Navigatie

Beoordelingen Expert Hardinxveld-Giessendam

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hardinxveld-Giessendam die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hardinxveld-Giessendam. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.2

makkelijk thuis bestellen en snel geleverd!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (82)

  • Beoordeling: 9.2

    makkelijk thuis bestellen en snel geleverd!
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede producten en service en snelle levering
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 13-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Product was precies zoals getoond en voldoet aan de verwachtingen
    Geschreven door Klant uit noordeloos op 29-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Expert altijd de beste keus goed geholpen en snel geleverd, gewoon top
    Geschreven door Klant Lemmen uit sliedrecht op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.4

    De site was overzichtelijk. Waardoor ik makkelijk het product vond en de keuze kon maken . Daarna kreeg ik de optie ophalen of thuis brengen . Ook dit was makkelijk en overzichtelijk. Het fijne was dat het product gratis de volgende dag thuis gebracht werd. Deze service vind ik geweldig omdat ik slecht te been ben . De bezorger was netjes op tijd en me pakketje werd keurig afgeleverd. Dus ben zeer tevreden over het online bestellen bij expert.
    Geschreven door Klant Van Antwerpen uit gorinchem op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Expert geeft vertrouwen bij je aankoop. Ik zou de volgende aankoop zo weer bij Expert doen. Zij hebben ruim voldoende keuze en ik heb zelfs mijn eigen model koelkast die ik in mijn hoofd had, door Expert laten bestellen en via de winkel gekocht. Wanneer er dan wat is omtrent het product dan kun je in ieder geval terug vallen op een winkel.
    Geschreven door Klant Koper uit hardinxveld op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    We hebben nu div producten daar vandaan. Die we met veel plezier gebruiken. De service en garantie is zeer goed.
    Geschreven door Klant Wingerden uit lunteren op 07-09-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Gratis laten bezorgen of zelf ophalen is allemaal geen probleem. Goede ervaring met Expert!
    Geschreven door Klant Muijlwijk uit ottoland op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goed product. Goede service. Zeer vriendelijke benadering door medewerkers.
    Geschreven door Klant uit gorinchem op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Heb via Internet een tablet besteld gaat heel goed en de informatie over het product is heel goed en het bezorgen kan thuis of in de winkel
    Geschreven door Klant Schutte uit papendrecht op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service, goed contact met de winkel en daarnaast ook steeds met dezelfde persoon. Denken in oplossingen en willen het beste voor de klant.
    Geschreven door Klant Kolk uit gorinchem op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Perfecte prijs - uitstekende service
    Geschreven door Klant uit gorinchem op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    snelle prima service en goed advies.
    Geschreven door Klant Maagdenberg uit hardinxveld-giessendam op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    zeer aan te raden dit filiaal, goed geholpen en goede uitleg gekregen.
    Geschreven door Klant Vries uit ridderkerk op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Alles keurig geregeld
    Geschreven door Klant uit vuren op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    snelle levering !
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede prijs en kwaliteitsverhouding en ook goede aansluiting van de webwinkel naar de fysieke winkel en dat spreek mij zeer aan.
    Geschreven door Klant Deventer uit hardinxveld-giessendam op 18-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    snelle levering nog voor de termijn van 2 dagen die zij zichzelf hebben opgelegd was er de andere dag al
    Geschreven door Klant uit papendrecht op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.4

    alles is prima
    Geschreven door Klant uit sliedrecht op 01-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Heel fijn assortiment. Ook voor de kleinere portemonnee, waarbij je erop kunt rekenen dat je ook dan nog steeds een mooie kwaliteit hebt (geen te goedkope rommel).
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 23-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Een winkel met deskundig personeel en goede adviezen. Ook de service achteraf is goed. Perfecte combinatie van internet en echte winkel.
    Geschreven door Klant Vree uit hardinxveld-giessendam op 18-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Prima snelle levering en service
    Geschreven door Klant uit hardinxveld-giessendam op 17-05-2016