Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Kruysdijk 8.1

Goede service tot in huis. Prima.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (712)

  • Beoordeling: 8.1

    Goede service tot in huis. Prima.
    Geschreven door Klant Van Kruysdijk uit prinsenbeek op 19-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant uit galder op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Prima service en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Luisterburg uit breda op 15-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Ben al vele tientallen jaren klant en hoop dat nog lang te blijven. Je bent hier geen nummer, maar een relatie die ze koesteren.
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 13-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    ehhh,,,de review is tevens mn eerste ingevulde vakje in dit feeddex avontuur.lol
    Geschreven door Dhr Roodbeen uit breda op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Als u eerlijk advies, vriendelijk geholpen wil worden en ook na aankoop goede service wil, ga dan naar Expert.
    Geschreven door Klant Van Dooren uit breda op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Iedere keer als ik bij Expert in de winkel was, werd ik vriendelijk en terzake kundig geholpen. Wanneer een artikel niet voorradig was dan werd het onmiddellijk besteld en ik werd gewaarschuwd als het artikel aangekomen was.
    Geschreven door Klant Seijkens uit breda op 02-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit breda op 29-05-2015
  • Beoordeling: 9.2

    zoals het nu gaat vind ik het perfect ik zou bijna zeggen het kan niet beter ga zo door
    Geschreven door Klant Sebregts uit breda op 28-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Uitgebreide informatie. Goede uitleg over de produkten. Vriendelijke behandeling.
    Geschreven door Klant uit breda op 22-05-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Alles oke
    Geschreven door Klant V.d. Boogaart uit breda op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Bijzonder goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 21-05-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Goede voorlichting en advies. geweldige service.
    Geschreven door Mevr Jaquet uit breda op 15-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    voor \"feedback, webside, review \"bestaan goede nederlandse woorden
    Geschreven door Klant uit breda op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Geweldige service, extra aandacht, goede adviezen!
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    ga praten en er praten en je krijgt een goed advies en service !!
    Geschreven door Klant Swellengrebel op 27-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben bijna alle producten van Expert zijn al jaren klant en ze geven goede service wij zijn tevreden
    Geschreven door Klant uit breda op 23-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Misschien niet de goedkoopste aanbieder, maar ik krijg wel wat ik verlang, o.a. thuisbezorging en aansluiting (wel tegen betaling), maar daar kies ik dan ook voor. Ook prima after-sales. 2 x telefonisch contact gehad na installatie. Werd door desbetreffende persoon zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit bavel op 23-04-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige en snelle service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Schenk uit breda op 23-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    klant mag zich met recht koning voelen bij Expert Breda. Zeer deskundig advies en een perfecte nazorg.
    Geschreven door Klant uit breda op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.2

    uitstekend.
    Geschreven door Klant op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Zie vorig document. Belangrijk om te melden dat er goed gekeken wordt naar de kwaliteiten van de monteur die het product installeert. Er is een verschil in het plaatsen en/of repareren van een wasmachine of het ophangen van een nieuwe televisie.
    Geschreven door Klant op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.4

    ?
    Geschreven door Klant uit breda op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Professionaliteit zeer goed; aflevering, plaatsing en service zeer goed en correct.
    Geschreven door Klant Ruedisueli op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed geholpen door de medewerkers van Expert Actief Breda. Zeker een aanrader om consumenten elektronica bij deze winkel te kopen Ruime keuze, professionele uitleg klant gericht, maar vooral mee denken met de klant.
    Geschreven door Dhr Vervoort op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Na aanschaf van een televisie de tip gekregen om tussen 17 en 18 met de auto de stad in te rijden, zodat er niet gesjouwd hoefde te worden. Perfecte service, en de aankoop doet het ook zoals verwacht!
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Heel erg tevreden over de service en deskundigheid van de verkopers van Expert, in 2013 een LG tv gekocht, en dit jaar een laptop en printer aangeschaft waarvan ik een vergissing heb gemaakt met het type nummer maar geen probleem mag ik zo omruilen daar de prijs gelijk bleef, en ik kan zonder meer zeggen geweldige service en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Dhr Lawalata op 08-04-2015
  • Beoordeling: 8.0

    ga vooral naar expert.zeker voor goed advies en een prettige persoonlijke behandeling.expert mag niet verdwijnen uit breda
    Geschreven door Klant Stofmeel-van Aken op 05-04-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service en goed afgeleverd en installatie van mijn gekochte wasmachine zeer tevreden
    Geschreven door Klant Ceuleers op 02-04-2015