Navigatie

Beoordelingen Expert Haarlem Cronje

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haarlem die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haarlem Cronje. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ylmaz 8.8

Na

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (141)

  • Beoordeling: 8.8

    Na
    Geschreven door Klant Ylmaz uit velserbroek op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Koelkast en gasfornuis besteld. Levering moest even worden uitgesteld i.v.m. het leggen van vloerbedekking. Dat was geen probleem voor Expert. Levering op afgesproken dag en tijd. Vlotte aansluiting en installatie van de goederen. Reden om vaker terug te komen, wat we al deden.
    Geschreven door Klant Tervoort uit haarlem op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    De persoonlijke hulp is geweldig. Man liep met me mee voor inladen. Service was ook top en ik had geen gevoel dat ik overkocht werd. Helemaal fantastisch. - Michael Giele
    Geschreven door Klant Giel uit haarlem op 20-02-2018
  • Beoordeling: 7.8

    doen wat ze beloven!
    Geschreven door Klant Ruiter uit haarlem op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Wij zullen zeker expert in de cronjestraat aanbevelen bij kennissen en familie.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Geweldige \"buurt\"winkel met top service.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 18-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Geen mening
    Geschreven door Klant Maghsoudian uit haarlem op 13-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Dinsdags ging de wasmachine stuk, en vrijdags werd de nieuwe Miele WKE 130 gebracht. Tot op heden een Super machine.
    Geschreven door Klant Kaatee uit haarlem op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Expert. Haarlem cronje keurig geholpen en het artikel keurig bezorgd en geïnstalleerd. Bedank nog heren.
    Geschreven door Klant Telleman uit haarlem op 02-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert kwam afspraken na, zo hoort service te zijn.
    Geschreven door Klant Smit uit haarlem op 30-11-2017
  • Beoordeling: 7.8

    goed
    Geschreven door Klant uit haarlem op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    goede service door Expert bij aankoop en installeren van nieuwe koelkast
    Geschreven door Klant De Wit uit aerdenhout op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.0

    geen advies
    Geschreven door Klant op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    De vaatwasser, wasmachine en de stofzuiger die wij bij Expert in de Generaal Cronjéstraat hebben gekocht functioneren prima. Al met al kan ik deze zaak warm aanbevelen.
    Geschreven door Klant Van den Born uit haarlem op 05-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Door deskundigheid en service beveel ik Expert aan.
    Geschreven door Klant De Boer uit haarlem op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Altijd zeer vriendelijke en goede service van expert Cronjestraat. Al 30 jaar mijn vaste witgoed winkel.
    Geschreven door Klant uit spaarndam op 07-09-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Bij expert werken vakmensen die echt wat van de spullen weten en je ook goed helpen.
    Geschreven door Klant Schaap uit haarlem op 06-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn al jaren vaste klant en altijd zeer tevreden. De verkopers hebben verstand van hetgeen ze verkopen en zijn altijd eerlijk in hun advies. Super tevreden. Wij hebben Expert, Cronjestraat al vele malen aan vrienden en bekende aanbevolen.
    Geschreven door Klant Schipper uit haarlem op 21-04-2017
  • Beoordeling: 9.5

    De website niet bekeken maar zal net zo zijn als de behandeling in de winkel erg goed.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 19-04-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Ze zijn vriendelijk, denken mee en komen met oplossingen.
    Geschreven door Klant Remeeus uit zieuwent op 24-03-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Deze winkel heeft een eigen vervoerbedrijf en belt van tevoren wanneer bestelling wordt afgeleverd, zodat er altijd iemand thuis is
    Geschreven door Klant Metz uit haarlem op 22-03-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Veel geruis geen goede gebruiksaanwijzing. Slecht te bedienen.
    Geschreven door Klant Hachmang uit haarlem op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Super snel en goede service
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle bezorging!
    Geschreven door Klant Pluut uit haarlem op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    prima te woord gestaan
    Geschreven door Klant Cornet uit haarlem op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service, vriendelijk personeel. Beste prijs.
    Geschreven door Klant uit haarlem op 15-02-2017
  • Beoordeling: 3.1

    Smart TV is prima. Helaas stelt het installatie pakket weinig voor. TV op voet zetten en aansluiten op Ziggo koste ons bijna 50 euro. Een duidelijke uitleg van de TV wisten de bezorgers niet te geven. Terwijl ik dit van te voren duidelijk gevraagd had.
    Geschreven door Klant Ruijter uit amstelhoek op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede en snelle service. Vriendelijke mensen werken daar.
    Geschreven door Klant Installatie Bedr La Fleur uit haarlem op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    snel en goed geleverd
    Geschreven door Klant uit haarlem op 31-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Een paar dagen later hebben medewerkers van Expert Generaal Cronje straat in Haarlem de droger en wasmachine op mijn verzoek beter op zijn plek gezet , Dank jullie wel .
    Geschreven door Klant Zuijdam uit haarlem op 26-01-2017