Navigatie

Beoordelingen Expert Amsterdam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Amsterdam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Amsterdam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bavel 9.5

ALLES PERFECT

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1596)

  • Beoordeling: 9.5

    ALLES PERFECT
    Geschreven door Klant Bavel uit amsterdam op 02-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    zeer kundig personeel , ik ben hiet super goed geholpen en op alle vragen een duidelijk en tevreden antwoord gekregen. Deze winkel is een aanrader voor iedereen. Kortom TOP. EXPERT BUSHOFF
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Wij en onze familie zijn al jaren trouwe klant omdat wij de persoonlijke aandacht en uitstekende service zo waarderen.
    Geschreven door Klant Coevorden uit amsterdam op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Zeker prettig filiaal Expert Bushof Gelderlandplein Amsterdam, deskundig advies, hoge kwaliteit, de service en klant vriendelijkheid is van het allerhoogste niveau. Ik beveel Expert Bushof van harte aan!
    Geschreven door Klant Baas uit amstelveen op 29-04-2016
  • Beoordeling: 8.5

    We hebben precies gevonden wat we zochten en de vriezer is erg stil en n groot. Heel fijn!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goede , vriendelijke en objectieve voorlichting en vakkundige plaatsing van de machines (wasmachine en -droger) met daarbij heldere voorlichting over het gebruik van deze machines.
    Geschreven door Klant Malepaard uit amsterdam op 28-04-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prima afzuigkap, goede service. De bezorgafspraak is telefonisch gemaakt omdat de levertijd iets langer duurde als verwacht en die persoonlijke aandacht vond ik heel goed
    Geschreven door Klant Nierop uit amsterdam op 20-04-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig personeel, dat ruim de tijd voor je neemt. goede prijzen.
    Geschreven door Klant Dolman uit amsterdam op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Bushoff is klantvriendelijk met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Je kunt daar met een gerust hart kopen want de nazorg is uitstekend en dat is heel wat waard.
    Geschreven door Klant Bakker uit amstelveen op 16-04-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Nadat ik een televisie en dvdspeler had gekocht en mee naar huis genomen heb ik geloof ik wel 6 keer gebeld met vragen over de installatie. Met veel geduld en duidelijke aanwijzingen van alle medewerkers van Experst, AJEtnststr. ben ik (70) er in geslaagd tv en dvdspeler te instaleren. MW te Amsterdam
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 15-04-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Heb niets extra\'s te melden. Alles zit al in de vragenlijst.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 15-04-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Service zoals het hoort. Er wordt meegedacht, vooraf opgemeten en installateurs zijn voorzichtig met het omhoog brengen (ik woon op 3 hoog, hele smalle lastige trap).
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 15-04-2016
  • Beoordeling: 10.0

    De website van Expert biedt een ruim en overzichtelijk aanbod van electronica in allerlei prijsklassen. Ik zelf had dan ook geen enkele moeite met een keus te maken en ik was dan ook in slechts 5 minuten klaar met mijn bestelling. En, het was maar is nog steeds de beste keus, ook voor wat betrefd mijn budget. Dus; hartelijk dank!
    Geschreven door Klant Damste uit amsterdam op 09-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede en adequate service en op tijd geleverd.
    Geschreven door Klant Snippenberg uit amsterdam op 24-03-2016
  • Beoordeling: 5.8

    Tamelijk lange levertijd. Bezorging is niet tot mijn voordeur. Zelf gesjouwd!!
    Geschreven door Klant Meulenbelt uit amsterdam op 24-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk geholpen in de winkel!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 21-03-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, na het plaatsen van een bestelling wordt er dezelfde dag nog telefonisch contact met u opgenomen, voor het leveren van uw bestelling. De levertijd is ook fantastisch, de volgende dag in huis!
    Geschreven door Klant Macintosch uit amsterdam op 19-03-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert biedt persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    mooi koffieapparaat goede prijs
    Geschreven door Klant Back uit amsterdam op 18-03-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Mijn ervaring met uw bedrijf gaat terug naar de fa. Mons zolang sta ik al in contact met u en hierover heb ik geen klachten. Ik ben in 1957 getrouwd en veel aangeschaft toen het bedrijf nog in de Utrechtsestraat zat.
    Geschreven door Klant Vermist uit amsterdam op 18-03-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is nog winkel waar je in alle vertrouwen een aankoop kunt doen.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-03-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Naam, adres en betalen: een pluspunt t.o.v. andere sites waar registratie, wachtwoord, bevestigings e-mail en weer opnieuw invoeren van je doopceel pas kan leiden tot een aankoop. Product werd dinsdag na zondagsbestelling geleverd, tijd van afleveren was afgesproken na telefoontje. Prijs is concurrerend goed. Product doet wat het belooft, nu 2 dagen in bezit.
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 18-03-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Goede machine, goede service!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.0

    ik kon goed de weg vinden op de website en kon snel een keuze maken
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Een fijne winkel waar je op professionele wijze prima geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 11-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit ouderkerk a.d. amstel op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.3

    goed geholpen door verkoper, bij installatie van de inbouwmagnetron werden onverwachte problemen opgelost, hoorde gewoon bij de service
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.2

    prettige mensen en goed gehoplen
    Geschreven door Klant uit amstelveen op 07-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen, prima uitleg en we kregen veel informatie. Je merkt toch wel het verschil van een kwaliteitswinkel als deze ten opzichte van de \'grotere\' zoals Mediamarkt, BCC! Prettig voor de deur of in de zeer nabije omgeving parkeren. Uitstekende thuisbezorging/plaatsings door 2 medewerkers
    Geschreven door Klant Eijzinga uit diemen op 04-03-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Snelle, comfortabele ervaring met een deskundige, vriendelijke en betrokken werknemer; een aanrader.
    Geschreven door Klant Bos uit amsterdam op 29-02-2016