Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.6

Bij aankoop van een complete Sonos geluidsinstallatie voor mijn nieuwe woning, heb ik goed advies ontvangen en is alles keurig op tijd geleverd

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (727)

  • Beoordeling: 8.6

    Bij aankoop van een complete Sonos geluidsinstallatie voor mijn nieuwe woning, heb ik goed advies ontvangen en is alles keurig op tijd geleverd
    Geschreven door Klant uit terheijden op 12-04-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Uitvoerige uitleg diverse modellen met voor en nadelen onderling goed uitgelegd. Goede afspraken over levering en verwijderen oude apparaat. Snelle levering en correcte plaatsing door expeditiepersoneel op eerste verdieping
    Geschreven door Klant uit zevenbergen op 05-04-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert al jaren tevreden. Prima advies en service.
    Geschreven door Klant uit breda op 04-04-2024
  • Beoordeling: 7.5

    Prima winkel met persoonlijke begeleiding!
    Geschreven door Klant uit breda op 03-04-2024
  • Beoordeling: 9.4

    Zo als ik al beschreven, de service is heel goed
    Geschreven door Klant Tenoever uit breda op 01-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Dik tevreden over Expert Breda. Voor het aanschaffen van een inbouw vaatwasser kwam n zeer vriendelijke adviseur thuis de ruimte opmeten. Nav zijn advies een passende vaatwasser uitgezocht. Ook dik tevreden over de installateur. Netjes gewerkt en schoon achtergelaten . In het verleden al diverse producten bij Expert aangeschaft. Ik raad Expert Breda aan.
    Geschreven door Klant Aveling uit breda op 28-03-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben heel tevreden over alles. Raad iedereen aan om naar Expert te gaan.
    Geschreven door Klant Van Venrooij uit wagenberg op 27-03-2024
  • Beoordeling: 9.3

    erg fijn om zo persoonlijk geholpen te worden in een overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant uit breda op 18-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik raad iedereen aan om naar Expert Breda te gaan! Iedereen is attent, vriendelijk en kundig!! Ik had al goede ervaringen met mijn koelkast. En mijn tevredenheid is alleen maar groter geworden! Zowel het personeel in de winkel als de bezorgers (vakkundig geplaatst, zonder me te laten haasten)waren super!!
    Geschreven door Klant Rodriguez uit breda op 15-03-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals gezegd, en ook door ons uitgedragen, koop bij de experts.
    Geschreven door Klant Van Gils uit teteringen op 15-03-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Geen klachten!
    Geschreven door Klant uit breda op 13-03-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Heb ik in het begin al gedaan........😊👍🏻
    Geschreven door Klant uit breda op 09-03-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant Fransen uit breda op 06-03-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Ik koop altijd bij expert. De service is grote klasse.
    Geschreven door Klant Paats uit breda op 04-03-2024
  • Beoordeling: 9.2

    In goede orde en tijdig geleverd
    Geschreven door Klant uit prinsenbeek op 04-03-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende persoonlijke service. en snel!!!
    Geschreven door Klant Van der Linden uit breda op 26-02-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Alles is goed gegaan
    Geschreven door Klant Blom uit breda op 26-02-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service en heel goede service bij het instalen van de tv
    Geschreven door Klant Bekers uit breda op 19-02-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer tevreden en zal expert zeker aanbevelen
    Geschreven door Klant uit breda op 19-02-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Alles vlgs plan verlopen
    Geschreven door Klant Dieckmann uit breda op 16-02-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Kijk eerst rustig rond er komt van zelf iemand naar je toe. Dan kun je rustig overleggen en een beslissing nemen. Dit werkte bij mij goed.
    Geschreven door Klant Verstegen uit breda op 15-02-2024
  • Beoordeling: 8.2

    het fijne van de aankoop was dat het artikel een JBL Bleutooth speaker Charges Essential 2 ter plaatse in de winkel te zien en te beluisteren was. En de verkoopprijs aantrekkelijk was. Alsmede het Parkeren voor de deur.
    Geschreven door Klant uit breda op 15-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Vakmanschap is meesterschap zowel bij de aankoop als installeren en service alles tezamen is het gewoon geweldig Houden zo
    Geschreven door Klant Leidner uit oosterhout nb op 12-02-2024
  • Beoordeling: 7.2

    Keurige bediening en uitstekende voorlichting en levering volgens afspraak
    Geschreven door Klant Huijben uit breda op 07-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Ik zit in een rolstoel, maar dat was totaal geen probleem de deur werd zonder te vragen netjes voor me open gehouden zodat ik binnen kon komen de winkel is netjes en de gangpaden waren voor mij goed begaanbaar. Ik ben zeer netjes en goed geholpen bij het uitzoeken van mijn koel vriescombinatie 👍
    Geschreven door Klant Zuikerbuik uit breda op 07-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel bestaat al jaren van thuis uit al bekend. Perfect
    Geschreven door Klant uit breda op 06-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Goed product ,snelle levering,prima !!!
    Geschreven door Klant uit teteringen op 31-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Snel, accuraat, goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Kan alleen maat zeggen zeer tevreden en als we weer iets nodig hebben wordt het weer expert.
    Geschreven door Klant Machielsen uit breda op 29-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben zeer tevreden over het vriendelijke en behulpzame van de verkopers.Alles wordt snel geregeld met de bezorging is perfect,Een aanrader dus.Maijke Kuijpers.
    Geschreven door Klant Kuijpers uit breda op 26-01-2024