Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Janssen 9.9

Waar het ook om gaat, wasmachine, tv, waterkoker, stofzuiger, kookplaat, wat dan ook, bij Expert krijg je goed advies, en \"waar\"voor je geld, en de service is super.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (895)

  • Beoordeling: 9.9

    Waar het ook om gaat, wasmachine, tv, waterkoker, stofzuiger, kookplaat, wat dan ook, bij Expert krijg je goed advies, en \"waar\"voor je geld, en de service is super.
    Geschreven door Klant Janssen uit venray op 13-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    enthousiaste firma, zo te zien goede werksfeer, goed advies.
    Geschreven door Klant Heerkens uit venray op 09-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel, klantvriendelijk, goede prijs:kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit venray op 09-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede en duidelijke winkel met een eerlijk advies en eerlijke prijzen
    Geschreven door Klant Van Dijck uit leunen op 18-04-2018
  • Beoordeling: 5.7

    Heb een printer gekocht, maar heb er wel spijt van, goedkoop blijft nog altijd duurkoop!!!
    Geschreven door Klant Roelofs uit venray op 12-04-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert wordt je zeer snel en vriendelijk geholpen. Uitstekend advies mbt aanschaf wasmachine.
    Geschreven door Klant uit venray op 12-04-2018
  • Beoordeling: 7.8

    tevreden over bediening en product
    Geschreven door Klant Van Elsen uit venray op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit oostrum op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijs / kwaliteit verhouding is goed !
    Geschreven door Klant uit venray op 29-03-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Ik maar af en toe ik vindt alles prima
    Geschreven door Klant Arts uit ysselsteyn op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Heb een prima ervaring met ..EXPERT. Kundig en betrouwbaar ..je weet waar je aan toe bent ! En met mijn nieuwe DYSON stofzuiger ben ik erg blij ...hij is verschrikkelijk duur , een grote uitgave. . maar dik en dubbel waard !!
    Geschreven door Klant uit venray op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Heb laatst een tv gekocht ben netjes geholpen en goede uitleg/informatie gekregen.
    Geschreven door Klant Selten uit venray op 29-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Nee
    Geschreven door Klant uit venray op 28-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Ik heb wel vertrouwen in Expert. Ben blij dat zij erbij zijn.
    Geschreven door Klant uit venray op 23-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Ben zeer tevreden over de manier van helpen en de uitleg bij een nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant Hendriks uit venray op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.6

    goede service
    Geschreven door Klant uit oostrum op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    ben zeer tevreden ook over de klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant uit venray op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.6

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit oostrum op 14-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Prima voorlichting door deskundig en vriendelijk personeel. Alles correct en op tijd geleverd conform afspraak
    Geschreven door Klant Jenniskens uit oostrum op 11-03-2018
  • Beoordeling: 8.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 11-03-2018
  • Beoordeling: 8.0

    De eerste keer dat ik bij Expert was,en ben voortreffelijk en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant Peeters uit venray op 09-03-2018
  • Beoordeling: 6.8

    Alles is keurig gemonteerd.
    Geschreven door Klant Franssen uit merselo op 08-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    prima service, klantvriendelijk veel keuze goede merken
    Geschreven door Klant uit venray op 07-03-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Dik in orde
    Geschreven door Klant Sijbers uit venray op 02-03-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Een aanrader voor anderen
    Geschreven door Klant uit leunen op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Alles precies op tijd afgeleverd zoals afgesproken. Zelf alles aangesloten maar kwam er niet helemaal uit. Hierna e-mail gestuurd en daarna zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede uitleg naar de klant.
    Geschreven door Klant uit venray op 23-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk personeel en deskundig
    Geschreven door Klant Meerwijk uit vierlingsbeek op 23-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke en deskundige service
    Geschreven door Klant uit venray op 21-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    alles snel en goed behandeld door expert venray
    Geschreven door Klant uit heide op 20-02-2018