Navigatie

Beoordelingen Expert Boxtel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Boxtel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Boxtel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Zoals altijd goed geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (840)

  • Beoordeling: 8.9

    Zoals altijd goed geholpen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 18-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ben echt heel tevreden
    Geschreven door Klant Goejer uit oisterwijk op 16-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zo wil je gewoon geholpen worden
    Geschreven door Klant Vendel uit boxtel op 15-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Het is leuk winkelen en vriendelijke verkopers leggen alles prefect uit zeker een aanrader de winkel van expert
    Geschreven door Klant uit oirschot op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne en behulpzame service. Mooie overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Van Hoey Smith uit boxtel op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Heel vriendelijk personeel Tilde voor mij het apparaat in de auto.
    Geschreven door Klant Juf Juf Goosen uit boxtel op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Super goede service en inbouw.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige mensen zou ik zeker tegen iedereen willen zeggen
    Geschreven door Klant Van der Mijden uit esch op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Goede product informatie, snelle levering
    Geschreven door Klant uit sint-michielsgestel op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Goed aanbevolen
    Geschreven door Klant uit boxtel op 24-11-2023
  • Beoordeling: 4.7

    Zie hiervoor het hierboven vermelde.
    Geschreven door Klant Huinink uit boxtel op 14-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn al 30 jaar tevreden met Expert van Erp in Boxtel. Goede service eerlijke en heel goede uitleg over het product dat we wilde aanschaffen. En dan heb je tijd genoeg om samen er over te spreken en hé keuze te maken welk product dat je gaat kiezen. Zeer goede thuis bezorgservice, ze komen op tijd en zetten je spullen daar waar jij ze wil hebben mocht dat nodig zijn. Wij zijn heel tevreden klanten van Expert van Erp in Boxtel. Echt Top.
    Geschreven door Klant Verhoeven uit st. michielsgestel op 10-11-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Erg behulpzaam en klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Reijnders uit boxtel op 09-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keuze in de zaak. Mooie uitstraling en goed prijs/kwaliteit. Hier zie je dus wat je koopt!
    Geschreven door Klant Van Eijk uit boxtel op 07-11-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Alles correct verlopen !
    Geschreven door Klant uit boxtel op 01-11-2023
  • Beoordeling: 8.2

    ik raad expert aan iedereen aan
    Geschreven door Klant uit boxtel op 31-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Als oudere lukte het mij niet om extra gratis garantie te krijgen van de fabrikant.Het personeel heeft dat voor mij geregeld zonder dat ze je het gevoel geven dat je een oen bent omdat je niet met de computer om kunt gaan.
    Geschreven door Klant Van Heerebeek uit liempde op 26-10-2023
  • Beoordeling: 8.4

    De verkopers zochten naar oplossingen, en bleven vriendelijk naar de juiste oplossingen zoeken.
    Geschreven door Klant Van den Aker uit esch op 25-10-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne winkel aardige en deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit boxtel op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Alles oké.
    Geschreven door Klant uit vught op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Bij binnenkomst wordt je al overweldigd door het aanbod en de fantastische uitstraling die het assortiment heeft. Je krijgt al gauw het gevoel dat je veel van de artikelen graag zou willen hebben. Zodra je een keus hebt gemaakt, wordt je snel en heel goed geholpen bij het vaststellen wat je precies nodig hebt en wat het beste bij je past.
    Geschreven door Klant Van Dun uit liempde op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Onze inbouwkoelkast was 28 jaar oud en aan vervanging toe. De nieuw aangeschafte inbouw koelkast heeft een goede uitstraling maar qua ruimte minder dan onze vorige koelkast. Er kan dus minder in de Liebherr. het is nu een beetje passen en meten. Of een koelkast van Bosch of Siemens of ander merk ruimer is t.o.v. de Liebherr is nog zeer de vraag.
    Geschreven door Klant Schellekens uit boxtel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Meeste dingen gaan goed.
    Geschreven door Klant uit liempde op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Een geduldige leverancier en perfecte verwerking van levering en aansluiting.
    Geschreven door Klant uit schijndel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ga niet naar een andere winkel, hier weet ik waar ik aan toe ben.
    Geschreven door Klant uit boxtel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Goed met deskundig advies geholpen bij de aanschaf van een product uit de winkel
    Geschreven door Klant uit liempde op 03-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Loewe dal radio mooi compact en vol en warm geluid.
    Geschreven door Klant Van de Brug uit heerhugowaard op 14-09-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Naar de winkel in Boxtel gegaan voor offerte van werkzaamheden in kantine bij ODC Volgens afspraak bezocht door verkoper en duidelijke offerte gekregen Daarna alles naar wens geïnstalleerd door vakkundige monteur
    Geschreven door Klant Van de Wiel uit boxtel op 01-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top zaak 💪🏽💪🏽💪🏽
    Geschreven door Klant Steenbakkers uit liempde op 30-08-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en levering
    Geschreven door Klant uit boxtel op 23-08-2023