Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Jacobs 7.4

Ga vooral naar expert.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (412)

  • Beoordeling: 7.4

    Ga vooral naar expert.
    Geschreven door Klant Jacobs uit katwijk nb op 21-09-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Het feit dat ik voor alles terugkom als tevreden klant
    Geschreven door Klant uit cuijk op 06-09-2021
  • Beoordeling: 9.1

    de verkoper te jong geen ervaring
    Geschreven door Klant uit cuijk op 06-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Dé winkel waar een fijn ontvangst, compleet assortiment, goed advies, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en goede service samen komen. Niet alleen de \"standaard\" merken maar ook prachtige premium merken waardoor je een juiste keuze kunt maken en veel plezier zult ervaren van je aankoop.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 02-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige uitstraling personeelsbeleid winkel
    Geschreven door Klant Weenink uit boxmeer op 24-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede uitleg en service ook bij problemen met een product zeer tevreden
    Geschreven door Klant Driessen uit cuijk op 24-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Veel verstand van welk product ook. Kopen bij Expert in je buurt is goed en je hebt snellere service dan dat je online koopt.
    Geschreven door Klant Streng-beuken uit cuijk op 17-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keuze tijd vd klant, prijs betaalbaar
    Geschreven door Klant Raaij uit cuijk op 16-08-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Goede uitleg
    Geschreven door Klant uit cuijk op 16-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heel fijn personeel
    Geschreven door Klant D Neeve uit sint agatha op 12-08-2021
  • Beoordeling: 7.7

    vriendelijk geholpen en de service is goed.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 28-07-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Je wordt altijd netjes en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit cuijk op 14-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    te vrede klant bij expert ben er altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant De Man uit mill op 08-07-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service en vakkundig advies!
    Geschreven door Klant Van den Broek uit cuijk op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.6

    geen
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 02-06-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Alles verloopt naar wens
    Geschreven door Klant Van Dijk uit boxmeer op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel om spullen te kopen!!
    Geschreven door Klant uit beers nb op 14-05-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijke en kundige verkoper en nette en kundige service-monteur
    Geschreven door Klant Merkus uit cuijk op 10-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, met vriendelijk personeel. Bereidheid tot helpen als er iets met een produkt niet goed is.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 05-05-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Nvt
    Geschreven door Klant Florop uit cuijk op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik werd snel en vakkundig geholpen. Goede service en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 04-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Expert, op alle fronten aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    We werden vakkundig en prettig geholpen. Alle tijd voor uitleg.
    Geschreven door Klant Jilesen uit haps op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd goed geholpen,en prima service,ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Verhaag uit haps op 27-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Kom al jaren bij Expert, fijne winkel goede adviezen
    Geschreven door Klant Van Regteren uit molenhoek op 24-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    55oled935/12: na ca 4 uur kijken moet het oled display vernieuwd worden voor betere beeld kwaliteit. Dit duurt 10 min en dus kun je de film niet verder kijken. Je kunt het ook uitstellen maar je krijgt dan nog een paar keer deze melding in het scherm. Het geluid is normaal blikkerig behalve als je de persoonlijke instellingen aanpast. De echte bastonen hoor je echter niet.
    Geschreven door Klant Roeffen uit vianen nb op 21-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn in de winkel, op afspraak vanwege corona, deskundig en vriendelijk geholpen. Alles is netjes geinstalleerd door vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant uit oeffelt op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Erg netjes en vriendelijk geholpen. Zeer klantvriendelijke service!
    Geschreven door Klant uit montfoort op 13-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn team. Goede service en nog aandacht voor de klant. Ze zijn deskundig en weten wat ze verkopen.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Aankoop zeer goed
    Geschreven door Klant uit cuijk op 12-04-2021