Navigatie

Beoordelingen Expert Heerenveen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heerenveen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heerenveen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Buck 9.4

zeer blij met de vriendelijkheid van verkoper en monteur. Goed team!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (226)

  • Beoordeling: 9.4

    zeer blij met de vriendelijkheid van verkoper en monteur. Goed team!
    Geschreven door Klant Buck uit heerenveen op 10-01-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit mildam op 10-01-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en vriendelijke medewerkers die met je mee denken
    Geschreven door Klant Kouer uit oudeschoot op 27-12-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede informatie en aandacht voor de klant
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 22-12-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Via whatsapp bestellen, top!
    Geschreven door Klant uit lelystad op 11-12-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer correcte heren die heel beschaafd mijn wasmachine hebben gelerd Zeer correcte heren die uistekende levering hebben gedaan en alles goed hebben toegelicht en geen troep hebben achtergelaten
    Geschreven door Klant Kruijsdijk uit heerenveen op 09-12-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Ik heb een Samsung wasmachine besteld voor mezelf, mijn zus en mijn vriend. De aflevering was op tijd en de jongens van expert waren zeer klantvriendelijk een mooie wasmachine die goed draait en makkelijk te bedienen. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 09-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Geen interesse.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 01-12-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 24-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Service , deskundig, behulpzaam, dat is wat ik iedere keer ervaar bij Expert in Heerenveen
    Geschreven door Klant Van der Kamp uit heerenveen op 24-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Goeie service
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 12-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert denkt met mij mee en heeft goede kennis over de nieuwste technische apparaten.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 10-11-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Dat ziet er goed uit
    Geschreven door Klant Rinzema uit heerenveen op 05-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik kan een ieder Expert Heerenveen.
    Geschreven door Klant Mulder uit heerenveen op 04-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Voorheen bestelde ik vaak online bij de welbekende grotere witgoed leveranciers. Het gemak van het laten bezorgen tot op zolder is fijn, vandaag besteld morgen in huis. Echter je hebt geen mogelijkheid om het product even te ervaren, of alternatieven te bespreken. Tevens is de prijs de prijs, of je nu een of meer items koopt, door lokaal te kopen bij Expert krijg ik betere service, een betere prijs en ondersteun ik de lokale ondernemer (uitbater) Dat dit af en toe betekend dat je het product niet direct mee kan nemen, neem ik voor lief. Uiteraard blijf ik mij online oriënteren maar zal toch altijd lokaal trachten het product te kopen, Expert Heerenveen is daar een uitstekende winkel voor en kan ik dan ook warm aanbevelen.
    Geschreven door Klant Dommershuijzen uit heerenveen op 04-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Een goede sterke stofzuiger heb ik gekocht
    Geschreven door Klant uit munnekeburen op 03-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel en behulpzaam personeel, goede service en levering
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 01-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Wij kunnen Expert aanraden!
    Geschreven door Klant Oosting uit heerenveen op 29-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 21-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Heerenveen/Gorredijk is een bedrijf waar je uitstekend geholpen wordt door aardige medewerkers.
    Geschreven door Klant Van der Wal uit heerenveen op 18-08-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Service dicht bij huis
    Geschreven door Klant uit de knipe op 12-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Leuk, vriendelijk personeel. Goed advies en hulp.
    Geschreven door Klant Dam uit heerenveen op 12-08-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Pais uit leeuwarden op 29-07-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Ga zo door
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Mooie producten, redelijke prijs en goede service.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service neemt tijd voor de klant
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer klantvriendelijk geholpen, goede service .Tekst en uitleg goed.
    Geschreven door Klant Regeling uit heerenveen op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Heerenveen helpt met RAAD en DAAD!
    Geschreven door Klant Hamstra uit oudehaske op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service vriendelijkheid van het personeel en deskundig wij zijn heel erg tevreden en komen dan ook graag terug bij Expert.
    Geschreven door Klant Van der Kamp uit heerenveen op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Het is een goede winkel kom er gr
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 25-05-2021