Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Trouwborst 8.9

Hierbij beveel ik de winkels van expert bij iedereen aan!.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1263)

  • Beoordeling: 8.9

    Hierbij beveel ik de winkels van expert bij iedereen aan!.
    Geschreven door Klant Trouwborst uit haastrecht op 15-10-2015
  • Beoordeling: 3.8

    We waren jarenlang een tevreden klant maar de service is de afgelopen tijd helaas beneden de maat.
    Geschreven door Dhr Ketelaar uit gouda op 13-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Het is belangrijk dat dit soort winkels blijven bestaan tussen de grote reuzen. Hier is nog persoonlijke aandacht en advies wat niet is gebaseerd op zo veel mogelijk of zo duur mogelijk verkopen. ik kom zeker terug als ik iets nodig heb!
    Geschreven door Klant uit gouda op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is een zaak met een goed aanbod, deskundige verkopers en aardige bezorgers.
    Geschreven door Klant uit gouda op 08-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Of je nu naar de winkel gaat of online iets besteld hebt, het is goed en de bezorging was in mijn geval snel geregeld. Een tip wil ik nog wel meegeven, soms is het lastig om iets in huis bezorgd te krijgen, maar als je beperkingen hebt, kan het soms niet anders, en als je dan in discussie moet is niet altijd even prettig! (Misschien een aandachtspunt?)
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Wat andere zaken beloven doet Expert Willemsen gewoon. Deskundigheid van de verkoper , die ook nog vriendelijk blijft. Dit heeft mij besloten op daar een aankoop te doen. Bovendien is de prijs meestal gunstig. Alleen de bereikbaarheid van de winkel laat te wensen over, maar dat neemen de andere voordelen weer ruimschoots weg.
    Geschreven door Klant De Wit uit waddinxveen op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Wij kopen al jaren bij Expert Willemsen vanwege het uitstekende advies en trouwe service! Twee tv\'s, een audio hifi installatie,een vaatwasser en onlangs een was machine en komen graag terug voor eventuele andere apparatuur indien nodig.
    Geschreven door Klant Cleintuar uit gouda op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Snelle afhandeling van vraag via e-mail waarna prijs aanpassing, prima.
    Geschreven door Klant Peters uit moordrecht op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Een klantvriendelijke benadering. Het afleveren van het apparaat was op tijd.
    Geschreven door Klant uit gouda op 25-09-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Ik heb een selfiestick gekocht zonder te weten dat je Bluetooth nodig hebt voor het gebruik van een selfiestick. Ik had beter geïnformeerd willen worden.
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-09-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-09-2015
  • Beoordeling: 6.5

    Heb ik in feite al geschreven in de vorige tabel
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-09-2015
  • Beoordeling: 6.6

    Eenvoudig bestellen, nette e-mail bij ontvangst maar afhandeling in de winkel kan sneller.
    Geschreven door Klant Appels uit zevenhuizen op 17-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    het is een goede stofzuiger. hij zuigt goed en is makkelijk te hanteren. het enige nadeel is dat de stofzuigerslang is aan de te grote kant waardoor hij niet lekker in de hand ligt. dit is per persoon verschillend.
    Geschreven door Klant uit zevenhuizen op 15-09-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen en goede service gr p
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 12-09-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Door omstandigheden was ik aan huis gebonden en kon niet naar de winkel om een tv te kopen. Door Expert Willemse te Gouda ben ik uitstekend telefonisch en via de e-mail geadviseerd. De apparatuur is thuisbezorgd en aangesloten en de oude apparatuur meegenomen, alles tegen een zeer redelijk tarief. Tevens kreeg ik een zeer heldere uitleg over het gebruik van de apparatuur.
    Geschreven door Klant uit gouda op 12-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service, snelle levering. Zelfs bij een webaankoop een persoonlijke benadering.
    Geschreven door Dhr Van Vilsteren uit gouda op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.6

    geen
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-09-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Aankoop gedaan van telefoon LG, was niet meer voorradig in de winkel. Door de verkoper van Expert Gouda verder verwezen naar Expert Krimpen, door zijn inkijk was daar nog wel de telefoon LG in voorraad. Verkoper denkt mee met de klant. Toch gekozen voor aankoop via internet. Uitstekend bevallen, wordt goed geinformeerd over de verzending van het artikel.
    Geschreven door Klant Sevenhoven uit gouda op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Afstelling van de apparaat mag beter
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Voor ons is Expert Gouda de logische keuze wanneer wij apparatuur willen aanschaffen. Goede verkopers, snelle service ..
    Geschreven door Klant Van den Bovenkamp uit haastrecht op 17-08-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Duidelijke uitleg in de winkel door een vriendelijke geduldige verkoper. Uitstekende bezorgservice. Alles keurig aangesloten en de werking vd wasmachine uitgelegd.
    Geschreven door Mevr Bugter uit gouda op 12-08-2015
  • Beoordeling: 4.2

    Ik raad aan wasmachines en drogers bij je dichtstbijzijnde winkel te halen voor persoonlijk contact en om onverwachte kosten te voorkomenvoorkomen. Tijdens mijn internetbestelling kon in geen bezorg of aansluitkosten aanvinken en dit viel na een telefoon gesprek zeer tegen wat de kosten betreft. Daarnaast is ook bij mij aan huis geen goede service geleverd en zeker niet na wat ik heb betaald. Ik had beter naar de winkel kunnen gaan voor persoonlijk contact maar ik dacht via internet sneller en efficienter te werk te gaan. Niet dus
    Geschreven door Klant uit gouda op 10-08-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ga er naar toe en dan gewoon zelf ervaren
    Geschreven door Dhr Van Buren uit gouda op 10-08-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Liever een paar euro meer maar dan krijg je wel veel meer service en aandacht.
    Geschreven door Klant Den Edel uit gouda op 07-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Ik verwachtte niet zo adequaat geholpen te worden bij Expert. Ook de service beviel uitstekend. Geen problemen eigenlijk. Zelfs geen opmerkingen.
    Geschreven door Klant Willems uit gouda op 06-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    ik zou iedereen het advies willen geven om met Expert zaken te doen, goeder service , snelle bediening wat wil je nog meer
    Geschreven door Klant uit gouda op 06-08-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Het is een prettige zaak en je wordt er in alle rust geholpen. Dus doen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-08-2015
  • Beoordeling: 10.0

    We komen er zelf al meer dan 40 jaar, dus dat zegt genoeg volgens mij.
    Geschreven door Klant Ijsselstijn uit gouda op 04-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Ik verzoek jullie om mijn recente ervaring
    Geschreven door Klant Emmen uit gouda op 03-08-2015