Navigatie

Beoordelingen Expert Franeker

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Franeker die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Franeker. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Hij Expert helpen ze u graag met goed advies.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (359)

  • Beoordeling: 8.9

    Hij Expert helpen ze u graag met goed advies.
    Geschreven door Klant uit franeker op 16-12-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Deskundig, goed meedenken en prima afwikkelen van vervoerders ??
    Geschreven door Klant Smits uit franeker op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Franeker: het personeel is vriendelijk, accuraat en deskundig en denkt mee met de klant. Goede service ook na de aankoop.
    Geschreven door Klant uit franeker op 02-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    vriendelijk personeel en hulpvaardig
    Geschreven door Klant uit franeker op 01-11-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle service
    Geschreven door Dhr Reitsma uit dronrijp op 31-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service, professioneel en deskundig
    Geschreven door Klant uit franeker op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Doen! Mannen met veel kennis en verstand van zaken! Vriendelijk en doen hun uiterste best voor je!
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    ....
    Geschreven door Klant uit franeker op 20-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben zeer te spreken over expert , en voor de klanten staan de mensen klaar
    Geschreven door Klant Frik uit harlingen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Expert franeker. Een goede zaak wij komen daar altijd
    Geschreven door Klant uit franeker op 10-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Zijn al jaren bij expert en voldoet ons altijd prima
    Geschreven door Klant uit franeker op 10-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    ben zeer blij met m,n aankoop van Samsung koel/vriescombinatie en Pelgrim fornuis .Bevalt uitstekend . Groetjes Aly Hoekstra
    Geschreven door Dhr Hoekstra uit boksum op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Prima ervaringen met Expert Franeker en Berlikum
    Geschreven door Dhr Schuit - V/d Schot uit oosterbierum op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Geen behoefte aan
    Geschreven door Klant uit franeker op 26-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Franeker, klantvriendelijk, eerlijk, goede service en concurerende prijzen en dat lekker dicht bij huis. TOP
    Geschreven door Dhr Spoelstra uit franeker op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Verder tevreden
    Geschreven door Klant Pietersma uit franeker op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben kortgeleden een AEG bovenlader wasmachine en een dubbele dect telefoon gekocht bij Expert Franeker. Snelle levering en goede prijs / kwaliteit verhouding . Goede service en fijn personeel.
    Geschreven door Klant Van Althuis uit peins op 05-09-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede snelle service. Goed contact en uitleg. Misschien soms wat duurder dan de megamarkten. Maar bovenstaande weegt daar niet tegenop. Kleinschaligheid en dorpsgevoel is voor mij een pre
    Geschreven door Klant Greidanus uit franeker op 16-08-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Als je op zoek bent naar een goed advies en persoonlijke aandacht dan ben je bij expert Franeker aan het juiste adres! Top service
    Geschreven door Klant uit franeker op 08-08-2017
  • Beoordeling: 6.6

    Tot nu toe heb ik nog geen gebruik gemaakt van de website en ben ook niet zo geneigd om de mening van andere te lezen/volgen.
    Geschreven door Klant uit tzum op 04-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    vestiging Franeker zeer klantvriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Dhr Van Veen uit franeker op 23-07-2017
  • Beoordeling: 8.8

    NVT
    Geschreven door Klant uit franeker op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Prettig en vakkundig personeel.
    Geschreven door Klant Vlietstra uit franeker op 12-07-2017
  • Beoordeling: 1.0

    _
    Geschreven door Klant uit franeker op 07-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    prima service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit franeker op 06-07-2017
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit arum op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Breed assortiment en deskundige klantvriendeljke medewerkers...heel prettig en veel liever dan een webwinkel.
    Geschreven door Klant uit dronrijp op 05-07-2017
  • Beoordeling: 7.6

    prima winkel! prima personeel!
    Geschreven door Klant uit easterein op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.7

    ik dacht al genoeg heb ingevuld!
    Geschreven door Klant Geest uit dronrijp op 14-06-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ik werd prettig geholpen,de bezorging en uitleg waren heel goed.De bezorger kwam over of hij heel veel tijd had.
    Geschreven door Klant Goeij uit franeker op 01-06-2017