Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Ik ben uitstekend geholpen ook met latere vragen over het gekochte produkt. Pluim voor de medewerkers!!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (587)

  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben uitstekend geholpen ook met latere vragen over het gekochte produkt. Pluim voor de medewerkers!!!
    Geschreven door Klant uit wanssum op 25-01-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer eerlijke aanbevelingen van ons elektrische apparaat. Prijs kwaliteit is prima. Persoonlijk en oprecht. Houden zo!! TOP
    Geschreven door Klant Hoeijmakers uit horst op 22-01-2020
  • Beoordeling: 9.3

    expert in een woord geweldig
    Geschreven door Klant Engels uit tienray op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.5

    n.v.t.
    Geschreven door Klant Spee uit broekhuizen op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, vriendelijk personeel en uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit horst op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Hoeft niet
    Geschreven door Klant uit meterik op 02-01-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij hebben al een heel wat jaren alleen maar goede ervaringen met Expert wat betreft het hele asortiment
    Geschreven door Klant uit horst op 02-01-2020
  • Beoordeling: 7.1

    zeer goed producten tegen een scherpe prijs met goede service
    Geschreven door Klant Pauwels uit sevenum op 21-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb geen ervaring met de website van Expert. Het wekelijkse krantje van Expert gaf mij de juiste informatie die ik nodig had.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    alles is naar wens verlopen
    Geschreven door Klant Sijbers uit oirlo op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ben tevreden over de service. Ik heb de koelkast besteld en een paar dagen later werd hij al bij mij thuis bezorgd.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Uitgebreide keus en goede service
    Geschreven door Klant De Mulder uit blitterswijck op 22-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klantvriendelijk en ontspannen sfeer in de winkel. Kreeg heel mooi advies mbt het aanleggen en onderhouden van internet netwerk thuis.
    Geschreven door Klant uit horst op 21-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Is aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit meterik op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Ging om headset en deze is goed
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.8

    duidelijke site , zeer overzichtelijk , goede prijzen t.o.v. mega elektro zaken.
    Geschreven door Klant Gubbels uit venlo op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede persoonlijke service. Nemen de tijd voor de klant.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 15-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne winkel. Goed advies. Redelijke prijzen.
    Geschreven door Klant uit venlo op 14-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    nvt
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 13-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Bekwaam en vriendelijk personeel dat je niet altijd het duurste product probeert te verkopen en bij aanbiedingen aantrekkelijke prijzen. Zeer correct in levering en installatie. Al met al goede indruk en prettige behandeling.
    Geschreven door Klant Overmars uit sevenum op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Daar werk ik nooit mee dat kan ik niet 🙈
    Geschreven door Klant Bovee uit ysselsteyn op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Expert is een prima winkel met geweldig personeel en in al die jaren dat wij er komen altijd zeer goed geholpen met zeer bekwame medewerkers.
    Geschreven door Klant Peters uit arcen op 08-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Super winkel met een super service
    Geschreven door Klant Van Knippenberg uit grubbenvorst op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Prima geholpen!
    Geschreven door Klant uit sevenum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert, daar wordt je echt wijzer van. Ze denken daar met je mee en bieden perfecte service voor een hele mooie prijs!
    Geschreven door Klant Smits-geurts uit horst op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie winkel goede kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit horst op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service. Wordt netjes ingebouwd
    Geschreven door Klant uit sevenum op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Jcjvib
    Geschreven door Klant uit venray op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 06-11-2019