Navigatie

Beoordelingen Expert Emmen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Emmen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Emmen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Goede service en vriendelijke behandeling

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (420)

  • Beoordeling: 7.7

    Goede service en vriendelijke behandeling
    Geschreven door Klant uit erm op 24-03-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Ik heb een Dashcam via de site van Expert besteld.Ben zeer positief over het produkt.Ook de levering ging vrij snel.Dus al met al zeer positief.
    Geschreven door Klant Habing uit ter apel op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.5

    zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen,op een aangename en niet opdringerige manier.
    Geschreven door Klant Zijlma uit emmen op 18-03-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Graag wat meer service wat betreft installeren
    Geschreven door Klant uit emmen op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    zeer te vrede snelle levering
    Geschreven door Klant Thomas uit emmen op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Airfryer besteld via internet, keurig de volgende dag thuisbezorgd. Geen problemen.
    Geschreven door Klant Compaan uit barger-compascuum op 04-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Wij hebben onze indesit wasmachine bij Expert online besteld . we vonden de service en bezorging goed en we genieten elke dag van de aankoop goede koop en perfecte machine..vr gr H.
    Geschreven door Klant uit dalen op 19-02-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Kochten een wasmachine. De oude was 25 jaar !! geworden. De gezinssituatie was nu anders. Wij werden erg goed geadviseerd
    Geschreven door Klant Fijneman uit odoorn op 19-02-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima apparaat. Prima geholpen
    Geschreven door Klant Hoving uit emmen op 12-02-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Echt een winkel om de benodigde producten te kopen. Zeer ruim aanbod en superkundig, correct, vriendelijk personeel. Ook bij problemen zijn ze echt een expert in afwikkeling! Ik ga nergens anders meer heen.
    Geschreven door Klant uit emmen op 01-02-2016
  • Beoordeling: 7.9

    onlangs iets gekocht in de webshop en inderdaad, het werd de volgende keurig aan de deur afgeleverd; perfect.
    Geschreven door Klant Veen uit emmen op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Expert is een fijne winkel,daar gaan wij graag naar toe.
    Geschreven door Klant uit emmen op 25-01-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Wij hebben bij Expert Emmen een nieuwe TV gekocht, ook duidelijk om reden dat wij een voorkeur hebben voor de lokale ondernemer, bovendien werd de TV keurig en op tijd bezorgd. Achteraf bleek ook nog dat de TV goedkoper was dan bij de grote schreeuwende winkelketens...
    Geschreven door Klant Veen uit emmen op 22-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert blijft.
    Geschreven door Klant Prins-gerssen uit emmen op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Emmen is goed bereikbaar, de klant wordt door het personeel altijd vriendelijk geholpen. Denken met je mee en de service vindt ik ook uitstekend. van mij verdienen zij een dikke 10
    Geschreven door Klant Roffelsen uit emmen op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Kijk ik niet op.
    Geschreven door Klant uit klyndyk op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit valthermond op 18-12-2015
  • Beoordeling: 8.5

    informatie over het product wat we kopen, en vooral de kennis overbrengen.
    Geschreven door Klant Lelieveld uit emmen op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Behulpzaam en denken mee wat bij je past. Service is heel goed.
    Geschreven door Klant Fictorie uit emmen op 10-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Scherpe prijs en grote klantvriendelijkheid!
    Geschreven door Klant uit emmen op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Meijer Expert geeft goede uitleg bij de aanschaf van nieuwe apparaten over bediening en gebruik. De spullen worden gratis thuis gebracht en geïnstallleerd. Uitleg van handleidingen en bediening apparatuur gebeurt vakkundig en met veel geduld, als we het niet meteen snappen. Service, ook bij niet functioneren van een apparaat, is goed
    Geschreven door Klant uit erm op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.9

    neen
    Geschreven door Klant uit emmen op 27-11-2015
  • Beoordeling: 8.3

    De hulp is altijd vriendelijk en deskundig.
    Geschreven door Klant uit emmen op 06-11-2015
  • Beoordeling: 10.0

    medewerker in winkel in Hoogeveen was vriendelijk en erg behulpzaam, dacht mee en deed snel en goed wat afgesproken was. Niets dan lof voor zoveel klantgerichtheid, hier voelde ik me ouderwets \"de klant is koning\".
    Geschreven door Klant Haar uit dalen op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.6

    ?
    Geschreven door Klant uit emmen op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Expert voor vakmanschap en service. Deskundigheid personeel is uitstekend.
    Geschreven door Klant Stroeve uit coevorden op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Duidelijk en overzichtelijk.
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Alles was prima en goed voor elkaar!!!
    Geschreven door Klant uit emmen op 23-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Een prettige zaak, met een goede service om zaken mee te doen. Expert is meer dan 30 jaar onze leverancier en dienstverlener. Overige familieleden hebben inmiddels ook de weg gevonden naar deze leverancier/dienstverlener.
    Geschreven door Klant Palm uit valthe op 16-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Deskundig. Klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant De Vries uit emmen op 09-10-2015