Navigatie

Beoordelingen Expert Dieren (gld)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Dieren die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Dieren (gld). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Personeel weet waar hij over praat. In ons geval , wasmachines en wasdroger staan per set dicht bij elkaar, is makkelijker kiezen. Bezorg afspraak wordt nagekomen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (867)

  • Beoordeling: 8.9

    Personeel weet waar hij over praat. In ons geval , wasmachines en wasdroger staan per set dicht bij elkaar, is makkelijker kiezen. Bezorg afspraak wordt nagekomen.
    Geschreven door Klant uit westenvoort op 09-06-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit spankeren op 05-06-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Goeie zaak expert. Komen op de afgesproken tijd brengen. Binnen 2 uur nauwkeurig. je hoeft er geen halve dag voor thuis te blijven.
    Geschreven door Klant Meijer uit doesburg op 04-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant Muijser uit dieren op 03-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Heb ik wijnig ervaring mee
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 30-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende winkel en prettig geholpen
    Geschreven door Klant Lentink uit dieren op 29-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    * Goede service * klantvriendelijk * Behulpzaam
    Geschreven door Klant Van Essen uit dieren op 28-05-2020
  • Beoordeling: 4.2

    zie vorige opmerking
    Geschreven door Klant Bultink uit dieren op 27-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    je kunt niet alles zelf weten. Dus dan is het zaak dat je mensen kunt vertrouwen. Dus ga naar Expert Dieren dat zal je zeer plezieren
    Geschreven door Klant Besteman uit brummen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert in Dieren wordt je zeer goed geholpen dit is een winkel om terug te keren
    Geschreven door Klant Klomp uit loenen op 23-05-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Een tevreden klant!
    Geschreven door Klant uit doesburg op 20-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wij hebben goede ervaring met Expert
    Geschreven door Klant De Vries uit eerbeek op 18-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De verleende service door de Expert medewerker in Dieren was super. Hij kon nog op dezelfde dag komen inmeten en het was geen probleem om de bestelde koel/vries combinatie op zaterdag in te bouwen. Wij zijn heel blij over de wijze waarop wij geholpen zijn.
    Geschreven door Klant Van Der Meijs uit beekbergen op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    klantvriendelijk, prima service, snelle levering en binnen de afgesproken tijd !!
    Geschreven door Klant Thomassen uit brummen op 02-05-2020
  • Beoordeling: 9.8

    mensen je tip top geholpen en er wordt goed naar je geluisterd bij je wensen en ook vaak betere raadgevingen!
    Geschreven door Klant Valkenburg uit velp op 01-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Plezierig geholpen.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit doesburg op 30-04-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Winkel service was prima, alleen nadat het product was neergezet geen instucties gekregen de beide heren hadden haast denk ik en wilde snel naar huis
    Geschreven door Klant Haggeman uit dieren op 28-04-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Dieren is een prima bedrijf. Prettige en deskundige mensen. Goede service.
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 25-04-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen aardige medewerkers Snelle levering netjes gedaan door de monteurs
    Geschreven door Klant Dam uit laag soeren op 20-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt snel geholpen en ze praten je niks aan en goede monters
    Geschreven door Klant Kip uit eerbeek op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede prijs en snelle levering
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 25-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    1e tekst mag van mij overgenomen worden (onder nr 1 meen ik)
    Geschreven door Klant uit dieren op 24-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk en kundig personeel. Ruim assortimenten winkel aanwezig. Een eigen reparatie dienst bij sommige merken.
    Geschreven door Klant uit laag soeren op 23-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service en klantvriendelijkheid staat voorop bij Expert. Zeker aan te raden
    Geschreven door Klant Keles uit eerbeek op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    ik schrijf geen review
    Geschreven door Klant uit eerbeek op 21-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goed advies en goede service
    Geschreven door Klant Kammenga uit eerbeek op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Expert in Dieren is een hele fijne winkel, veel keus, vriendelijke bediening en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Vreeker uit brummen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ik zou iedereen aanbevelen om bij Expert te kopen. De service is heel goed
    Geschreven door Klant Fens uit dieren op 20-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Kortweg uitstekend!
    Geschreven door Klant Koopman uit dieren op 07-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Vriendelijk personeel! Goede uitleg! Goede levering! Fijn dat deze winkel in Dieren zit!!!!
    Geschreven door Klant uit dieren op 04-02-2020