Navigatie

Beoordelingen Expert Elst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Elst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Elst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Gewoon goed geholpen en alles volgens afspraak afgehandeld

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (673)

  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goed geholpen en alles volgens afspraak afgehandeld
    Geschreven door Klant uit elst op 03-11-2023
  • Beoordeling: 9.4

    goede service in de buurt
    Geschreven door Klant uit arnhem op 30-10-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Het feit dat ik in de winkel een keuze kan maken en de deskundigheid van de medewerkers maakt dat ik de volgende keer weer naar expert ga. De monteurs denken mee en zijn deskundig en vriendelijk, uitgebreid uitleg over de apparatuur vond ik zeer prettig.
    Geschreven door Klant Hartog uit heteren op 30-10-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb de vaatwasser miet uit kunnen onderhandelen. Prijs is prijs meneer werd mij verteld. Bij BCC kon er altijd wel een mouw aangepast worden. Als je geen korting kreeg dan kregen wij er wel een artikel naar keuze bij.
    Geschreven door Klant Holding Johan Winnemuller uit valburg op 30-10-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service (net als vroeger), deskundig personeel dat je snel begrijpt en meedenkt. Snel schakelen en goede,snelle bezorging met aansluiten. Ouderwets goede service van een fysieke winkel in een dorp. mooi dat dit nog bestaat. Ik kom hier zeker vaker
    Geschreven door Klant uit arnhem op 30-10-2023
  • Beoordeling: 6.4

    Een nieuwe koelvriescombinatie gekocht en zou over de drempel gezet worden,daar was geen woord over gelogen,de grote doos werd gedumpt en tot ziens. Voor €30 kon ik de service erbij kopen en namen zij het verpakkingsmateriaal mee. Geen Expert meer voor mij.
    Geschreven door Klant Brugman uit elst op 30-10-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel. Gewoon doen.
    Geschreven door Klant uit elst op 26-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    het personeel van expert Elst is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Wij zijn vaste klant bij deze expert vanwege de service en vakkundigheid
    Geschreven door Klant uit elst op 25-10-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Aankoop en advies was goed. Een week later terug naar de winkel in Elst met enige vragen. Nu een andere verkoper, deze had een lichte bedweterige arrogantie over zich.
    Geschreven door Klant Campschreur uit haalderen op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Reeds aangegeven in mijn reactie.
    Geschreven door Klant uit elst op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden klant. Kom daar graag terug
    Geschreven door Klant Stoks uit valburg op 25-10-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service en de afspraken worden netjes nagekomen.
    Geschreven door Klant uit driel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Helemaal prima geholpen bij Expert in Elst. Vriendelijk en kennis van zaken. Groetjes, Cozy Bed & Breakfast
    Geschreven door Klant Van Balen uit elst op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen en snel een keuze kunnen maken waar ik voor kwam.
    Geschreven door Klant Huizing uit nijmegen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Janse uit elst op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel, goed geholpen en producten goed afgeleverd en netjes geïnstalleerd. Vriendelijk personeel en deskundige installateurs .
    Geschreven door Klant uit elst op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Tevreden over expert komt afspraken na , en klantvriendelijk geholpen , ik ben zeer tevreden ook over de wasdroger Beco
    Geschreven door Klant De Wild uit heteren op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Mocht ik weer een artikel aan willen schaffen, dan ga ik zonder twijfel naar Expert Elst.
    Geschreven door Klant Thijssen uit arnhem op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Wordt goed en vriendelijk behandeld. Weet waar je aan toe bent,over het product wat je wilt kopen. Het bezorgen aan huis is goed,vriendelijke mensen .ze leggen alles uit over het product die je gekocht heeft.dus raad ik de mensen in mij omgeving aan om naar jullie toe te gaan.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.4

    We zijn perfect geholpen in de winkel in Elst
    Geschreven door Klant Peperzak uit nijmegen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Wij worden er altijd goed en snel geholpen. Medewerkers aardig en kundig.
    Geschreven door Klant Vink uit valburg op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.5

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant Hovens uit westervoort op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Het aangekochte product was in de winkel en meteen gekocht.
    Geschreven door Klant Rensen uit gendt op 02-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goed en vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant uit arnhem op 18-09-2023
  • Beoordeling: 6.9

    In het algemeen goede ervaring De aflevering en installatie van de apparatuur uitstekend. Prettige en keurige medewerkers
    Geschreven door Klant Gerritsen uit elst op 18-09-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Besteld bij Expert in Elst een bedrijf dat een jarenlange ervaring heeft in wit goed en electronica. Goede adviezen gekregen en snelle levering.
    Geschreven door Klant Erich uit valburg op 18-09-2023
  • Beoordeling: 8.8

    prettige winkel, behulpzaam personeel, uitstekende aflevering
    Geschreven door Klant Mauve uit elst op 14-09-2023
  • Beoordeling: 7.5

    nette zaak met persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 12-09-2023
  • Beoordeling: 9.4

    deskundige en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant uit elst op 08-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft een goed persoonlijk advies Al jaren klant
    Geschreven door Klant Nextline Bv uit elden op 08-09-2023