Navigatie

Beoordelingen Expert Harderwijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Harderwijk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Harderwijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Mevr Lubbersen 8.7

Ben goed geadviseerd en de service is prima. Ik heb nu een fijne, zuinige koèler

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (103)

  • Beoordeling: 8.7

    Ben goed geadviseerd en de service is prima. Ik heb nu een fijne, zuinige koèler
    Geschreven door Mevr Lubbersen uit harderwijk op 02-05-2017
  • Beoordeling: 2.2

    Zeer slechte service weken met een vriezer gezeten die niet goed werkte. Expert wilde de vriezer niet omruilen en wij moesten het maar uitzoeken met liebher. Wat een service. Ik heb er geen woorden voor.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 26-04-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Mijn ervaring met Expert is dat men met een gerust hart aankopen kan doen. Wel vragen om gedetailleerde informatie over het product van uw interesse.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 12-04-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goede uitleg en goede service vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 22-03-2017
  • Beoordeling: 7.0

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant Elzerman uit harderwijk op 08-03-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijke en deskundige medewerkers die met je mee denken. Snelle service.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Blij met de hulp en de tips wat betreft de wasmachine
    Geschreven door Klant Kamphuis uit harderwijk op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Fijne winkel waar ik graag kom.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Via website twee USB chargers gekocht en de levering via de winkel was erg snel en goed geregeld. Erg tevreden dus over deze koop via de website van Expert
    Geschreven door Klant Jansen uit harderwijk op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    In de middag een printer bestelt word in de avond gebeld of ze de printer konden bezorgen, zo snel heb ik iets nog nooit gehad prima service. Mieke Meijer.
    Geschreven door Klant Meijer uit harderwijk op 04-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    De website van Expert is goed, duidelijk met voldoende informatie.
    Geschreven door Klant Brands uit harderwijk op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.0

    kopen van electronische artikelen is nog steeds het beste via een winkel. Dit in verband met persoonlijke uitleg en verdere begeleiding.
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goeden morgen. Ik zou zeggen ga er gewoon er kopen,ervaar het advies,over denk en neem een beslissing. Vriendelijke groet,M Foppen.
    Geschreven door Klant Foppen uit harderwijk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Dat ga ik niet doen
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Ik ben zeer tevreden over onze tv Samsung ultra HD smart tv 40 Inc en de service was snel ze zijn heel erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Kerrebijn uit harderwijk op 07-12-2016
  • Beoordeling: 9.8

    snel en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant Bruins uit harderwijk op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer klantvriendelijke winkel, zowel webwinkel als de echte winkel. Je krijgt ruime informatie over het product. Een voordeel de website is dat je op je gemak kunt zoeken en vergelijken en tegelijk is er een echte winkel waar je na de aankoop om aanvullende informatie kunt vragen.
    Geschreven door Klant Spruijt uit hierden op 02-11-2016
  • Beoordeling: 6.8

    We hebben de wasmachine nog te kort op hier enige waarde aan te kunnen koppelen.
    Geschreven door Klant Schilder uit harderwijk op 21-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Prima keuze gemaakt om naar Expert te gaan. Aflevering aan huis en installatie, geweldig!
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 18-10-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijke, deskundige medewerkers en een perfecte thuisbezorgservice.
    Geschreven door Klant uit almere op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en deskundig is er een inbouwkookplaat geïnstalleerd.
    Geschreven door Dhr Van den Berg uit harderwijk op 29-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Heel blij met de extra service die werd verleend (oude koelkast werd \'s avonds nog opgehaald, terwijl eerder was medegedeeld dat dit niet hoefde, er moest dus twee keer worden gereden).
    Geschreven door Klant Brands uit harderwijk op 23-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Super snelle levering ben er heel blij mee ben super geholpen
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn goed geholpen en kregen goed advies. Daarnaast is de montage van de apparatuur tot alle tevredenheid uitgevoerd.
    Geschreven door Klant uit \'s-gravenhage op 12-09-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Ruime keus, deskundige verkopers.
    Geschreven door Klant uit hierden op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Persoonlijke aandacht en goede service
    Geschreven door Klant Rijsdijk uit harderwijk op 01-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    GOED ADVIES EN VRIENDELIJK GEHOLPEN EN SERVICE AAN HUIS WAS GOED.
    Geschreven door Klant Van der Velde uit harderwijk op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.2

    een goede zaak met een groot assortiment,zeer vriendelijke bediening en deskundig advies, zeer goede service. zij doen hun naam eer aan en zijn werkelijk een EXPERT op velerlei gebied!
    Geschreven door Klant uit zeewolde op 25-08-2016