Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Du Bois 7.5

de webside is duidelijk

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (516)

  • Beoordeling: 7.5

    de webside is duidelijk
    Geschreven door Klant Du Bois uit breda op 21-10-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit ulvenhout op 08-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    fijne service en goed advies
    Geschreven door Klant Van Loenhout uit etten-leur op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service perfect
    Geschreven door Klant Nuijten uit bavel op 25-08-2021
  • Beoordeling: 7.8

    deskundig personeel alles netjes aangesloten bezorgers een 9
    Geschreven door Klant Van Aert uit breda op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service is heel belangrijk deze tijd en dat is er bij Expert (elektra).
    Geschreven door Klant Daas uit breda op 06-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Breda is nog een winkel zoals wij een goede winkel kennen
    Geschreven door Klant uit breda op 08-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Een week geleden een tv gekocht bij de Expert in Breda. Zeer goed en deskundig advies gekregen. Het personeel is vriendelijk en denkt graag met je mee. Heel tevreden met mijn aankoop! Eerder ook een wasmachine gekocht bij de Expert in Breda en het feit dat de service na aankoop ook top is, zorgt ervoor dat ik blijf terugkomen.
    Geschreven door Klant Van Der Hoek uit breda op 11-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen, en perfect geregeld
    Geschreven door Klant Gabriels uit breda op 05-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed serves bij expert
    Geschreven door Klant uit breda op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Helemaal goed.
    Geschreven door Klant Graumans uit breda op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.0

    zoals het hoort!
    Geschreven door Klant uit breda op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Vlot geholpen
    Geschreven door Klant uit breda op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    goede uitleg over de product. goede bezorging. netjes . zou bij de familie en vrienden jullie aan prijzen.
    Geschreven door Klant Deckers uit breda op 08-05-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Op zich ben ik zeer tevreden, doch er is één minpunt. De winkel is nl. telefonisch slecht bereikbaar. Steeds sta je in de wacht en in mijn geval was dat enkele keren langer dan 5 minuten.
    Geschreven door Klant Pals uit breda op 22-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    De bestelling in het weekend via de site ging helaas niet goed vanwege een technisch probleem. Daarop een e-mail gestuurd welke de eerstvolgende werkdag direct werd opgepakt. Vanuit de dichtstbijzijnde vestiging is contact met me opgenomen en is de bestelling direct geregeld tegen de korting welke het afgelopen weekend gold. Binnen een week is het apparaat geleverd en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Verschuren uit breda op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Gelukkig zijn er nog steeds winkels zoals Expert waar je als klant welkom bent, persoonlijk te woord wordt gestaan en een goed advies krijgt. We zijn heel tevreden met de keuze voor een Samsung televisie die ook nog eens prettig geprijsd was en gratis bezorgd werd. Laat alsjeblieft de fysieke winkels bestaan!
    Geschreven door Klant Rongen uit breda op 02-04-2021
  • Beoordeling: 5.5

    Zie terug!!!
    Geschreven door Klant Van Beers uit breda op 25-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Zou iedereen aan raden naar Expert tegaan.Zal er zeker geen spijt van krijgen
    Geschreven door Klant Heijdens uit breda op 22-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Een firma waar wij zeer tevreden over zijn . aanschaf ventilatiekap, inbouw koel/vries kast en een kookplaat.Prima werk geleverd.
    Geschreven door Klant Huijbregts uit breda op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goede service en topkwaliteit volgende aankoop weer bij jullie
    Geschreven door Klant uit breda op 19-03-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Winkelpersoneel maakt een uitgebluste indruk.
    Geschreven door Klant uit breda op 17-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Prima. Keurig geplaatst door sympathieke heer.
    Geschreven door Klant uit breda op 15-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Als je persoonlijke aandacht en advies wilt in combinatie met oplossingsgericht meedenken samen met een goede prijs/kwaliteit verhouding, ga naar Expert. Ben er al 30 jaar klant en blijf er klant. Topwinkel! 👍
    Geschreven door Klant Kaufman uit breda op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Fijn bedrijf, met vriendelijke en deskundige mensen.
    Geschreven door Klant uit breda op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik ben zeer tevreden over het informeren van het artikel en heel vriendelijk behandeld. Ook was ik verbaasd over de buitengewone snelle bezorging. Geen enige opmerking alleen maar super,bedankt hiervoor
    Geschreven door Klant uit breda op 11-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden over expert haagdijk breda goede service en snel geholpen
    Geschreven door Klant Koot uit breda op 10-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De service is gewoon geweldig
    Geschreven door Klant Fokkema uit breda op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer klantvriendelijk en prima service!!!
    Geschreven door Klant uit terheijden op 01-03-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijke bezorgers, hulpvaardig bij het uitleggen van het gebruik.
    Geschreven door Klant uit breda op 10-02-2021