Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.8

Is al eerder gegeven

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (767)

  • Beoordeling: 6.8

    Is al eerder gegeven
    Geschreven door Klant uit horst op 13-03-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Bij Expert binnen gelopen voor een nieuwe kleine diepvries. Snel, vriendelijk en respectvol geholpen. Bij aankoop kon gratis bezorgd worden op mijn gewenste dag. Bezorger correct, vriendelijk en prima op tijd. Aanrader. Werkt mi sneller een gemakkelijker dan via internet. Extra detail. Bij thuiskomst bleek mijn aankoop bij de grote alleen internetjongens duurder dan hier. Beeld dat internet altijd goedkoper is klopt niet.
    Geschreven door Klant Tijssen uit meerlo op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Airfryer was niet meer op voorraad en ik zou bericht krijgen als hij binnen was. Enkele uren later kreeg ik al bericht dat hij binnen was, snelle service van Expert-Coenders Horst.
    Geschreven door Klant Thijsen uit swolgen op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Dat je in deze tijd nog persoonlijk en vakkundig geholpen wordt stel ik zeer op prijs
    Geschreven door Klant Berens uit horst op 09-03-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen en goede service
    Geschreven door Klant Tielen uit sevenum op 07-03-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Coenders uit Horst aan de Maas is al jaren ons vast adres voor elektronica en witgoed vanwege deskundige advisering en uitstekende service.
    Geschreven door Klant Montfort-baalen uit broekhuizenvorst op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Bij aankoop van bijvoorbeeld witgoed is het, voor ons als consument, toch handig om in een \'fysieke\' winkel producten te vergelijken. In combinatie met het advies van de verkoper kom je tóch tot een meer afgewogen keuze. Je koopt dergelijke producten (in ons geval een wasdroger) toch niet vaak. In de tussenliggende tijd is er weer veel veranderd (techniek, energieverbruik) en is een goed advies onontbeerlijk. In de winkel je laten adviseren en vervolgens online kopen, vinden wij diefstal!
    Geschreven door Klant Berkmortel uit horst op 26-02-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Horst. Een uitstekende winkel met goede persoonlijke aandacht.
    Geschreven door Klant uit melderslo op 19-02-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeer tevreden over de werkwijze van Expert, goede kwaliteit en afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant Rongen uit tienray op 12-02-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Gekocht art. was in winkel duurder dan op de webwinkel, hiervan melding gemaakt middels email. klantenservice Expert heeft direct gereageerd en het teveel betaalde bedrag terug betaald.
    Geschreven door Klant uit tienray op 08-02-2016
  • Beoordeling: 7.8

    kan expert aanbevelen bij nieuwe klanten . we zijn tevreden!
    Geschreven door Klant uit horst op 03-02-2016
  • Beoordeling: 6.9

    nvt
    Geschreven door Klant uit sevenum op 01-02-2016
  • Beoordeling: 7.9

    En goede zaak
    Geschreven door Klant uit horst op 01-02-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Wij hebben Zeer Goede ervaring met Expert.
    Geschreven door Klant Huijs uit horst op 29-01-2016
  • Beoordeling: 6.9

    goede producten , duidelijk en overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit kronenberg op 28-01-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Coenders is een prima koop-adres met goede service.
    Geschreven door Klant Driessen uit broekhuizenvorst op 25-01-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Geen review
    Geschreven door Klant uit america op 21-01-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Een vriendelijke benaderingven kundig advies. Bovendien kunnen de producten thuis bezorgd worden en hoef je pas bij aflevering te betalen.
    Geschreven door Klant uit horst op 18-01-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Probeem met de stofzuiger snel geholpen en binnen 24 uur opgelost. Klantvriendelijk en geven duidelijke instructies.
    Geschreven door Klant Coenders uit meerlo op 18-01-2016
  • Beoordeling: 7.8

    tevreden over het geleverde product en de behandeling door het personeel
    Geschreven door Klant uit venray op 18-01-2016
  • Beoordeling: 7.5

    wij hebben goede ervaring met Expert producten.Even zo met de service van fa. Coenders
    Geschreven door Klant uit horst op 13-01-2016
  • Beoordeling: 5.1

    Slecht in service. Producten worden heel vlug niet geinsalleerd, maar er moet wel voor worden betaald. Een slechte zaak.
    Geschreven door Klant uit tienray op 11-01-2016
  • Beoordeling: 7.5

    vind persoonlijke hulp in winkel prettiger dan op internet kopen en bij eventuele vragen naderhand direct in de winkel terecht kan
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 05-01-2016
  • Beoordeling: 9.7

    goed advies en verkopers die er ook daadwerkelijk iets van af weten. Ze denken uitstekend met je mee.
    Geschreven door Klant Schutte uit kronenberg op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.4

    ?
    Geschreven door Klant uit america op 24-12-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Expert in Horst is een goede en degelijke zaak, je wordt er goed en deskundig geholpen, en dat vindt je tegenwoordig niet meer zo snel. Ja als er verkocht moet worden scoren anderen misschien beter, in de vorm van extra korting of aanbieding, maar wij vinden het belangrijk dat de service achteraf ook goed is. En dat is hier zo! pluim voor expert Horst
    Geschreven door Klant Broek uit horst op 18-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Aan Coenders Horst gevraagd om onze Tv. Opnieuw in te stellen en af te regelen. Dit is perfect gedaan. Onze Loewe kan er weer tegenaan.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Het was zeer attent dat ik bij het ophalen van mijn soundbar. nog een cadeautje mee kreeg, met daar in een usb- stick en schermreiniger omdat ik jarig was
    Geschreven door Klant uit lottum op 16-12-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service, behulpzaam en flexibel.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 16-12-2015