Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Velthoven 9.6

Expert Elst, een winkel waar je als mens wordt gezien en niet als nummertje. Vakkundige hulp met persoonlijke benadering!!!! 👍🏼

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (243)

  • Beoordeling: 9.6

    Expert Elst, een winkel waar je als mens wordt gezien en niet als nummertje. Vakkundige hulp met persoonlijke benadering!!!! 👍🏼
    Geschreven door Klant Van Velthoven uit oosterhout op 19-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Echte een aanrader aardige mensen en een uitstekende service
    Geschreven door Klant Wright uit arnhem op 18-02-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Geen behoefte aan review en plaatsing op de site.
    Geschreven door Klant uit duiven op 16-02-2021
  • Beoordeling: 9.4

    zeer vriendelijk geholpen. snelle service
    Geschreven door Klant Van Hulzen uit elden op 15-02-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit elst op 11-02-2021
  • Beoordeling: 8.7

    zeer goede snelle serves levering
    Geschreven door Klant Huurman uit elst op 10-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    De pizzaretta zou na het weekend worden geleverd. Toen ik aangaf deze eigenlijk in het weekend te willen gebruiken werd het direct in de planning opgenomen zodat het alsnog voor het weekend was geleverd. Fantastische service!
    Geschreven door Klant Thonen uit oosterhout op 09-02-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is reeds ruim 10 jaar mijn leverancier van al mijn witgoed en andere huishoudelijke producten, zij leveren zowel zakelijk als privé en dat doen zij deze tijd altijd uitstekend ik ben dus erg tevreden en kan iedereen met een gerust hart Expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit langbroek op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer tevreden over onze nieuwe wasmachine. Netjes en voorzichtig twee verdiepingen omhoog getild en geplaatst en de oude machine meegenomen. Super gedaan!
    Geschreven door Klant Rijndertse uit elst op 05-02-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Op internet een voor ons goede wasmachine uitgezocht en per telefoon nog advies gevraagd. Een nog betere en stillere werd geadviseerd. Deze werd al korte tijd later bezorgd en geïnstalleerd. Alles heel coronaproof. Het oude apparaat werd afgevoerd. Heel tevreden, al blijft het jammer dat we niet zelf naar de winkel konden om daar in het echt iets uit te zoeken.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 03-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Prettige telefonische service en ondanks de beperkingen ivm Corona een super snelle levering tot in huis. Ben super blij met mijn nieuwe Samsung Smart.
    Geschreven door Klant De La Motte uit arnhem op 02-02-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Snell lefring
    Geschreven door Klant Kumar uit huissen op 28-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Toppers in Elst!!!
    Geschreven door Klant uit elst op 26-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Voor de oudere mens worden de machines steeds ingewikkelder. Dat is een probleem en niet alleen voor mij.
    Geschreven door Klant Janssen uit oosterbeek op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Elst is een lokale leverancier met prima service ,dichtbij de klant met snelle leveringen.
    Geschreven door Klant uit elst op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne telefonische behandeling en supersnelle levering vd wasmachine (binnen 2 dagen) . Ook de installatie vd nieuwe machine en afvoer vd oude verliep snel, deskundig en prettig.
    Geschreven door Klant uit westervoort op 22-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    wij zijn zeer tevreden over Producten, de behandeling en meedenken van de medewerkers, is gewoon top, ten slotte: wij zijn al over 30 jaar bij Expert klant.
    Geschreven door Klant Rosenberg uit elst op 20-01-2021
  • Beoordeling: 5.8

    Ik heb de TV laten bezorgen en tevens laten installeren voor 50 euro meer. Ze kwamen met 2 man. Het was uitpakken, de voet er aan, de stekker er in en even op een paar knoppen drukken en klaar is kees. Ik kreeg geen enkele uitleg over de tv en ook niet over die vreemde afstandsbediening. Mijn ziggo afst. bediening kon ik niet gebruiken volgens een van hen en ze gingen weer. De ziggo afst. bediening heb ik zelf moeten koppelen. Alles bij elkaar vond ik het de 50 euro niet waard.
    Geschreven door Klant Kemper uit arnhem op 20-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Miele stofzuiger van expert, vriendelijk, super snelle breng service.
    Geschreven door Klant Nab uit elst op 18-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Net even goedkoper dan elders en snel geleverd, terwijl bij een ander men al gauw begon over 8 weken levertijd. Het was dus een prettige ervaring.
    Geschreven door Klant De Ruiter uit arnhem op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    daar ben ik niet goed in.
    Geschreven door Klant uit oss op 09-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk en informatief contact, bereidwillig, product zoals beloofd, snelle aflevering in een overdrukke tijd.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 07-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Erg prettig geholpen bij het bestellen, en snel geleverd.
    Geschreven door Klant Van Roon uit arnhem op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service!
    Geschreven door Klant uit arnhem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Het apparaat werkt goed. Wel jammer dat er niet meer keuzes zijn voor de mate van vochtigheid, kiezen tussen automatisch, hoog en laag is weinig.
    Geschreven door Klant uit westervoort op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle reactie, direct aan huis geleverd, top geregeld!
    Geschreven door Klant uit elst op 04-01-2021
  • Beoordeling: 6.4

    Ik had gebeld of het product op voorraad was, dit was het geval. Stond idd keurig klaar toen wij het kwamen ophalen, maar veel respons op vragen over het product kwam er door deze medewerker niet. Dat was beetje jammer.
    Geschreven door Klant uit westervoort op 04-01-2021
  • Beoordeling: 4.6

    Onvriendelijke verkoper, had weinig aandacht voor ons.
    Geschreven door Klant Plant uit arnhem op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Ik heb goede ervaringen met Expert nav 2 aankopen , klantvriendelijk , goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering
    Geschreven door Klant De heer Bakker uit nijmegen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Telefonisch bestelling geplaatst ivm inleveren vvv cadeau kaarten, deze zijn te gebruiken bij levering aan huis! Super!
    Geschreven door Klant Grevel uit elst op 04-01-2021