Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Heijstraten 8.6

Fijn om naar een winkel te gaan en advies te kunnen vragen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (633)

  • Beoordeling: 8.6

    Fijn om naar een winkel te gaan en advies te kunnen vragen.
    Geschreven door Klant Heijstraten uit gouda op 19-06-2019
  • Beoordeling: 6.7

    Door dit product te bestellen wilde ik snel klaar zijn, om aan de slag te gaan met thuiswerken. Het begon al met het feit dat je bij de levering geen inspraak hebt over het bezorgmoment. Ik heb hierover gebeld van kan dit niet anders, ik ben op dat moment niet thuis. Nee, ik moest het op dat moment laten bezorgen en dan konden zij verder iets doen. Is niet gebeurd. Gaat dat ook zo als ik een televisie bestel? Mag ik die dan werkelijk met de fiets in een depot op komen halen?? Lastig allemaal, want ik werk en dan ben je dus niet altijd thuis. En ook heb ik geen auto om spullen te vervoeren, daarom vraag ik bezorging. De bezorging liep dus mis en ik moest de monitor met mijn fiets bij een servicepunt ophalen. Toen ik er zojuist mee aan de slag wilde bleek er geen hdmi-kabel bijgesloten te zijn, (wel VGA trouwens), waardoor ik nu naar een winkel moet om dat bij te kopen. (en het regent heel hard nu...) En laten we wel wezen, VGA is iets van 20 jaar geleden, HDMI is de huidige standaard, dus dan lijkt het me wel zo netjes om aan de klant te melden dat hij er waarschijnlijk niet meteen mee aan de slag kan.
    Geschreven door Klant Reinders uit gouda op 12-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Heb een prima keus gemaakt door de samsung TAB A 10,5 te kopen. Keurig geholpen bij Expert Gouda.
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Heb je een nieuw apparaat nodig (in mijn geval een inbouw koelkast), bel Expert Gouda. Ze nemen gelijk actie en binnen paar dagen is alles geregeld en kan je genieten van een mooie en super zuinig nieuwe ingebouwde koelkast.
    Geschreven door Klant Heuvelman uit gouda op 31-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Service uitstekend.
    Geschreven door Klant uit gouda op 17-05-2019
  • Beoordeling: 9.2

    bij de aankoop van een product werd ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en zonder dwang om te beslissen, ze laten aan jezelf over om iets aan te schaffen, prettige winkel
    Geschreven door Klant De Vlaming uit gouda op 17-05-2019
  • Beoordeling: 1.0

    Hele slechte zaak, niet klantvriendelijk met name Eric Olree 🤮🤮 Wat een onpersoonlijke kwal. NOOIT MEER
    Geschreven door Klant Van Berkel uit gouda op 11-05-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Ik kan Expert bij iedereen aanraden.
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-05-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Laatste Samsung 42 gekocht ( demo ) . Had wel meer van de prijs gekunt. Maar goede service!
    Geschreven door Klant Klomp uit waddinxveen op 06-05-2019
  • Beoordeling: 4.3

    Vervelende winkel, als je iets besteld krijg je wat anders geleverd omdat het op is. Jammer. Product soundbar studio van JBL wel goed.
    Geschreven door Klant De Jong uit nieuwerkerk aan den ijssel op 06-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Vandaag wederom in de winkel een product gekocht. De medewerker was terzake kundig en gaf nog extra tips. Ook de telefonische vraag achteraf werd goed opgepakt. Ik kom zeker terug.
    Geschreven door Klant uit gouda op 03-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Met Expert Peter Willemsen gaat het altijd goedkomen, jammer dat hij met pensioen gaat, maar goed voor Peter, Peter geniet ervan 👍
    Geschreven door Klant Van Tol uit gouda op 29-04-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Gouda os een prettige zaak met goede service en een groot assortiment.
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-04-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Al jaren een betrouwbaar adres voor het leveren van witgoed en andere apparatuur.
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-04-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Goede aanbieding met lange garantie op Samsung was automaat
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 18-04-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Prima zaak, goede service
    Geschreven door Klant uit gouda op 11-04-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service
    Geschreven door Klant uit gouda op 05-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    zeer vervelend om gestalkd te worden bij een kleine aankoop
    Geschreven door Klant uit gouda op 01-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Sinds lange tijd al kopen wij producten bij Expert Gouda. Gewoon omdat je vriendelijk, kundig geholpen wordt. Daarbij is de service meer dan goed. Dus raden wij Expert Gouda voor iedereen aan. Fam van Geluk
    Geschreven door Klant Van Geluk uit gouda op 31-03-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Expert heeft een ruim aanbod en dus ook volop keuze in prijsklasse. De winkel is niet écht groot en nieuw maar oogt erg netjes. De verkoopmedewerker deed correct zijn werk, dacht goed mee en was tegelijkertijd niet opdringerig. Een probleem achteraf bij de inbouw werd zeer snel en klantvriendelijk afgehandeld. Een prima adres dus voor de aankoop van TV \'s of witgoed.
    Geschreven door Klant uit gouda op 29-03-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede service en uitleg over het product. Levering was netjes en zeer deskundige monteur.
    Geschreven door Klant uit gouda op 25-03-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Expert, Goede en vriendelijke service. Bel gerust even naar de winkel of ga even langs. Ook als je op internet alles al vergeleken hebt. De prijs zou namelijk wel eens gunstiger uit kunnen vallen dan de serviceloze concurrent.
    Geschreven door Klant Remmerswaal uit gouda op 25-03-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Levering op de afgesproken tijd. Heldere uitleg! Van harte aan te bevelen!
    Geschreven door Klant De Visser uit gouda op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    prettig geholpen,ze nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit gouda op 15-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Gouda Top.
    Geschreven door Klant Ijsselstijn uit gouda op 12-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Persoonlijk ben ik voorstander van mijn aankopen te doen bij een lokale verkoper ten behoud van winkels in de stad. Bovendien is het heel prettig om even rond te kijken voordat je tot aankopen overgaat. Meestal deskundig advies maar vooral persoonlijke aandacht en veel geduld bij Expert Gouda.
    Geschreven door Klant Schilt uit gouda op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Een prettige zaak in je eigen stad, goede service bij problemen, een zaak met een gezicht!
    Geschreven door Klant Zuijdwijk uit gouda op 01-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    perfecte service en prima kwaliteit voor een goede prijs.
    Geschreven door Klant Bazen uit gouda op 21-02-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Fijne Electronica winkel, veel kennis van de specificaties van de producten en vriendelijk en persoonlijk geholpen.
    Geschreven door Klant Morgenrood uit gouda op 12-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    sommige artikelen zijn soms iets duurder, maar daar tegenover staat een uitstekende service, klantvriendelijkheid en kennis van de producten.
    Geschreven door Klant Hoogendoorn uit gouda op 07-02-2019