Navigatie

Beoordelingen Expert Den Bosch

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Den Bosch die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Den Bosch. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Jammer dat het product bij de toeleverancier van Expert niet goed leverbaar was. Daardoor duurde de bestelling 5 weken. Expert hield mij regelmatig goed op de hoogte over de voortgang.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (615)

  • Beoordeling: 7.9

    Jammer dat het product bij de toeleverancier van Expert niet goed leverbaar was. Daardoor duurde de bestelling 5 weken. Expert hield mij regelmatig goed op de hoogte over de voortgang.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijke en zeer vakbekwame medewerkers. Adviseren je goed, praten je niets aan. Komen zeer vertrouwd over.
    Geschreven door Klant Van Grinsven uit ,s-hertogenbosch op 22-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Super goede winkel en prima service
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 19-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Shmotki uit \'s-hertogenbosch op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Niet verder zoeken, meld je bij Expert Van Erp en je bent tevreden over je aankoop.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede ervaringen vriendelijk personeel en goede bezorging.
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    De installatie verzorgd door een echte Topper. Zou door directie respectvoller behandeld moeten worden.
    Geschreven door Klant Van Wijnen uit hedel op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goed en vriendelijk personeel goede uitleg van het product
    Geschreven door Klant Mijdam uit \'s-hertogenbosch op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Er wordt goed advies gegeven door deskundig personeel. Afspraken worden na gekomen.
    Geschreven door Klant Klerkx uit \'s-hertogenbosch op 01-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en deskundige behandeling, je voelt je thuis bij expert
    Geschreven door Klant uit purmerend op 24-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Helftheuvelpassage gewoon goed in wat ze doen. Chapeau!
    Geschreven door Klant Hoop uit oisterwijk op 23-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Alles goed bij jullie
    Geschreven door Klant Leenen uit \'s-hertogenbosch op 23-04-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Heel prettig contact juist via telefoon
    Geschreven door Klant Verhoeven uit \'s-hertogenbosch op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    De verkoper heeft ons geweldig geholpen, jammer dat ik de naam niet meer weet
    Geschreven door Klant Boom uit vlijmen op 13-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik krijg uitgebreide informatie van het product waar ik naar vraag en dan krijg ik van hun de vraag hoe vaak ik het gebruik. En dan laat hij/zij het assortiment zien. Mocht het gevraagde er niet bij staan dan word het besteld, en bij binnenkomst word ik gebeld of gemaild.
    Geschreven door Klant uit s-hertogenbosch op 11-04-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima werk
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben al jaren klant van Expert en blijf dat. Goede service en klantvriendelijkheid hebben zij hoog in het vaandel
    Geschreven door Klant Matthijssen uit \'s-hertogenbosch op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Keurige winkel, goede keuze mogelijkheden en deskundig personeel. Goede service.
    Geschreven door Klant Esch uit rosmalen op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert op helftheuvel in den Bosch heeft zeer klantvriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden over de service. Zeker een aanrader om een keer te bezoeken
    Geschreven door Klant Van Neel uit \'s-hertogenbosch op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel helemaal niks mis mee kom er graag als ik wat nodig heb .goede parkeergelegenheid
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit \'s-hertogenbosch op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service, voor, tijdens en na aankoop! Dat zie je niet vaak meer. Uitstekende mensen!
    Geschreven door Klant Van der Zee uit \'s-hertogenbosch op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Meeuwissen uit oss op 18-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ben weer zeer goed geholpen fijn mensen die komen bezorgen ,netjes bekwaam
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is een nette en heel vriendelijke zaak Je kunt er met je vragen altijd terecht en je wordt dan goed behandeld
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    ik vond dat de montuursmiddags goed op tijd was en mij goed alles uit legde van de afstand bediening tot aan de televiesie
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.2

    Wij worden altijd goed geholpen bij alles wat we kopen en zijn al wel 35 jaar klant altijd goede spullen en goede servise
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit maastricht op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Deskundig en persoonlijk advies. Goede service.
    Geschreven door Klant Pijnenburg uit engelen op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Meer dan service alleen
    Geschreven door Klant uit \'s-hertogenbosch op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Een zeer goed advies en service
    Geschreven door Klant uit rosmalen op 08-03-2021