Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren (gld)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren (gld). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Scheffer 4.8

Moet aantal keren bellen met Expert wanneer mijn product wordt geleverd. Men zei dat het door de drukte komt dat het zo laat werd gebracht. Vindt dit slecht geregeld, terwijl zij mij hadden gezegd dat het 1 week zou duren.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (867)

  • Beoordeling: 4.8

    Moet aantal keren bellen met Expert wanneer mijn product wordt geleverd. Men zei dat het door de drukte komt dat het zo laat werd gebracht. Vindt dit slecht geregeld, terwijl zij mij hadden gezegd dat het 1 week zou duren.
    Geschreven door Klant Scheffer uit eerbeek op 18-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Er is aandacht voor je en er wordt voldoende tijd aan je besteed, voor de aankoop die je zou wensen te kopen.
    Geschreven door Klant Bos uit dieren op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    De ervaring met expert is tot volle tevredenheid verlopen. Aanbevelingswaardig!
    Geschreven door Klant Van de Wetering uit doesburg op 17-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Expert Dieren echt n hele fijne winkel met aardig personeel en veel artikelen zijn aanwezig en anders wordt het besteld. Goede service!
    Geschreven door Klant Van Maanen uit arnhem op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is gewoon expert in wat ze doen top goed gedaan. En bedankt . Mvg M.P Kariodimedjo
    Geschreven door Klant Kariodimedjo uit dieren op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    In alle opzichten buitengewoon goede ontvangst en advies en nazorg!
    Geschreven door Klant Mol uit doesburg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    De mensenkind winkel aardig.toch even een opmerking,wasmachine Samsung gekocht,maar kreeg geen vergoeding terug NIET LEUK.OOK BIJ DEZE KOELKAST GEEN ALBERTHEIN ,VERGOEDING GEKREGEN.NIET LEUK
    Geschreven door Klant Kerseboom uit eerbeek op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit loenen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 5.7

    Wij zijn zeer tevreden over de service van expert in Dieren!
    Geschreven door Klant uit hall op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geslaagd
    Geschreven door Klant uit dieren op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Keurig en deskundig geholpen in de winkel en een correcte bezorging en aansluiting van de wasmachine thuis. Oude machine werd meegenomen volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit de steeg op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Ik beveel iedereen expert aan goede service aandacht en kwaliteit Richard
    Geschreven door Klant Gerritsen uit dieren op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Veel voorraad in de winkel. Goede voorlichting. Meteen meenemen. handiger kan het niet!
    Geschreven door Klant Wegman uit laag-soeren op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Zeer goede ervaring mbt keuze en installatie wasemkap.
    Geschreven door Klant uit dieren op 11-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn geholpen ,
    Geschreven door Klant uit laag-soeren op 30-11-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en kwaliteit merken
    Geschreven door Klant uit dieren op 19-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    De verkoper verkocht mij niet wat ik wilde, maar wat ik nodig had!! Echt super!! Zoals het hoort
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 17-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service. Netjes voor de tijd gebeld dat de bezorger eraan kwam
    Geschreven door Klant uit dieren op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    geen zin an
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 09-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel, normaal assortiment in verschillende merken zodat je wel goed kunt vergelijken. Personeel zeer vriendelijk en deskundig. Denken echt met je mee en zijn niet opdringerig.
    Geschreven door Klant uit laag soeren op 06-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima keus
    Geschreven door Klant uit dieren op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel, prettige medewerkers. Denken mee met de klant
    Geschreven door Klant Gerritsen uit dieren op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Klantgerichte benadering. Prettige en attente communicatie. Vakkundige informatie.
    Geschreven door Klant uit dieren op 02-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed zaak prettige service!
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 28-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service
    Geschreven door Klant Elhorst uit dieren op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Over het algemeen ben ik tevreden !!!
    Geschreven door Klant uit dieren op 26-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    goed geholpen en op tijd geleverd
    Geschreven door Klant Verbeek uit dieren op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Dieren is een fijne zaak. we hebben alles telefonisch kunnen regelen omdat we precies wisten wat we wilden. We werden op zeer prettige, humorvolle en deskundige wijze geholpen.
    Geschreven door Klant uit loenen gld op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Een mooie en sfeervolle winkel met een hele ruime keuze voor alle huishoudapparatuur dus voor elke beurs is er een keus,daarnaast is er een vriendelijke verkoper die voor de aankoop van een apparaat goede uitleg geeft en daarmee vind ik dit een prettige manier van winkelen i.p.v een Mediamarkt waar je als klant op een heel andere manier benaderd wordt.
    Geschreven door Klant Willemsen uit doesburg op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ik kan Expert in Dieren aanbevelen. Vriendelijke en deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Posthuma uit dieren op 20-10-2020