Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hof 9.5

Gewoon goed!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (660)

  • Beoordeling: 9.5

    Gewoon goed!
    Geschreven door Klant Hof uit arnhem op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Afspraak is afspraak met deze firma loopt allemaal perfect. Prijzen zijn top blijf er ook alles kopen
    Geschreven door Klant Van Veen uit arnhem op 11-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel.
    Geschreven door Klant Franken uit oosterhout op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    aflevering en service prima
    Geschreven door Klant uit heteren op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service en installatie!!!
    Geschreven door Klant uit elst op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Winkel in de buurt, goeie service, Duidelijke voorlichting. Vriendelijke mensen.
    Geschreven door Klant uit heteren op 16-11-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Heel goed advies ontvangen! Goede prijs en dienst!
    Geschreven door Klant Wieman uit nijmegen op 13-11-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Ik vind het fijn om in een winkel een product te kopen om persoonlijk advies te krijgen. Onze vaatwasser liet lang op zich wachten dat vond ik jammer. Maar de whirlpool vaatwasser is erg fijn en makkelijk in gebruik.
    Geschreven door Klant uit elden op 13-11-2023
  • Beoordeling: 6.3

    5 dagen later 41 euro goedkoper.....
    Geschreven door Klant uit arnhem op 13-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    De ervaring was zo goed dat ik de volgende keer gelijk naar expert gaat om elektrische apparatuur te kopen.
    Geschreven door Klant uit huissen op 11-11-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Snelle service en plezierige mensen.
    Geschreven door Klant uit doorweth op 10-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Deze expert is zeker de moeite waard!
    Geschreven door Klant Ligthart uit arnhem op 09-11-2023
  • Beoordeling: 3.1

    zie vraag 1
    Geschreven door Klant uit velp gld op 09-11-2023
  • Beoordeling: 6.7

    Het kopen in de winkel had voor mij geen toegevoegde waarde!
    Geschreven door Klant uit arnhem op 08-11-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Ben fijn geholpen door een goede medewerker..hulp voor een mail ...
    Geschreven door Klant uit elst op 08-11-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Verkoper denkt goed mee, staan je netjes te woord en hebben kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Geurts uit elst op 07-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Het was erg goed
    Geschreven door Klant Baars uit arnhem op 07-11-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goed geholpen en alles volgens afspraak afgehandeld
    Geschreven door Klant uit elst op 03-11-2023
  • Beoordeling: 9.4

    goede service in de buurt
    Geschreven door Klant uit arnhem op 30-10-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Het feit dat ik in de winkel een keuze kan maken en de deskundigheid van de medewerkers maakt dat ik de volgende keer weer naar expert ga. De monteurs denken mee en zijn deskundig en vriendelijk, uitgebreid uitleg over de apparatuur vond ik zeer prettig.
    Geschreven door Klant Hartog uit heteren op 30-10-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb de vaatwasser miet uit kunnen onderhandelen. Prijs is prijs meneer werd mij verteld. Bij BCC kon er altijd wel een mouw aangepast worden. Als je geen korting kreeg dan kregen wij er wel een artikel naar keuze bij.
    Geschreven door Klant Holding Johan Winnemuller uit valburg op 30-10-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service (net als vroeger), deskundig personeel dat je snel begrijpt en meedenkt. Snel schakelen en goede,snelle bezorging met aansluiten. Ouderwets goede service van een fysieke winkel in een dorp. mooi dat dit nog bestaat. Ik kom hier zeker vaker
    Geschreven door Klant uit arnhem op 30-10-2023
  • Beoordeling: 6.4

    Een nieuwe koelvriescombinatie gekocht en zou over de drempel gezet worden,daar was geen woord over gelogen,de grote doos werd gedumpt en tot ziens. Voor €30 kon ik de service erbij kopen en namen zij het verpakkingsmateriaal mee. Geen Expert meer voor mij.
    Geschreven door Klant Brugman uit elst op 30-10-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel. Gewoon doen.
    Geschreven door Klant uit elst op 26-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    het personeel van expert Elst is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Wij zijn vaste klant bij deze expert vanwege de service en vakkundigheid
    Geschreven door Klant uit elst op 25-10-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Aankoop en advies was goed. Een week later terug naar de winkel in Elst met enige vragen. Nu een andere verkoper, deze had een lichte bedweterige arrogantie over zich.
    Geschreven door Klant Campschreur uit haalderen op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Reeds aangegeven in mijn reactie.
    Geschreven door Klant uit elst op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden klant. Kom daar graag terug
    Geschreven door Klant Stoks uit valburg op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en de afspraken worden netjes nagekomen.
    Geschreven door Klant uit driel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Helemaal prima geholpen bij Expert in Elst. Vriendelijk en kennis van zaken. Groetjes, Cozy Bed & Breakfast
    Geschreven door Klant Van Balen uit elst op 24-10-2023