Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.8

Een uitstekende service bij Expert in Emmen!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (420)

  • Beoordeling: 6.8

    Een uitstekende service bij Expert in Emmen!
    Geschreven door Klant uit emmer-compascuum op 23-09-2015
  • Beoordeling: 8.0

    De site geeft duidelijk informatie over de inhoud, specificaties en mogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit emmen op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende winkel
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-08-2015
  • Beoordeling: 5.2

    Door plaatselijk festiviteiten kon niet aan de beloofde 24 uurs levering voldaan worden. Op zich niet erg wanneer ik daarover geïnformeerd zou worden. Is niet gebeurd. De dag na de beloofde levering ben ik gebeld om een afleveringsdag te bepalen. Die zou dan nog een dag later zijn. Na licht aandringen kon de bestelling die middag worden geleverd als ik geen bezwaar had de tv zelf te installeren. Aangezien ik een decoder had en het aansluiten slechts het aansluiten van een paar HDMI kabels was had ik daar geen bezwaar tegen. Wat me echter niet verteld werd, was dat de poot van de tv nog gemonteerd moest worden. Een hachelijk klus om zonder hulp te doen. De (overigens vriendelijke) meneer die de tv bezorgde heeft de doos in huis neergezet en rende vervolgens weer naar buiten. Al met al nogal teleurstellend, zeker in vergelijking met wat ik van Expert Emmen gewend ben.
    Geschreven door Dhr Hakkert uit emmen op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.7

    prijs kwaliteit goed en beste servise
    Geschreven door Klant Postma uit emmen op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service en vriendelijk vakbekwaam personeel
    Geschreven door Klant uit gieten op 03-08-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Laat in de middag besteld en de volgende morgen voor tienen t`huis voor een mooie prijs, wat wil je nog meer.
    Geschreven door Dhr Hebers uit emmen op 19-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Het is een uitstekende winkel met deskundig personeel en heel servicegericht!
    Geschreven door Klant Louissen uit sleen op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Weet ik niet.
    Geschreven door Klant uit emmen op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Deskundig en veel geduld als je twjifeld en later er op terug komt
    Geschreven door Klant Post uit emmen op 05-07-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit emmen op 19-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Mijn ervaring met het personeel van Expert goed is. Men de tijd neemt om de klant uit te leggen van het product. De winkel heeft een ruime kijk op de producten waardoor het prettig winkelen is. Neemt de moeite om nog eens bij je thuis te komen voor aanpassingen en uitleg
    Geschreven door Klant Roffelsen uit emmen op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Prima mijn keuze te vinden en te bestellen. Het gehele contact traject vond ik prima.
    Geschreven door Klant Bakker uit emmer-compascuum op 01-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Als wij later na de aankoop niet precies weten hoe het apparaat te bedienen (Bv TV, of recorder) , dan is de firma bereid om bij ons thuis nog een keer te komen uitleggen. Dat noem ik nog eens service!
    Geschreven door Klant Kooiman uit erm op 28-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Goede en snelle service ook in het weekend.
    Geschreven door Klant uit diphoorn op 27-05-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Na besluitvorming/betaling snel geleverd aan de dichts bijzijnde winkel. Daarna mailtje en gebeld of het aan huis bezorgd moest worden of zelf wilde ophalen. Duidelijk en correct
    Geschreven door Dhr Polman Tuin uit emmen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.6

    prima winkel
    Geschreven door Klant uit valthermond op 18-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Ik ben zeer tevreden over Expert Emmen. Kom er graag terug als ik weer iets nodig heb.
    Geschreven door Klant uit aalden op 15-05-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Kennis van zaken!!
    Geschreven door Klant uit emmen op 04-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    We zijn zeer tevreden over Expert Emmen.
    Geschreven door Klant Stam uit emmen op 30-04-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Wij kunnen expert iedereen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Boer op 13-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Nee.
    Geschreven door Klant op 06-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Mn Mio was gevallen dus naar Expert in Emmen ..nw gekocht maar instaleren ging even niet ..foontje gepleegd naar Expert .we hebben toen samen onder het genot van 2x kkffie het voor elkaar gekregen ... Ben zoals al jaren super tevreden ....
    Geschreven door Klant Welink op 04-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben zeer tevreden over de informatie over producten en de service van Expert Emmen. Deze is echt heel erg goed.
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.6

    als expert het niet kan, dan.....
    Geschreven door Klant Lerant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Via de mail contact gehad met Expert Emmen om een tv te kopen voor mn moeder 250 km verderop. Goed advies, duidelijke afspraken die ook allemaal nagekomen werden. Expert Emmen heeft klant- en servicegerichtheid hoog op de agenda staan! TOP!
    Geschreven door Klant Scholte op 19-03-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Meijer is een zeer vakkundig en zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik zeg dit als een klant die al meer dan 25 jaar in deze winkel komt. Alle apparatuur in onze woning komt dan ook van Expert Meijer. Beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.
    Geschreven door Klant Severijn op 19-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Goede duidelijke afspraken en prima service
    Geschreven door Klant op 17-03-2015
  • Beoordeling: 7.6

    ga niet naar Media Markt het is er niet goedkoper en de service is er niet zo god als bij Expert ik ben dik tevreden over Expert
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 7.3

    ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij expert , de tv was naar een verkeerde filiaal gegaan anders had ik die ook sneller gehad en de muurbeugel was er binnen een paar uur.de tv voldoet prima aan mijn verwachtingen , al met al een tevreden klant
    Geschreven door Klant op 09-02-2015