Navigatie

Beoordelingen Expert Breezand

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breezand die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breezand. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Lienos 9.4

Goed en deskundig personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (821)

  • Beoordeling: 9.4

    Goed en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Lienos uit den helder op 15-11-2022
  • Beoordeling: 9.9

    TOP zaak, kundig personeel, no nonse!!!!
    Geschreven door Klant uit schagerbrug op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne communicatie en snelle service en levering
    Geschreven door Klant uit loenen aan de vecht op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend
    Geschreven door Klant Smid uit schagerbrug op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Ruime keus en makkelijk bestellen met verschillende bezorg opties
    Geschreven door Klant Swan uit t zand nh op 27-10-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Als je op je gemak rustig de producten wilt bekijken zonder dat ze je iets opdringen moet je bij Expert Breezand zijn . Prima geholpen perfecte vrieskast gekocht en netjes in overleg thuis bezorgd en de oude vrieskast meegenomen
    Geschreven door Klant Jongkind uit schagen op 24-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    fijne zaak, goede service, onze spullen zijn besteld maar mag op afroep blijven staan tot de verhuizing, prima geregeld
    Geschreven door Klant uit breezand op 21-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    alle tijd en aandacht voor je vragen en goede informatie
    Geschreven door Klant uit den helder op 21-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed info en servive! Snelle levering en reeel advies. Voor mij een reden om lokaal te kopen
    Geschreven door Klant Jansen uit anna paulowna op 20-10-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Zowel de soundbar als de warmtepomp droger bevallen prima.
    Geschreven door Klant uit den helder op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit anna paulowna op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Ik wist wat ik wilde, dus snelle koop. Expert Breezand is een topper.
    Geschreven door Klant Verberne uit breezand op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Neem een kijkje in de winkel en zie het assortiment.
    Geschreven door Klant Sijberden uit den helder op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Altijd een goede uitleg over het artikel en werking ervan
    Geschreven door Klant Lion uit anna paulowna op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Emmaneel uit wieringerwaard op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Opnieuw prima geholpen
    Geschreven door Klant Polderfit uit anna paulowna op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel, mooi assortiment , Bediening uitstekend, kennis van zaken. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Kulk uit den helder op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Persoonlijke service en fijne sfeer.
    Geschreven door Klant Slot uit den helder op 28-09-2022
  • Beoordeling: 8.6

    zelfde tv is elders goedkoper te bestellen, maar toch koop ik liever in een echte winkel, waar ik ook directe service krijg.
    Geschreven door Klant Rijsdijk uit breezand op 26-09-2022
  • Beoordeling: 9.3

    prima service, snelle aflevering!
    Geschreven door Klant Oud uit den helder op 12-09-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed behandeld
    Geschreven door Klant Willemse uit anna paulowna op 06-09-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Ga ook naar Expert.
    Geschreven door Klant Weijers uit breezand op 05-09-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, ze denken met je mee over welk product het beste bij jou past
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 05-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Topkwaliteit!
    Geschreven door Klant uit oudesluis op 02-09-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Super geholpen weer
    Geschreven door Klant Van Vliet uit \'t zand op 01-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Ga en ervaar de vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel…
    Geschreven door Klant uit den helder op 30-08-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Dat hoef ik toch niet te doen. Anderen maken hun eigen keuze.
    Geschreven door Klant uit julianadorp op 25-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Flexibel vertrouwen en snelheid.
    Geschreven door Klant uit t zand nh op 24-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Geen gebruik van gemaakt.
    Geschreven door Klant Hartenberg uit den helder op 24-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    ben zeer goed geholpen echt een aanrader
    Geschreven door Klant uit den helder op 23-08-2022