Navigatie

Beoordelingen Expert Harderwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harderwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harderwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Prima geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (103)

  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 07-02-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service en kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    ik ga al jaren naar deze zaak.
    Geschreven door Klant uit hierden op 13-12-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Het bestelde keurig op de afgesproken datum en tijd geleverd en geinstalleerd.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Ieder maakt zelf z\'n keuze\'s. Webshop of \"live\"in winkel. Prijsverschillen zijn nihil of dermate klein dat de gunfactor wat mij betreft doorslaat naar de winkel om de hoek.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 01-12-2017
  • Beoordeling: 6.2

    Helaas merk je over de hele linie dat ook hier de wedloop naar beneden is ingezet. Dat blijkt o.a. uit het feit dat er geen eigen reparatiedienst meer is. Het is de schuld uiteindelijk van de consument, die enkel nog maar prijzen vergelijkt en niet meer let op de kwaliteit van de dienstverlening.
    Geschreven door Klant Schuurman uit harderwijk op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Een goede uitgebreide informatie en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.3

    doorgaan met klanten verwennen!
    Geschreven door Klant uit hierden op 25-10-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Website info is zeer goed
    Geschreven door Klant Verbaas uit harderwijk op 25-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    net
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 16-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben al jarenlang klant bij Expert en nog nooit teleurgesteld.
    Geschreven door Dhr Eleveld uit harderwijk op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Harderwijk is een top winkel met vriendelijk en deskundig personeel. De service staat in een hoog vaandel dus ik kom er graag terug.
    Geschreven door Klant Zwarteveen uit harderwijk op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Bij expert krijgt men nog de deskundige hulp van vroeger.
    Geschreven door Klant Steengoed uit harderwijk op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer tevreden over alle contacten.
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 28-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    geen ervaring, omdat ik wist wat ik wilde kopen. Bij een plaatselijke leverancier. In dit geval Expert.
    Geschreven door Klant Schut uit harderwijk op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    goede snelle service en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Hupkes uit harderwijk op 31-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service
    Geschreven door Klant As uit harderwijk op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Prima, ze doen wat je er van verlangt.
    Geschreven door Klant Visser uit harderwijk op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Met grote deskundigheid geholpen bij Expert Harderwijk bij de aanschaf van nieuwe Hifi apparatuur.
    Geschreven door Klant Kruif uit harderwijk op 23-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Rustig en op je gemak rondkijken. Geen gedram om maar iets te kopen.
    Geschreven door Klant Hout uit harderwijk op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Voor een sounbar met écht mooi geluidmoet je bij Expert in Harderwijk zijn. Je wordt er eerlijk voorgelicht
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 02-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Nvt
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 28-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    N.V.T.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant Hazeleger uit harderwijk op 19-07-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige, deskundige winkel, maar het kan even duren voordat je aan de beurt bent. Het kan ook heel snel gaan, dat heb je bij wat duurdere spullen. Dat kán even tijd vragen.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 22-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Klantvriendelijkheid en de medewerkers helpen meedenken met eventuele problemen die je hebt, en hoe je die het beste kunt oplossen
    Geschreven door Klant Timmerije uit harderwijk op 22-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    een zitplaats in de winkel zou een extra service zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 09-06-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service en goede prijzen
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 09-06-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Beter van niet gelet op mijn vorige opmerking.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 08-06-2017
  • Beoordeling: 1.5

    Ik zal geen aankopen meer doen in een Expert winkel!
    Geschreven door Klant Broek uit ermelo op 18-05-2017