Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Dhr Van der Heijden 7.4

Goede winkel welke uitblinkt door service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (615)

  • Beoordeling: 7.4

    Goede winkel welke uitblinkt door service
    Geschreven door Dhr Van der Heijden uit vlijmen op 16-07-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Deskundig personeel, prijstechnisch gelijk aan de rode concurrent, goede service.
    Geschreven door Klant Bremer uit rosmalen op 16-07-2015
  • Beoordeling: 6.4

    Ik heb een TV gekocht via een dag aanbod, en heb na gekeken te hebben naar de laagste prijsgarantie gezien dat ik voordeel kon behalen. Normaal ga ik in de winkel kijken, en vraag om voorlichting. Nu heb ik voordeel, en een Philips TV waarover ik tevreden ben. Ik kan voor ook bij eventuele storingen de technische dienst van EXPERT bellen Het telefoonnummer staat op de factuur.
    Geschreven door Klant uit vught op 12-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    informatie vooraf is zeer duidelijk - aankoop niet direct noodzakelijk - bij aankoop veel tijd voor de klant - afhandeling aankoop met alle benodigde aandacht - Klant is Koning.
    Geschreven door Klant uit s\'hertogenbosch op 09-07-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Die kijk ik niet
    Geschreven door Klant Van Hassel uit \'s-hertogenbosch op 09-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Wie Netflix met een Google Chromecast overweegt is de goedkope LG BP350 CD/DVD/BluRay speler een betere keuze. Ook YouTube,Spotify, Videoland en Buienrader zijn dan mogelijk. Een nadeel is dat er weinig aansluitmogelijkheden zijn, maar het volstaat wel.
    Geschreven door Dhr Sikking uit \'s-hertogenbosch op 08-07-2015
  • Beoordeling: 8.0

    nee, te warm
    Geschreven door Klant uit \'s hertogenbosch op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijk personeel,kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Boelen uit vlijmen op 29-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Nette en vlotte afhandeling van bestelling
    Geschreven door Klant uit rosmalen op 29-06-2015
  • Beoordeling: 9.5

    ik kan de winkel zeker aanbevelen. Hij is makkelijk te vinden, toont aanlokkelijk. heeft veel variatie. Wordt goed geholpen, krijgt advies, en de prijzen zijn zeer schikkelijk vergeleken bij anderen. Groetjes loes
    Geschreven door Klant uit haarsteeg op 26-06-2015
  • Beoordeling: 6.7

    Ondanks een trage start zijn we verder goed geholpen
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 24-06-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Goed personeel, en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Schuurkes uit nuland op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    prima service
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 22-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ben al jaren klant bij Expert en altijd zeer tevreden,
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle service en deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit den bosch op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    goede service niet lang wachten bij problemen
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een goede website .
    Geschreven door Klant Mulders uit empel op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben bij Expert op de helftheuvel zeer prettig geholpen.
    Geschreven door Klant De Graaf uit waalwijk op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Kleine week geleden TV gekocht bij Expert van Erp op de Helftheuvelpassage. Jammer genoeg was de ervaring met het nieuwe toestel niet dat wat we ervan verwachten. Telefonisch contact opgenomen met Expert van Erp en de situatie uitgelegd. Op zeer korte termijn een serviceman gestuurd. Deze had tevens een ander type toestel voor zekerheid meeggekregen zodat we niet op en neer hoeven te rijden. Dat noem ik meedenken. De door Expert gemaakte keuze was prima. Toestel werd meteen omgeruild en als service ook nog opnieuw afgesteld. Dat wat bij van Erp gebeurt zie je niet veel meer. Gezonde commercie met de juiste klantenbinding waar het niet alleen om de pegels gaat maar duidelijk ook nog liefde voor het vak.
    Geschreven door Dhr Van der Heijden uit heusden op 06-06-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Zeker daar gaan winkelen ech wel
    Geschreven door Mevr Gulik uit \'s-hertogenbosch op 04-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    nette winkel ,goede service en vakkundig personeel een aanrader voor iedereen
    Geschreven door Klant Scheepens uit \'s-hertogenbosch op 03-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goei zaak vriendelijk personeel en goei prijs verhouding
    Geschreven door Dhr Willems uit kerkdriel op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    ga gerust naar expert
    Geschreven door Dhr Klundert uit \'s-hertogenbosch op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    verzorgde winkel en goed personeel
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Wij bevelen deze winkel aan.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 20-05-2015
  • Beoordeling: 6.9

    IK HEB ALLEEN MAAR BETAALD HOORDE DAT HET EEN GOED PRODUCT WAS EN BEN NOOIT BIJ JULLIE IN DE WINKEL GEWEEST. IK KAN ALLEEN OORDELEN OVER HET CONTACT MET UW VERKOPER I.V.M. DE BETALING EN DAT VERLIEP GOED HOEWEL OP DE BON UW NAAM NIET STOND VERMELD.
    Geschreven door Klant uit rosmalen op 19-05-2015
  • Beoordeling: 6.7

    Goede klantvriendelijke en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 16-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Het is kort en duidelijk zo gedaan
    Geschreven door Dhr Pruijmboom uit \'s-hertogenbosch op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit drunen op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.9

    deskundig, betrouwbaar en servicegericht
    Geschreven door Klant Luijten uit vlijmen op 11-05-2015