Navigatie

Beoordelingen Expert Hengelo (Ov)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hengelo (ov) die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hengelo (Ov). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 4.7

Slecht.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (198)

  • Beoordeling: 4.7

    Slecht.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 20-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Echt geweldig Het meedenken Vriendelijkheid Snelle behandeling en uitstekende service Prettig personeel en zeer hulpvaardig
    Geschreven door Klant Knot uit hengelo ov op 20-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Wij zijn zeer tevreden over de aankoop bij expert LEC
    Geschreven door Klant uit delden op 17-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer goede service m.b.t. bezorging en bestelling online. Bezorger gaat pas weg wanneer het allemaal werkt.
    Geschreven door Klant uit enschede op 17-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Expert /LEC te Hengelo: Betrouwbare leverancier met jarenlange ervaring op het gebied van elektro-huishoudapparaten en goede service mogelijkheden.
    Geschreven door Klant Vorgers uit hengelo ov op 16-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben dik tevreden
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 12-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Niet nodig.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 12-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 11-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede ervaring
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prima ervaring
    Geschreven door Klant uit borne op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Prettig geholpen , goed advies . Over de leveringstijd en de bezorging zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 10-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Vakkundig en in de buurt....!
    Geschreven door Klant Meirik uit hengelo ov op 10-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    prima service, goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant De Jong uit hengelo ov op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Koeler en vriezer gekocht bij expert in Hengelo. Mijn vrouw (van buitenlandse komaf) is eerst gaan informeren in de zaak en werd daar heel fijn geholpen. Dat is voor ons een hele dikke plus omdat ze helaas vaak anders meemaakt. Na wat verder onderzoek, telefonisch de bestelling gedaan en een nette prijs gekregen mede door het zelf afhalen. Bij het afhalen nog tips gekregen mbt omkeren van de draairichting van de deuren en als ik er niet uitkwam kon ik ze bellen en komen ze alsnog langs. Kortom, dik tevreden. Goede service.
    Geschreven door Klant Helfferich uit delden op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige zaak, goede verkoopadviseurs en keurige bezorgers. Zeer prettig zaken gedaan.
    Geschreven door Klant Franken uit hengelo ov op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Expert is een expert in levering en service. Weet veel van de apparatuur en we hebben daarom een warmtepompdroger gekocht ter vervanging van onze condens droger. Wat een verschil in hitteverspreiding in onze kleine berging. Dit was ons al verteld door de verkoper en ook gaat het elektroverbruik fors naar beneden. We zijn erg tevreden over expert.
    Geschreven door Klant Koller uit enschede op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top service Deskundig advies Eigen reparatie dienst vakmensen Garantie waar je wat aan hebt
    Geschreven door Klant Zengerink uit hengelo ov op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel, prima voorlichting op een prettige manier.
    Geschreven door Klant Pot uit hengelo ov op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Gewoon zeer goed!
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Goede service, vriendelijke mensen en goede nazorg
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Topbedrijf met zeer gemotiveerd personeel, altijd alles volgens afspraak, kom zeker weer bij jullie terug
    Geschreven door Klant uit hengelo op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Als LEC een goede winkel met goede service. Hopen dat dat onder de nieuwe vlag, zo blijft
    Geschreven door Klant Zuhre uit hengelo ov op 02-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Geen.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 01-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Bij onze verhuizing hebben wij regelmatig de vestiging van Expert in Hengelo bezocht voor bestellingen en informatie. We zijn daar altijd zeer prettig geholpen. Vanuit het verleden waren wij dit altijd al gewend (LEC) en zullen daarom ook in de toekomst onze aankopen bij Expert doen. Bovendien zullen wij de vestiging in Hengelo van harte aanbevelen bij onze vrienden en familie.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.2

    We zullen bij een volgende electronische aanschaf zeker eerst kijken bij Expert -LEC_ in Hengelo (Ov.)
    Geschreven door Klant uit borne op 22-10-2020
  • Beoordeling: 7.3

    In Almelo zijn de folder aanbiedingen bijna nooit op voorraad. Erg jammer. Gelukkig in Hengelo wel en goed geholpen daar.
    Geschreven door Klant uit almelo op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Zolang wij hier wonen is L.E.C. onze leverancier
    Geschreven door Klant Kuper uit hengelo ov op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Korrekte behandeling ondanks verbouwing in de winkel.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goed geholpen en verkoper weet waar hij over praat.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 21-10-2020