Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.3

Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn regelmatig ook aanbiedingen. De bediening is klantvriendelijk. De service is goed.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (731)

  • Beoordeling: 8.3

    Een goede prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn regelmatig ook aanbiedingen. De bediening is klantvriendelijk. De service is goed.
    Geschreven door Klant uit st michielsgestel op 03-12-2015
  • Beoordeling: 3.8

    Heel slechte service met een gekocht artikel namelijk een diepvrieskast.Leverancier wilde van het artikel niet het karton meenemen.moest hem achternalopen of hij de verpakking(karton)aub mee wilde nemen.Had dit wel afgesproken in de winkel,maar de verkoper vergat dit op de bon te zetten.Heel erg jammer.Zal volgende keer zeker eerst ergens anders gaan kijken.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    zie pagina hiervoor
    Geschreven door Klant Janssen uit st michielsgestel op 20-11-2015
  • Beoordeling: 7.0

    de prijsvergelijking is ok en de hulp is fantastisch
    Geschreven door Klant Habraken uit boxtel op 14-11-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Als je vakkundig geholpen wilt worden,en kwaliteit loop dan zeer zeker binnen bij expert .Wij spreken uit ervaring!
    Geschreven door Klant Wijne uit boxtel op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.7

    overzichtelijk site en als je iets niet weet dan bel je de dichtstbijzijnde winkel en klaar...
    Geschreven door Klant Klijmij uit boxtel op 06-11-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Googelen voor een produkt, daarna voor een goede aanvullende uitleg door een medewerker van Expert het produkt vervolgens in de winkel aangeschaft. Vanwege de persoonlijke en vriendelijke benadering ben ik bereid daar iets meer te betalen!
    Geschreven door Klant Leenes uit boxtel op 31-10-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Het is een zeer prettige service gerichte winkel, met goed personeel dat altijd voor je klaar staat. Ga zo Door!
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 29-10-2015
  • Beoordeling: 9.0

    goed en deskundig advies en een fijne winkel
    Geschreven door Klant Brands uit boxtel op 23-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is top !!!
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 16-10-2015
  • Beoordeling: 6.7

    -
    Geschreven door Klant uit veghel op 15-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    vlot, snel en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant Hagemans uit esch op 15-10-2015
  • Beoordeling: 2.6

    Wel oke.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 13-10-2015
  • Beoordeling: 8.1

    De service van Expert Boxtel is mij erg goed bevallen. Er is goed naar mij geluisterd, er is meegedacht wat voor mij persoonlijk de beste keus zou zijn en ik ben vrolijk de deur uit gegaan.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 12-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Kon overzichtelijk vinden wat ik zocht
    Geschreven door Klant uit liempde op 12-10-2015
  • Beoordeling: 5.9

    hier heb ik geen behoefte meer aan.
    Geschreven door Klant De Paauw uit haaren op 11-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Topwinkel Expert Boxtel. Prijzen zijn concurrent en de medewerkers staan altijd voor je klaar met een eerlijk advies!
    Geschreven door Klant uit boxtel op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Prima site met snelle persoonlijke afhandeling
    Geschreven door Klant uit boxtel op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Voor goed advies en service ga naar Expert, is de moeite waard
    Geschreven door Klant Kemperman uit boxtel op 07-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Mensen maken het merk/bedrijf dus zoek je winkel uit
    Geschreven door Klant uit esch op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijk en kundig personeel ,met verstand van zaken!!
    Geschreven door Klant Quinten uit liempde op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ben uitstekend geholpen, ze hadden mooie aanbiedingen. Fijne zaak.
    Geschreven door Klant De Raad uit boxtel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Ga eens kijken bij expert
    Geschreven door Klant uit boxtel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Actie aanwezig en snelle levering
    Geschreven door Klant uit schijndel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en goede voorlichting Aan bevolen
    Geschreven door Klant Van de Meerendonk uit boxtel op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    vakkundig personeel en prima service
    Geschreven door Klant uit boxtel op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    De service is goed.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 17-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    gaan met prijsniveau mee met andere internet aanbieders
    Geschreven door Klant uit boxtel op 13-09-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke benadering en uitstekende service
    Geschreven door Klant Van Hellemondt uit boxtel op 12-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    we zijn goed geholpen door deskundige verkoper bij aanschaf van een stofzuiger. Ook over de service zijn we zeer te spreken (ruilen is geen probleem).
    Geschreven door Klant Verstappen uit boxtel op 11-09-2015