Navigatie

Beoordelingen Expert Raalte

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Raalte die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Raalte. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

prima service en uitleg

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (483)

  • Beoordeling: 8.9

    prima service en uitleg
    Geschreven door Klant uit broekland op 22-02-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel,ruim assortiment,vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Nijmeijer uit wijhe op 21-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Ben gewoon tevreden Als ik iets nodig ben ga ik meestal wel na Expert
    Geschreven door Klant uit heino op 21-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    De service is top in de vestiging in Raalte
    Geschreven door Klant Logtenberg uit wijhe op 21-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    De Expert in Raalte is voor ons een fijne en prettige winkel. Service op alle fronten klasse. Zowel in winkel als bij thuisbezorging en eventuele installatie.
    Geschreven door Klant Drenth uit wijhe op 21-02-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Gewoon Heen gaan
    Geschreven door Klant Coskun uit raalte op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Alles was precies zoals ik wilde.
    Geschreven door Klant Karakaya uit raalte op 14-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Behulpzaam vriendelijk en klantgericht geholpen
    Geschreven door Klant Ten Broeke uit raalte op 12-02-2024
  • Beoordeling: 9.4

    top montage,snel en netjes,eerlijk advies en niet de hoofdprijs vragen,eerlijke winkel
    Geschreven door Klant uit heeten op 31-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Als vaste klant bij Expert ben ik zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit raalte op 28-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Voor ons een prima winkel. Zeker aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit raalte op 23-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Alles is uitstekend verzorgd
    Geschreven door Klant Jonkman uit raalte op 23-01-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Gaan al jaren naar Expert in Raalte ze kennen je daar en geven een zeer goede service. Bij binnenkomst in de winkel, wordt je met je naam verwelkomt, waar vindt je dat nog. Betaal iets meer maar je weet dat er een ploeg mensen staat die meedenkt met je. Bedankt Expert Raalte voor jullie service en inzet. Wim/Magda
    Geschreven door Klant uit schalkhaar op 22-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Prima hulp in de winkel, goed meegedacht, en de levering en installatie was prima.
    Geschreven door Klant Pronk uit raalte op 19-01-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekende service in Raalte
    Geschreven door Klant Klein Overmeen uit raalte op 17-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Snel en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel. Er werd in oplossingen gedacht.
    Geschreven door Klant Kerkmeijer uit raalte op 15-01-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit raalte op 15-01-2024
  • Beoordeling: 7.6

    Een medewerker die goed uitleg kan geven aan de klant
    Geschreven door Klant uit raalte op 12-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Prima winkel in Raalte
    Geschreven door Klant uit marienheem op 09-01-2024
  • Beoordeling: 8.0

    prima winkel
    Geschreven door Klant Ten Dam uit wijhe op 08-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk geholpen en snel bezorgd
    Geschreven door Klant uit raalte op 28-12-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Ik heb het product te kort voor een goede mening. We zijn uitermate tevreden over de persoonlijke service. Dat is de reden dat we weer bij de Expert gekocht hebben.
    Geschreven door Klant Landzaat uit heino op 27-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Raalte altijd goed
    Geschreven door Klant Klein Oonk uit heeten op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Ga naar expert
    Geschreven door Klant uit raalte op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Tevreden goede service
    Geschreven door Klant uit raalte op 18-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Goed, deskundig en eerlijk advies. Verkoper weet waar hij over praat, geeft tips maar dringt niets op.
    Geschreven door Klant uit raalte op 13-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Verstand van zaken en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit raalte op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Ik kan iedereen adviseren om je inkopen te doen bij expert om de zeer goede service en betalen moet je overal.
    Geschreven door Klant Borgonjen uit raalte op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, goed product, keurig geïnstalleerd en ingesteld.
    Geschreven door Klant Jutten uit zwolle op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige winkel. Deskundig personeel dat goed met je meedenkt
    Geschreven door Klant uit raalte op 22-11-2023