Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Cuppens 8.4

De website is overzichtelijk. Men kan er bijna alles op nakijken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (412)

  • Beoordeling: 8.4

    De website is overzichtelijk. Men kan er bijna alles op nakijken.
    Geschreven door Klant Cuppens uit cuijk op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant uit haps op 28-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben op een zeer deskundige en correcte wijze geholpen bij expert .
    Geschreven door Klant uit cuijk op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Snelle levering en uitstekende installering en uitleg.
    Geschreven door Klant Schijndel uit cuijk op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit cuijk op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.0

    De bediening was voortreffelijk, hier valt niets op aan te merken. Het apparaat trok mijn aandacht omdat het geëtaleerd stond. Ik heb hem nog niet gebruikt, staat nog nieuw in de doos.
    Geschreven door Klant Hoek uit katwijk zh op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben in 2 jaar tijd onze derde aankoop gedaan bij Expert Cuijk tw: een LG tv, Harman Kardon set en nu een AEG wasautomaat Een reden hiervoor was een goed advies en de prijsstelling Dus een aanrader om naar expert Cuijk te gaan. F.B te Malden
    Geschreven door Klant Bouman uit malden op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    goede ervaring
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    we werden goed en deskundig geholpen bij aanschaf wasmachine. Klantvriendelijkheid was ook goed. Bezorging was zoals afgesproken en machine was snel geplaatst ondanks dat men twee etages omhoog moest met moeilijke bochten in de trappen.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert...Perfect!!!
    Geschreven door Klant Schaik uit cuijk op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Betrouwbare winkel waar kennis en service voorop staan.
    Geschreven door Klant Willems uit cuijk op 16-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Ik kom regelmatig bij expert voor print inktpatronen en wordt altijd snel en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Peeters uit cuijk op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede afspraken, snelle levering en plaatsing.Kortom: Prima in orde.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    expert is klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit cuijk op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Hier ben ik door vakbekwame mensen snel en prettig geholpen. Meer kan iemand niet wensen
    Geschreven door Klant Mier uit cuijk op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Als een product niet goed werkt, blijven ze meedenken en oplossingen zoeken totdat het optimaal is.
    Geschreven door Klant uit haps op 22-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Wij van DeZoeteGeest.nl hebben voor onze theetuincafé baat bij een ondernemer die ons goed adviseert en meedenkt met zowel onze zakelijke als persoonlijke aanschaf van producten. Expert Cuijk voldoet helemaal aan onze wensen door de persoonlijke aanpak en gedreven uitleg van een echte expert!
    Geschreven door Klant uit linden op 20-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Nog altijd is Expert een top winkel om binnen te lopen, voor een aankoop, snuffelen tussen de nieuwste gadgets of slechts advies, je wordt altijd snel en vakkundig geholpen. Ook na je aankoop staan zij voor je klaar via hun lange garanties en reparatie service.
    Geschreven door Klant uit st hubert op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Het laatste anderhalf jaar verschillende producten gekocht bij Expert Cuijk. Goede uitleg over de te kopen artikelen, deskundig personeel. Snelle levering. Ik heb al vele zaken mogen bezoeken, maar de service van Expert Cuijk is zonder meer de beste die ik ooit ben tegen gekomen. Tussen de twee en vier weken na aankoop van een product altijd een telefoontje gehad met de vraag of het gekochte product aan de eisen voldoet. Klasse!
    Geschreven door Klant uit escharen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.8

    prima bedrijf, prima service.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 17-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    goede service en duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant uit haps op 17-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Super service, daar bij Expert in Cuijk!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 17-05-2016