Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Der Zant 8.5

Expert Gouda is een prettige zaak met een ruim assortiment. Service is uitstekend.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1284)

  • Beoordeling: 8.5

    Expert Gouda is een prettige zaak met een ruim assortiment. Service is uitstekend.
    Geschreven door Klant Van Der Zant uit gouda op 30-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Tot nu toe alles goed
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 29-01-2024
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-01-2024
  • Beoordeling: 9.2

    De service van Expert Gouda was altijd al en is nog steeds uitstekend.
    Geschreven door Klant uit gouda op 23-01-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Expert heeft me goed geholpen zowel in de winkel als bij de bezorging, montage van de nieuwe wasautomaat als het wegnemen en meenemen van de oude wasautomaat.
    Geschreven door Klant Kastanja uit gouda op 17-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Gouda gewoon echt prima zaak, prima keus, fijne verkopers en ik vind hun service ook perfect. Dus ik ga eigenlijk altijd naar Expert.
    Geschreven door Klant Henniken uit moordrecht op 17-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn prima geholpen. Komen zeker terug.
    Geschreven door Klant uit capelle a/d ijssel op 17-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Zoals eerder met plezier iets gekocht bij Expert. Prettige winkel, met kundig vriendelijk en meedenkend personeel.
    Geschreven door Klant Van der Meer uit moordrecht op 16-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Goed en correct geholpen.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit moordrecht op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Ga naar de winkel wordt je vriendelijk geholpen en geadviseerd
    Geschreven door Klant uit schoonhoven op 12-01-2024
  • Beoordeling: 8.5

    Een zaak waar de klant koning is en als vorst behandeld wordt
    Geschreven door Klant Van Dongen uit gouda op 11-01-2024
  • Beoordeling: 1.0

    Een 1 omdat er iemand aanwezig was. Mij regiovrije DVD-speler ging op Oudejaarsavond kapot en ben ik voor advies over een nieuwe regiovrije dvd speler naar Uw filiaal in Gouda gegaan. I.p.v. advies vertelde Uw verkoper mij dat dit soort spelers niet bestonden terwijl die op het Internet door meerdere merken - Sony, LG, Pioneer, ect. - worden aangeboden. Ik kreeg een LG mee waarvan Uw verkoper dacht dat die wel regiovrij zou kunnen zijn. Niet erg professioneel advies ! Niet dus en toen ik het apparaat de volgende dag terug ging brengen kreeg ik - vermoedelijk van de filiaalhouder zelf - te horen dat het mijn eigen schuld was dat ik dit probleem had omdat ik illegaal dvd’s van een vreemde regio op het Internet had gekocht. Ik vertelde hem dat ik twaalf jaar in Canada had gewoond en gewerkt en dat ik daar de helft van mijn dvd collectie had gekocht …. Regio 1. Zonder wat te zeggen liep hij weg. De nieuwe LG dvd-speler werd door zijn “collega” aangenomen en ik kreeg een credit nota. Wanneer die zou worden voldaan wist men niet en moest ik maar afwacht. Niet erg klantvriendelijk allemaal en jullie zien mij nooit meer in die winkel terug ondanks dat wij daar - toen wij terug zijn gekomen uit Canada - een TV, wasautomaat, droger, oven, kookplaat, stofzuiger, radio en dvd-speler hebben gekocht. Na deze ervaring ga ik jullie zeker niet aanbevelen bij wie dan ook.
    Geschreven door Klant uit gouda op 09-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Ik koop al jarenlang bij Expert bij verschillende vestigingen en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. De service was altijd prima en de prijs was goed, waarom zou ik dan naar een prijsvechter gaan. Expert sluit perfect aan bij mijn wensen.
    Geschreven door Klant Semp uit moordrecht op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    prettig, niet opdringerig, vakkundig
    Geschreven door Klant uit gouda op 08-01-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Vaatwasser was binnen dag geleverd dus kon snel implementeren.
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-12-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Prima verzorgd en prettige samenwerking!
    Geschreven door Klant uit gouda op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Gewoon netjes bezorgd
    Geschreven door Klant uit gouda op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit gouda op 22-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    weer fijn geholpen door medewerkers en bij thuis installatie van mijn nieuwe tv , waar ik zeer tevreden over ben
    Geschreven door Klant uit gouda op 14-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Ja, een gepensioneerde medewerker van Expert
    Geschreven door Klant Blom uit gouda op 12-12-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Prima winkel en goede service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service. Probleemloze levering.
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Personeel met kennis van zaken en snelle levering van het product.
    Geschreven door Klant De Jong uit gouda op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Prima winkel en fijn. personeel.
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-12-2023
  • Beoordeling: 6.9

    Samsung Qled 50 inch gekocht maar valt thuis kwa beeld tegen
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit gouda op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Oude koelkast meegenomen en nieuwe geplaatst dat is alles wat er gebeurtenis alles is telefonisch gegaan.
    Geschreven door Klant Vliet uit gouda op 27-11-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Ik raad dit product aan. Jammer dat de handleiding niet kompleet is. Iconen moeten beter uitgelegd worden.
    Geschreven door Klant Van Haaften uit gouda op 21-11-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel
    Geschreven door Klant Goedegebure uit gouda op 18-11-2023
  • Beoordeling: 9.0

    alles volgens afspraak zeer tevreden
    Geschreven door Klant Lugthart uit gouda op 14-11-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Super geholpen en prima service. Ik zou het iedereen aanbevelen. Marja
    Geschreven door Klant Collignon uit gouda op 14-11-2023