Navigatie

Beoordelingen Expert Hengelo (Ov)

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hengelo (ov) die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hengelo (Ov). De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Moes 9.9

Goede Service, personeel denkt mee met de wensen van de klant en geeft ook goede tips waarop te letten bij aanschaf van producten. Ook de levering wordt netjes uitgevoerd, apparaat uitgepakt, geinstalleerd, afval direct meegenomen, en netjes uitleg over de bediening van het apparaat. Ik kom er zeker nog eens weer

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (198)

  • Beoordeling: 9.9

    Goede Service, personeel denkt mee met de wensen van de klant en geeft ook goede tips waarop te letten bij aanschaf van producten. Ook de levering wordt netjes uitgevoerd, apparaat uitgepakt, geinstalleerd, afval direct meegenomen, en netjes uitleg over de bediening van het apparaat. Ik kom er zeker nog eens weer
    Geschreven door Klant Moes uit hengelo ov op 01-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant Spoolder uit hengelo ov op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Snelle en goede service.
    Geschreven door Klant Luma Verspanning uit hengelo ov op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, erg klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant uit hengelo op 25-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Na 15 jaar ging mijn AEG wasdroger kapot. Ik ben al 40 jaar klant bij LEC Hengelo, tegenwoordig Expert en uiteraard daar op zaterdagmiddag naar toe om zo snel mogelijk een nieuwe te krijgen. Ik heb me zoals gewoonlijk goed voor laten lichten en we kwamen uit op een AEG warmtepomp droger. Ik vervang alles wat stuk gaat door kwaliteit en wanneer je dan je energielasten fors omlaag kunt brengen is het mooi meegenomen. Op zaterdagmiddag om 15.00 uur in de winkel besteld, op maandagmorgen stond de machine zijn eerste lading bij mij thuis te drogen en deed dat keurig! De monteur nam alle tijd voor mij en het goede gevoel dat ik al 40 jaar heb bij LEC werd weer eens bevestigd.
    Geschreven door Klant Falke uit borne op 25-08-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Onze ervaring met led-Expert is goed.
    Geschreven door Klant uit borne op 24-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    winkel en personeel zijn vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 21-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Geen review
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede prijs en zeer goede service
    Geschreven door Klant Ter Horst uit hengelo ov op 14-08-2020
  • Beoordeling: 5.4

    dat is een heel lang verhaal waar het eind uiteindelijk goed is afgelopen, maar wat er n.m.m. wel toe geleid heeft dat wij een nieuw apparaat gekocht hebben wat niet nodig was.
    Geschreven door Klant uit borne op 12-08-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Goede kwaliteit en services
    Geschreven door Klant Van der Wijk uit hengelo ov op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Vorige antwoorden zeggen genoeg
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit delden op 07-08-2020
  • Beoordeling: 6.5

    Het bestelde werd 5 dagen te laat bezorgd. Toch is alles goed gekomen! Als excuus voor het ongemak kreeg ik de batterijen gratis. Eind goed, al goed.
    Geschreven door Klant Volman uit hengelo ov op 07-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zullen lec bij iedereen aanbevelen, wij zijn daarom al klant sinds 1970. Dat zegt genoeg.
    Geschreven door Klant Simonetti uit borne op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Er is veel keus. Er wordt goed meegedacht. De service is uitstekend.
    Geschreven door Klant Nijhuis uit hengelo op 30-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    wij zijn zeer tevreden over de correcte en professionele behandeling en de kwaliteit van LEC
    Geschreven door Klant Wouda uit hengelo ov op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben een wasmachine Zanussi ZWFROMA gekocht. Hij is zeer aan te bevelen. Wij zijn er blij mee.
    Geschreven door Klant Bruijn uit hengelo ov op 27-07-2020
  • Beoordeling: 7.1

    geen
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 16-07-2020