Navigatie

Beoordelingen Expert Cuijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Cuijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Cuijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Perfecte service en zeer goede uitleg over de apparatuur die je wilt kopen dus zeker een aanrader om b Naar expert in Cuijk te gaan van de andere expert weet ik niets

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (412)

  • Beoordeling: 9.8

    Perfecte service en zeer goede uitleg over de apparatuur die je wilt kopen dus zeker een aanrader om b Naar expert in Cuijk te gaan van de andere expert weet ik niets
    Geschreven door Klant uit cuijk op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel, professioneel personeel
    Geschreven door Klant uit beers op 06-11-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundige hulp en zeer bereidwillig om te helpen !
    Geschreven door Klant Verstegen uit cuijk op 02-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Helemaal tevreden
    Geschreven door Klant Van de Graaf uit cuijk op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima winkel met goede persoonlijke service
    Geschreven door Klant Ebbers uit molenhoek op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Een uitstekende voorlichting in de winkel, meedenken over welk apparaat bij ons gezin past (maatwerk) en een goed verzorgde plaatsing.
    Geschreven door Klant Lenkens uit st anthonis op 03-10-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak en service . Vriendelijke en deskundige hulp . Wij zijn al jaren klant en hebben geen behoefte om naar een ander te gaan
    Geschreven door Klant De Haard uit cuijk op 06-09-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ga zo door,een fijne winkel om daar te kopen.
    Geschreven door Klant V.d. Wiel uit gassel op 25-08-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen, niet opdringerig en met veel vakmanschap
    Geschreven door Klant uit mook op 22-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede service en ga door. echt dikke pluim.
    Geschreven door Klant Jans uit cuijk op 18-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Het aanbevelen is het waard Neem een kijkje in de winkel
    Geschreven door Klant Arts uit cuijk op 17-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik koop mijn producten liever in een winkel ,dan zie ik wat ik koop en als het kapot is is het makkelijker om naar de winkel terug te gaan dan dat je moet versturen. Klacht uitleggen verbaal is altijd beter dan via mail. Ik ben blij met de gewone winkels.
    Geschreven door Klant uit mill op 14-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit grave op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.5

    dichtbij en goede service ik zie de producten dat is prettiger
    Geschreven door Klant Ophorst uit cuijk op 25-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wij kopen al jaren lang alles bij expert. Altijd zeer klantvriendelijk. En altijd een eerlijk advies. Luisteren goed wat je wil kopen. En denken met je mee. 100 % tevreden en aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Bonants uit cuijk op 24-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Een aanrader Expert. Een regelmatige klant voor duurzame producten vooral wegens de goede installatie - uitleg en service.
    Geschreven door Klant Van Schijndel uit cuijk op 19-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor prima service bent u bij expert aan het juiste adres.
    Geschreven door Klant uit cuijk op 05-06-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Een ervaring rijker laten we daar op houden
    Geschreven door Klant Rutten uit cuijk op 23-05-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb altijd goede ervaringen met expert ik kom er al 12 jaar
    Geschreven door Klant Elders uit cuijk op 11-05-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service!
    Geschreven door Klant Gijsbertsen uit sint hubert op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Cuijk is klantvriendelijk en deskundig van verkoop tot en met de aflevering!
    Geschreven door Klant uit malden op 12-04-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Reijs uit mill op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Prima winkel waarbij de service en deskundigheid eruit springen!
    Geschreven door Klant Megen uit boxmeer op 04-04-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Na 30 jaar Sony artikelen te hebben gebruikt, nu overtuigend overgestapt op Loewe. Beeld en geluid komen overeen met onze wensen! Wij raden dit product zeer aan. Het is wel de duurste keus, maar hopelijk ook de beste!
    Geschreven door Klant uit cuijk op 04-04-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Prettige winkel fijn personeel en deskundig advies
    Geschreven door Klant Bovenkerk uit cuijk op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.7

    je wordt goed geholpen, duidelijk en eerlijk.
    Geschreven door Klant Gijzen uit cuijk op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk en bekwaam personeel!
    Geschreven door Klant Van de Wassenberg uit cuijk op 18-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    oke
    Geschreven door Klant uit cuijk op 14-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Cuijk is een geweldige winkel die ik iedereen aan kan raden. Goed service die bij sommige bedrijven niet of moeilijk meer te vinden is. Ga zo door .
    Geschreven door Klant Heins uit sint hubert op 27-02-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Gemakkelijk ,kort bij ,goede service
    Geschreven door Klant uit haps op 25-02-2018