Navigatie

Beoordelingen Expert Franeker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Franeker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Franeker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Zeer goede uitstraling, persoonlijke hulp en compleet genoeg assortiment.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (692)

  • Beoordeling: 8.1

    Zeer goede uitstraling, persoonlijke hulp en compleet genoeg assortiment.
    Geschreven door Klant uit franeker op 03-10-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Regelmatig kopen wij producten bij Expert. Prima service en goede aandacht van vertrouwde gezichten. Een grote pluim voor Expert Franeker en Harlingen!
    Geschreven door Klant Wolbers uit oosterbierum op 02-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Bonnema.p
    Geschreven door Dhr Bonnema uit winsum op 21-09-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Kennis van zaken en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 17-09-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundige verkoopadviseurs met serieus tijd en aandacht voor de wensen van de klant! Scherpe, marktconforme prijzen, leuke acties! Van batterijen en stofzakken tot smartoplossingen voor thuis.. Expert begrijpt \'t!
    Geschreven door Klant uit franeker op 11-09-2015
  • Beoordeling: 4.0

    Artikel zou bezorgd worden. Uiteindelijk heb ik het op moeten halen in de winkel . Service van b.v. Bobshop of BCC veel beter. Voor mij dus geen Expert meer!
    Geschreven door Klant De Zwart uit tzum op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Wij zijn in verschillende winkels geweest voor een tv, maar wij hadden het idee dat de verkopers dachten: \" die kopen toch niet\" en gingen zij naar een andere klant. In Franeker was dat niet zo en werd naar onze wensen geluisterd en advies gegeven. Ook de installatie was perfekt. Uiteraard is alles nieuw en krijg je veel informatie. en hadden wij \'s avonds moeite om de tv aan de praat te krijgen. Maar het is gelukt en bleek alles heel simpel. Wij weten lang nog niet alles van de tv, maar het beeld is fantastisch en wij zitten ook al op\"You tube\". De ontdekkingsreis gaat verder en mochten wij problemen hebben dan hoort u wel van ons.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goede snelle service
    Geschreven door Klant Verhoeven uit herbaijum op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.4

    expert Meyer in Franeker is voor ons de beste, geweldige service en zeer vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant uit franeker op 27-08-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Kundig en aardige medewerker.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 18-08-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service.
    Geschreven door Klant uit winsum op 15-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    doe ik niet aan mee
    Geschreven door Klant uit franeker op 03-08-2015
  • Beoordeling: 4.0

    meer kan ik niets te zegen
    Geschreven door Klant uit lollum op 03-08-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Prima service en vriendelijke verkopers.
    Geschreven door Klant uit franeker op 30-07-2015
  • Beoordeling: 8.8

    vakmanschap en service zijn prima!! en altijd een vriendelijke behandeling maakt niets uit grote en of kleine aankoop men is altijd TO DE POINT!
    Geschreven door Klant uit tzum op 24-07-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel! Ben over bijna alle medewerkers tevreden.
    Geschreven door Klant uit franeker op 16-07-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundige en vriendelijke verkopers. Goede service.
    Geschreven door Klant uit franeker op 09-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn review staat hierboven!
    Geschreven door Klant Borst uit franeker op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.4

    niet nodig
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 21-06-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en fijn geholpen.
    Geschreven door Mevr Dijkstra uit franeker op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne zaak. Fijne deskundige verkopers.
    Geschreven door Klant uit witmarsum op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn dik tevreden.
    Geschreven door Klant uit franeker op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en persoonlijke aandacht!
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 28-05-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Geen
    Geschreven door Klant Vellinga uit franeker op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    dicht bij goede service en kwalitijd
    Geschreven door Klant uit franeker op 12-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is een no-nonsense winkel. Snel geholpen, goed advies, niet opdringerig. Kortom prima zaak.
    Geschreven door Klant Bos uit franeker op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een hele goede en betrouwbare winkel
    Geschreven door Klant Sijswerda op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met enthousiaste en gedreven verkopers.
    Geschreven door Klant op 03-04-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Was de enige in de winkel, en werd meteen geholpen naar tevredenheid..
    Geschreven door Dhr Grijpma op 30-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    overzichtelijke website snelle levering en goede service
    Geschreven door Mevr Wassenaar op 26-03-2015