Navigatie

Beoordelingen Expert Wijchen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wijchen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wijchen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Beekhuijzen 7.3

Produkt en service goed.Gewoon goed.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1141)

  • Beoordeling: 7.3

    Produkt en service goed.Gewoon goed.
    Geschreven door Klant Beekhuijzen uit oosterhout gld op 24-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ruime collectie, redelijke prijzen en een perfecte service zorgen ervoor dat wij als vanzelf naar Expert Wijchen getrokken worden. Nooit een teleurstelling maar altijd een goed gevoel.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 24-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-06-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Wat vooral ook goed is, is dat bij leveren van spullen er fantastisch goed, snel en kundig gehandeld wordt. Prima!
    Geschreven door Klant uit deest op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    winkel, bediening enz. perfect, blindelings vertrouwen. Ze bestaan niet voor niets al zo lang in Wijchen.
    Geschreven door Klant uit wychen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service
    Geschreven door Klant Keizers uit wijchen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Expert een aanrader voor iedereen.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    goed
    Geschreven door Klant uit wijchen op 09-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Die was helemaal oke.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Altijd goede service en vriendelijke prijzen.
    Geschreven door Klant Markies uit wijchen op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik had grote pech met mijn laptop maar de problemen zijn en worden altijd tot tevredenheid opgelost ook na de garantie en daarom voor ons EXPERT
    Geschreven door Klant Jansen uit wijchen op 06-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    het is fijn een product eerst te kunnen bekijken met uitleg
    Geschreven door Klant uit wijchen op 05-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Een winkel waar goed advies wordt gegeven. Niet opdringerig. Goed personeel dat meedenkt met de klant.
    Geschreven door Klant Hulsen uit wijchen op 04-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service voor alle geboden diensten.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 03-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn heel goed tevreden als ik een probleem evt met de nieuwe tv of iets anders,wordt gelijk opgelost en zelfs per telefoon. We hopen dat de winkel in wijchen heel lang mag blijven......
    Geschreven door Klant Jansen uit wijchen op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prima zaak, goede service, ben er al jaren klant. aanbevelenswaardig.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle hulp. Vriendelijke behandeling. In advisering wel richting duurdere apparaten dan strikt nodig lijkt. Bij laatste \'reparatie\' is er een fout gemaakt. Kan gebeuren maar kan het hersteld? Afwachten.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 02-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    goed bedrijf ,klantvriendelijk en deskundig personeel. ruim assortiment en goede uitstraling
    Geschreven door Klant Vieselman uit wijchen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Goed, snel en accuraad geholpen
    Geschreven door Klant uit wychen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Net.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 19-05-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Al jaren klant bij Expert, in diverse plaatsen en zelfs in Frankrijk. Prima zaak, behoort standaard tot de plaatselijke middenstand.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Wijchen geeft zeer goede adviezen, persoonlijke aandacht en service. Wederom een uitstekende ervaring gehad afgelopen vrijdag. Het deskundige advies bij de aanschaf van 4 producten, de service en de bezorging en installatie thuis. Mevrouw Bouwer-Janssen
    Geschreven door Klant Bouwer uit bergharen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    geweldige service in combinatie met deskundigheid en vriendelijkheid van alle medewerkers.
    Geschreven door Klant Breemer uit wijchen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Mijn ervaringen zijn zeer frequent en hebben betrekking op de diverse soorten van artikelen. Ik laat al ruim op tijd weten dat ik overweeg een bepaald produkt te willen kopen en vraag dan naar de aanwezige mogelijkheden en ook naar de zwakke en sterke kanten van een bepaald merk. Ik wijs de verkoper op persoonlijke zwakke kanten in de omgang met een artikel en vraag of hij zijn advies ook daarover wil laten gaan. Tot dusverre vind ik dat men mij met geduld en kennis van zaken weet te helpen. Dat blijkt ook wel uit mijn conduitestaat van aankopen bij Expert.
    Geschreven door Klant Riel uit wijchen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Super fijne winkel je word er goed en snel geholpen. De verkopers hebben echt veel productkennis.
    Geschreven door Klant uit maasbomel op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Helaas had ik de pech dat mijn Bose soundtoch 130 binnen 2 weken na aanschaf niet meer goed werkte. Expert heeft mij goed geholpen en er voor gezorgd dat het snel hersteld was.
    Geschreven door Klant uit escharen op 12-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    wij hebben meerder grote en kleine aankopen gedaan bij Expert in Wijchen en zijn zeer tevreden over het assortiment, prijs/kwaliteit, service en deskundigheid en klantvriendelijkheid van de verkopers.
    Geschreven door Klant uit wijchen op 11-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Klantgericht op maat geholpen. Meegedacht en geanticipeerd op het inbouwprobleem van de nieuwe koelkast in de winkel en nog eens apart thuis de situatie bekeken. Ook bij aflevering vriendelijk personeel, die met zorg de koelkast geplaatst hebben.
    Geschreven door Klant Diemel uit nijmegen op 11-05-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Veel goede suggesties op website Expert, maar ik koop toch liever in de fysieke Expert winkel, vanwege het persoonlijke contact.
    Geschreven door Klant Spaandonk uit wijchen op 11-05-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Snel geschakeld tijdens onze zakelijke aankopen. Snelle levering, meegedacht over de producten en goede totaalservice.
    Geschreven door Klant uit velp gld op 04-05-2016