Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Romeijn 10.0

In alle opzichten een heel prettige winkel met kundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Echt aan te bevelen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (243)

  • Beoordeling: 10.0

    In alle opzichten een heel prettige winkel met kundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Echt aan te bevelen!
    Geschreven door Klant Romeijn uit doorwerth op 19-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Elst. Gewoon goed zonder gedoe.
    Geschreven door Klant uit elst op 19-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Expert in Wageningen kan ik zeer aanbevelen voor service en flexibiliteit!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 19-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, vriendelijkheid van de medewerkers.
    Geschreven door Klant uit elst op 12-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Onze ervaring met expert, is super fijne medewerkers , keurig in alle afhandelingen. Onze keus is dus om daar in de toekomst klant te blijven Hier krijg je aandacht en uitleg super
    Geschreven door Klant Rikken uit westervoort op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ben heel tevreden over mijn nieuwe televisie en mijn wasmachine en de service die expert mij gegeven heeft. Ik kom de volgende keer weer graag bij deze winkel langs om weer iets nieuws aan te schaffen. :-)
    Geschreven door Klant Brouwer uit arnhem op 12-04-2021
  • Beoordeling: 7.8

    evt
    Geschreven door Klant uit elst op 12-04-2021
  • Beoordeling: 2.8

    Installatie slecht. Wasmachine en droger zijn verkeerd om geplaatst en nadien heeft men het lef om naast de installatiekosten ook nog een keer de kosten in rekening te brengen naast de extra installatiekosten. Tevens wachten we nu al 5 dagen op een reactie op deze klacht! Dus ons zien ze niet meer bij Expert.
    Geschreven door Klant Venselaar uit gendt op 10-04-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    ga zo door!
    Geschreven door Klant Bakker uit rotterdam op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Aanrader, topservice en vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant uit duiven op 02-04-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Tevreden over Bosch kookplaat en vooral de verkoper. (Expert Elst, gld.) Helaas klein minpuntje wat ik pas zag na installatie: RVS-strip links te ver naar achteren verlijmd, glashoek linksvoor kwetsbaar! Rechterkant O.K. 2e keus exemplaar ??. Mag mijns inziens niet door de laatste kwaliteits contole komen.
    Geschreven door Klant uit dieren op 02-04-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik beveel expert aan.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Fijne winkel, waar je kunt vinden wat je nodig hebt, zonder te verdwalen.
    Geschreven door Klant Veldkamp uit arnhem op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Onze staafmixer van Bosch was na 8 maanden stuk. Binnen een week kregen wij vervanging.
    Geschreven door Klant Slagboom uit arnhem op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Alles deskundig afgehandeld.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 19-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Ondanks beperkte tijd ivm coronaregels geen gepuch en de benodigde aandacht.
    Geschreven door Klant Budo Stichting Arnhem uit arnhem op 17-03-2021
  • Beoordeling: 8.9

    N. V. \'T.
    Geschreven door Klant uit elst op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit elst op 15-03-2021
  • Beoordeling: 8.6

    .
    Geschreven door Klant uit arnhem op 15-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Prima geholpen door lokale Expert-winkel met levering koelvriescombinatie Beko die niet via webshop te bestellen was. Besteld bij Beko en binnen circa 3 weken geleverd.
    Geschreven door Klant uit elst op 13-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit arnhem op 13-03-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Wilt u iets kopen? Ga dan naar Expert. Van mij een dikke pluim voor Expert. Uitstekend.
    Geschreven door Klant Peters uit westervoort op 09-03-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Afgelopen week een blender en een JBL BOX aangeschaft en beide artikelen zijn naar tevredenheid opgehaald. Kortom helemaal top.
    Geschreven door Klant Zadelhoff uit arnhem op 08-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij worden bij Expert altijd zeer goed geholpen, en willen niet anders
    Geschreven door Klant uit elst op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Bij aflevering van de wasmachine konden de bezorgers de oude vanwege een te zwaar gewicht waarvoor geen draaibanken aanwezig niet meenemen. Enkele dagen nadien kon er een afspraak gemaakt om dit alsnog te doen hetgeen goed is verlopen.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 02-03-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goede en nette service Prijs kwaliteit verhouding goed Nette en snelle levering aan huis
    Geschreven door Klant Gesthuizen uit millingen aan de rijn op 01-03-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Klantvriendelijkheid en service goed. Denken met je mee wanneer er een probleem is. Ik ben tevreden.
    Geschreven door Klant Poolman uit bemmel op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende service vriendelijke personeel kortom heel goed aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit elst op 25-02-2021
  • Beoordeling: 7.3

    alles was vlug afgehandeld en ging naar wens
    Geschreven door Klant uit doorwerth op 22-02-2021