Navigatie

Beoordelingen Expert Gorredijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gorredijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gorredijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ten Hage 9.2

ik kan altijd fijn zaken doen bij expert Beenen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (76)

  • Beoordeling: 9.2

    ik kan altijd fijn zaken doen bij expert Beenen
    Geschreven door Klant Ten Hage uit jubbega op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima, service gerichte winkel!!
    Geschreven door Klant uit beetsterzwaag op 02-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige zaak, goede service en deskundige hulp. Ook de reparatie afdeling is zeer prettig en goedkoop. Een kapotte wasmachine is zo gerepareerd aan huis. Koop er altijd alles op gebied van huishoudelijke apparatuur, maar ook tv\'s e.d.
    Geschreven door Klant Bijker Advies uit jubbega op 26-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk, snel en vakkundig
    Geschreven door Klant Wiersma uit beetsterzwaag op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.1

    zie vorige
    Geschreven door Klant Weekhout uit langezwaag op 21-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel in Heerenveen en Gorredijk! Ze helpen je met wat je hebben moet, goed assortiment. Echt een plus ten opzichte van de internethandel!
    Geschreven door Klant Den Burger uit langezwaag op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    wij zijn door Expert Beenen goed geholpen, met name de service is van uitstekende kwaliteit
    Geschreven door Klant Van der Veen uit wijnjewoude op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Altijd goede informatie en service.
    Geschreven door Klant Haan uit gorredijk op 16-02-2018
  • Beoordeling: 6.2

    Wasmachine gekocht. Was niet op voorraad in de winkel, dus werd voor mij besteld. Geen probleem, zou binnen 4 werkdagen worden afgeleverd bij mij thuis. Na 4 werkdagen uiteraard niets gehoord. Het heeft 3 weken geduurd voordat ik een telefoontje kreeg dat de wasmachine er was, maar ik moest daarna nog eens 4 dagen wachten voordat ie bij mij werd gebracht. En daar kwam dan nog 40 euro bij, want ze moesten de wasmachine de trap op sjouwen (aansluiting zit bij mij in de slaapkamer). Dus ik kon een eeuwigheid wachten en daar ook nog eens 40 euro voor lopen te betalen! Als je daar dan wat van zegt, is die 40 euro extra ineens vanwege de verzekering. Betaal ik dat niet en ze laten die wasmachine vallen, dan is ie niet verzekerd. Wat een onzin! Bij mij buurman hebben ze een wasmachine gratis en voor niets naar boven gebracht. 5 minuten later moest ik geen 40 euro bijbetalen voor de verzekering, maar kwam het ineens doordat ik een wasmachine in de aanbieding had gekocht (wat niet het geval was). Een hoop onzin en gelul dus! Ik heb gezegd dat ze die wasmachine morgen moeten komen brengen en dat ik die 40 euro dus echt niet ga betalen. We zullen morgen zien hoe expert reageert, maar als zij blijven volhouden dat ik 40 euro moet betalen voor een hoop bullshit en drie weken wachten, dan kunnen ze die wasmachine weer mee terug nemen en bestel ik bij een ander! Nooit weer expert voor mij!
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 06-02-2018
  • Beoordeling: 7.4

    niet nodig
    Geschreven door Klant uit langezwaag op 17-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk personeel en Expert verkoopt een breed assortiment voor een betaalbare prijs en een goede kwaliteit
    Geschreven door Klant De Leeuw uit tijnje op 11-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert BEENEN in Gorredijk biedt naast nette prijzen ook een zeer goede levering en service bij ons thuis.
    Geschreven door Klant Hes uit langezwaag op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede prijs en vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Yacht Charter 2000 uit heerenveen op 03-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goeie informatie bij aankoop artikelen, vriendelijk geholpen, levering naar wens
    Geschreven door Klant Krist uit gorredijk op 21-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prima prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant Miedema uit gorredijk op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prima zaak .goede bediening
    Geschreven door Klant Vaartjes uit akkrum op 14-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    expert Gorredijk is een goeie winkel
    Geschreven door Klant uit oudehorne op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    A really great bunch of guy\'s pleasent and helpfull. Thank you once again Beenen Gorredijk Patricia and Jaap
    Geschreven door Klant op 19-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Na een tocht van vergelijkend warenonderzoek op internet, mediamarkt etc. toch het best geholpen door Expert Gorredijk. Prijs was concurrerend en de service aan huis en nazorg vonden we belangrijk.
    Geschreven door Klant uit bontebok op 13-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Eerlijk en persoonlijk advies, daarom kom ik graag bij Expert. Ook als het product achteraf niet helemaal naar wens is komen we er altijd uit. Geen gezeur over voorwaarden, gewoon meedenken in een oplossing. Topwinkel.
    Geschreven door Klant Rennes uit gorredijk op 12-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    De mensen bij Expert zijn erg aardig en zeer kundig
    Geschreven door Klant Wierda uit de knipe op 29-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een prima winkel, uitstekende service en altijd dichtbij!
    Geschreven door Klant Peenstra uit gorredijk op 10-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima persoonlijke service, veel know-how, aanrader!!
    Geschreven door Klant uit drachten op 20-07-2017
  • Beoordeling: 8.4

    goede ervaring bij Expert in Gorredijk.
    Geschreven door Klant Timmermans uit beetsterzwaag op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Service is uitstekend
    Geschreven door Dhr Looper uit gorredijk op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn zolang we hier wonen (veertien jaar) vaste klant.
    Geschreven door Klant Mud uit gorredijk op 23-06-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit gorredijk op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Die behoeft niet meer uitleg. Ziet er altijd goed en gebruiksvriendelijk uit. Zoeken geeft nooit problemen.
    Geschreven door Mevr Hilbrands uit gorredijk op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, deskundig personeel die tijd voor je hebben, goede uitleg
    Geschreven door Klant Vries uit gorredijk op 26-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    winkel ziet er netjes uit.personeel is zeer vriendelijk.je wordt gauw geholpen.
    Geschreven door Dhr Wagenaar uit tijnje op 02-05-2017