Navigatie

Beoordelingen Expert Boskoop

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boskoop die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boskoop. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Oostenbrug-bos 9.3

Gewoon prima winkel! Door mij kopen er al veel meer mensen in die winkel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (643)

  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon prima winkel! Door mij kopen er al veel meer mensen in die winkel!
    Geschreven door Klant Oostenbrug-bos uit boskoop op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.4

    ..
    Geschreven door Klant uit leiden op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Super winkel, snel geholpen en ook bij een probleem komt er altijd een oplossing.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 30-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    goede en snelle levering, deskundig advies
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    kreeg goed antwoord op mijn vragen over gigaset functies
    Geschreven door Klant Meltzer uit leiden op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben altijd goed geholpen en werd altijd terug gebeld
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    goede producten en goed advies
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    goed en deskundig advies gekregen over het aan te schaffen product
    Geschreven door Klant Rademaker uit hazerswoude dorp op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk winkelpersoneel
    Geschreven door Klant uit boskoop op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Duidelijke website, goede producten en prima levering.
    Geschreven door Klant uit leiden op 15-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Heb van Expert goed advies gehad over de aankoop van een universele afstandsbediening.
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    De juiste keuze, op het juiste moment, met het juiste advies en goede snelle hulp! Doen dus!
    Geschreven door Klant Lubbe uit waddinxveen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle service. Relevante informatie over product in webshop
    Geschreven door Klant uit zoetermeer op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben tevreden over de afhandeling van de bestelling en over het geleverde product
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 01-07-2016
  • Beoordeling: 8.6

    ik zocht de airfryer van Princess. deze had Expert in de aanbieding op de website. Dit scheelde een aanzienlijk bedrag in vergelijking met een andere winkel.
    Geschreven door Klant uit alphen aan den rijn op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel met ruim assortiment en vriendelijke en kundige medewerkers.
    Geschreven door Klant uit boskoop op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Bij mijn Expert winkel in Boskoop waar ik al 10tallen jaren kom wordt ik steeds goed en vakkundig geholpen. En is er iets stuk en moet het gerepareerd worden in de werkplaats dat staat er meestal een vervangend apparaat beschikbaar. Is een product niet direct op voorraad dan zorgen ze dat het zo snel mogelijk wordt afgeleverd,
    Geschreven door Klant Schippers uit waddinxveen op 23-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer snelle levering afhalen of brengen
    Geschreven door Klant Verheul uit benthuizen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima site, snelle bezorging, goede service!
    Geschreven door Klant Geest uit alphen aan den rijn op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    een fijne winkel je word fijn geholpen een goede uitleg van het produckt dus dik tevreden
    Geschreven door Klant Vergouwe uit gouda op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft de super service, van vóór 13:00 uur besteld, dezelfde dag geleverd.... abnormaal goed !! En de prijs is ook nog scherp. Zo hoort het te gaan anno 2016 en Expert doet dat ! Ik hoop dat er nog veel bedrijven volgen, die daar een voorbeeld aan nemen. Proficiat Expert !.... Ik ga nergens anders meer heen voor deze branche... Hartelijke groet, René Bruinsma.
    Geschreven door Klant Bruinsma uit ter aar op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.9

    alles is prima bij expert
    Geschreven door Klant Rijnbeek uit boskoop op 09-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben een tevreden klant al jaren.
    Geschreven door Klant uit waddinxveen op 09-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn ontzettend tevreden en voelen ons thuis en een soort familie van elkaar.
    Geschreven door Klant Pasturel uit boskoop op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Voor mij al 35 jaar betrouwbaar en betaalbaar. Een winkel waar ze de tijd voor je nemen en meedenken over je aankoop.
    Geschreven door Klant Rijswijk uit gouda op 01-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede sortering van artikelen, mooie prijs en een snelle levering, ik ben enthousiast!
    Geschreven door Klant Beune uit rijswijk op 01-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Export Boskoop krijg je kundig advies van vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Elstgeest uit hazerswoude dorp op 30-05-2016
  • Beoordeling: 5.5

    Slordige levering. Doos was open geweest. En verkeerde kleur geleverd. Zal niet vaker bestellen
    Geschreven door Klant uit zevenhoven op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    geen enkele re4den om er niet heen te gaan, in 1 woord klasse
    Geschreven door Klant Angenent uit waddinxveen op 25-05-2016