Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Pijl 9.1

prima service en advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1000)

  • Beoordeling: 9.1

    prima service en advies
    Geschreven door Klant Van der Pijl uit julianadorp op 29-11-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Breezand staat bekend om goede service, dat weten we ook uit eigen ervaring! De nieuwe winkel is overzichtelijk en heeft een ruim assortiment. En anders bestellen ze het voor je!
    Geschreven door Klant Berger uit anna paulowna op 29-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer fijne winkel met kundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Dikkerboom uit breezand op 29-11-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Siahainenia uit den helder op 28-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Breezand......beste keus
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 27-11-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede winkel met onderbouwd advies.
    Geschreven door Klant Reijerse uit \'t zand op 27-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Je wordt er fijn geholpen en levering ging vlot en netjes
    Geschreven door Klant Peper uit hippolijtushoef op 26-11-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Deze lokale ondernemer doet aan klantenbinding zoals het hoort
    Geschreven door Klant Mazer uit julianadorp op 26-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Volgende keer meer info wbt het gebruik van de apparatuur. Bv, waar kan ik mijn garantie registreren!
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 23-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Klantvriendelijk en je wordt prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit t zand nh op 22-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig geholpen, prima service en snel geleverd.
    Geschreven door Klant Op de Kelder uit breezand op 18-11-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekend!
    Geschreven door Klant Restaurant La Premiere uit anna paulowna op 16-11-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert als keuze betekend gebruik zonder zorgen .
    Geschreven door Klant Dijkstra uit breezand op 15-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    PRIMA VOORAL DOORGAAN!
    Geschreven door Klant uit breezand op 15-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    klantvriendelijk en deskundig advies
    Geschreven door Klant Vonder uit bergen nh op 11-11-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Wasmachine in Wieringerwerf niet leverbaar. Na telefoontje naar Breezand, deze voor ons apart gehouden. Keurig geregeld. Goede aflevering en uitleg bij installatie.
    Geschreven door Klant Edens uit middenmeer op 09-11-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijke mensen en goed materiaal en service
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 09-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Service zoals we gewend zijn .Top
    Geschreven door Klant Linting uit t zand nh op 09-11-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Deze zaak is zeer aan te bevelen-
    Geschreven door Klant uit wieringerwaard op 05-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Breezand staat zo snel als mogelijk voor je klaar. Vriendelijk en goed personeel dat weet waar ze voor staan. Goeie service 👌👌
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 04-11-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Prima geregeld, ga zo door.
    Geschreven door Klant uit schagen op 04-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb mijn Miele vaatwasser bij Expert gekocht. De reden: ze zijn deskundig en vooral betrouwbaar. De medewerkers zijn vriendelijk en informeren je zeer snel. Ga zo door Expert!
    Geschreven door Klant Hagenstein uit den helder op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Als je zelf niet een keuze kunt maken en wel een pakket van eisen hebt, ben je bij Expert aan het juiste adres
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer mooi product en goede service
    Geschreven door Klant Hoes uit julianadorp op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert, de naam zegt genoeg.
    Geschreven door Klant uit t zand nh op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert is echt expert
    Geschreven door Klant uit oudesluis op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    In de winkel vriendelijk en profecioneel geholpen. Onze bestelling een aantal weken kostenloos opgeslagen
    Geschreven door Klant Schut uit anna paulowna op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De website is overzichtelijk en duidelijk
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.6

    gewoon prima
    Geschreven door Klant uit den helder op 01-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Toppers en deskundig
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 27-10-2021