Navigatie

Beoordelingen Expert Gouda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gouda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gouda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Ik kwam voor een wasmachine, twijfelde tussen twee modellen. De verkoper heeft me prettig en deskundig geholpen, kon precies de voor- en nadelen van de verschillende modellen noemen. Keuze was snel gemaakt. Installatie door Expert is groot voordeel als je zelf niet zo handig bent.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (710)

  • Beoordeling: 10.0

    Ik kwam voor een wasmachine, twijfelde tussen twee modellen. De verkoper heeft me prettig en deskundig geholpen, kon precies de voor- en nadelen van de verschillende modellen noemen. Keuze was snel gemaakt. Installatie door Expert is groot voordeel als je zelf niet zo handig bent.
    Geschreven door Klant uit moordrecht op 09-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service
    Geschreven door Klant Kruisinga uit gouda op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Smart phone gekocht, fijne deskundige hulp bij de aankoop. Weer goed geholpen!
    Geschreven door Klant De Vries uit gouda op 03-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en afspraak is afspraak
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    toppie !! een echte aanrader voor iedereen , klantvriendelijk , netjes een dikke 10
    Geschreven door Klant Jongenelen uit waddinxveen op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Prima winkel (Gouda), goede service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 02-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Al vele jaren kopen we regelmatig bij Expert Gouda en steeds naar tevredenheid. Nu een nieuwe wasmachine nodig en snel een gekocht en snel bezorgd en aangesloten en uitleg gegeven. Werkt prima.
    Geschreven door Klant uit gouda op 27-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    expert is een fijne zaak goed advies vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Spruijt uit gouda op 26-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Van showroom tot in de eigen woning voetl men zich bij Expert thuis.
    Geschreven door Klant uit reeuwijk op 23-05-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer tevreden over de machine
    Geschreven door Klant Kwaakernaat uit gouda op 22-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede adviseur in de winkel. En een keurige levering.
    Geschreven door Klant uit gouda op 19-05-2020
  • Beoordeling: 8.9

    goed.
    Geschreven door Klant Christ uit gouda op 17-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Alles prima in orde. Aan te bevelen
    Geschreven door Klant De Bruyn uit waddinxveen op 12-05-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Expert in Gouda is een prima winkel met verkopers die weten waar ze over praten en een goed advies geven. Ook de monteur die de apparaten thuisbrengt en installeert heeft zeer goede kennis van de apparatuur en geeft een prima uitleg over de werking van de apparaten
    Geschreven door Klant Hulscher uit gouda op 12-05-2020
  • Beoordeling: 4.3

    Nog niet ik wacht eerst af.
    Geschreven door Klant Degenkamp uit gouda op 11-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nee
    Geschreven door Klant uit gouda op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service, er wordt met je ?mee gedacht? Dank!!
    Geschreven door Klant Nederveen uit gouda op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed geholpen met het omruilen van ons gasfornuis. Zeer vriendelijke monteur!
    Geschreven door Klant uit gouda op 24-04-2020
  • Beoordeling: 9.3

    prima zaak, koop bewust hier om mee te helpen deze winkel in Gouda te houden .
    Geschreven door Klant Rietveld uit gouda op 17-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prima service. Heb daar al diverse apparaten vandaan.
    Geschreven door Klant uit gouda op 15-04-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Het is fijn om je aankopen te zien en goede voorlichting te krijgen. Dan voel ik mij ook verplicht om daar te kopen. Dat gun ik de winkelier dan ook van ganser harte.
    Geschreven door Klant Van Rooijen uit gouda op 10-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer tevreden, netjes te woord gestaan en een snelle goede levering.
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Op zaterdagmiddag stopte mijn wasmachine ermee. We hebben even kort online marktonderzoek gedaan en toen heb ik met Expert gebeld. De verkoper en ik hebben onze opties en wensen besproken en toen heb ik telefonisch een bestelling geplaatst. Maandag voor 12 uur werd de machine keurig op zijn plek bezorgd. Heel tevreden met mijn keus en de service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 07-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne zaak. Goede service.
    Geschreven door Klant uit gouda op 05-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is de enige zaak in Gouda voor elektronica, witgoed, betrokken medewerkers, persoonlijk advies, uitstekende service. Die wil je toch in stand houden.
    Geschreven door Klant Zuijdwijk uit gouda op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Duidelijke website.
    Geschreven door Klant Stokking uit gouda op 31-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed.
    Geschreven door Klant uit gouda op 26-03-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Het is allemaal prima, en wij raden anderen aan om daar hun aankopen te doen.
    Geschreven door Klant Frie uit moordrecht op 25-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service zoals altijd!
    Geschreven door Klant uit gouda op 22-03-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service. Prettig geholpen. Goed geïnformeerd.
    Geschreven door Klant uit gouda op 18-03-2020