Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stenssen 9.0

Top service gehad en zeer vriendelijk personeel in de winkel in Horst dus voor mij 👍👍👍 omhoog

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (497)

  • Beoordeling: 9.0

    Top service gehad en zeer vriendelijk personeel in de winkel in Horst dus voor mij 👍👍👍 omhoog
    Geschreven door Klant Stenssen uit boxmeer op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekende service en ze komen na wat ze zeggen.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 20-12-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    Geschreven door Klant uit horst op 19-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Website nooit bezocht ik ga altijd naar de winkel dan zie je de artiekelen hoe ze er echt uitzien en tevens uitleg.
    Geschreven door Klant Marcellis uit horst op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en medewerkers denken met je mee
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 17-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goed geholpen in de winkel. De bestelling werd volgens afspraak bezorgd en geïnstalleerd. Heel goed ontzorgd!
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 16-12-2018
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit sevenum op 11-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit castenray op 11-12-2018
  • Beoordeling: 9.4

    nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 10-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Snelle levering, beste koop Consumentenbond aanwezig in de winkel. Namen gelijk de telefoon aan toen ik wilde informeren over een product.
    Geschreven door Klant uit venlo op 03-12-2018
  • Beoordeling: 8.1

    een winkel waar je snel en correct geholpen word , een voorbeeld voor vele andere.
    Geschreven door Klant Gj Plaagdier Beheersing uit swolgen op 01-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    ben en blijf positief afhankelijk van de toekomstige service
    Geschreven door Klant uit horst op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Goede service
    Geschreven door Klant uit blitterswijck op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Horst, heeft een paar zeer goede medewerkers in dienst. Zij voelen gelijk aan wat jij wilt en zullen je daar ook alle info over geven. Zijn er problemen na levering dan gaan zij samen met jou op zoek naar de oplossing. Mooie winkel, alles overzichtelijk. Maar helaas niet altijd up to date.
    Geschreven door Klant uit horst op 06-11-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie en overzichtelijke winkel
    Geschreven door Klant uit sevenum op 05-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Goede en kundige verkopers. Ze weten waar ze het over hebben.
    Geschreven door Klant uit swolgen op 26-10-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goed product, Goede prijs, (was kotingweek) .
    Geschreven door Klant uit horst op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak en goede service
    Geschreven door Klant Walther uit broekhuizen op 24-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Expert heeft de naam mee. Service, uitleg, adviezen en persoonlijke aandacht is goed. Ook de aanbiedingen zijn scherp geprijsd.
    Geschreven door Klant uit horst op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert mag mijn commentaren overnemen wel is waar anoniem of wel met initialen \"H.V\" en woonplaats \"Kronenberg\".
    Geschreven door Klant uit kronenberg op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    zie vorige reactie
    Geschreven door Klant uit lottum op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies i.v.m. slechthorendheid. Scherpe prijs. Afspraken over levering worden precies nagekomen (bijvoorbeeld onze eis: geen apparaat uit de winkel, maar nieuw uit doos). Installatie volgens afspraak en alles in één keer goed. Op verzoek werden wij steeds geholpen door dezelfde persoon, die ook de installatie deed.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Super winkel met heel veel kwalitiet
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 23-09-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Goede producten geleverd met goede service
    Geschreven door Klant Vervoort uit tienray op 17-09-2018
  • Beoordeling: 7.6

    geen
    Geschreven door Klant uit horst op 11-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel, goede producten, aardig en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant Jansen uit melderslo op 03-09-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Wij kopen al 30 jaar onze elektrische apparaten bij Coenders vooral vanwege de goede service!
    Geschreven door Klant Brouwer uit horst op 03-09-2018
  • Beoordeling: 5.8

    Heb in het begin al geschreven
    Geschreven door Klant Jonkers uit broekhuizenvorst op 30-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert zit je goed
    Geschreven door Klant Van der Sterren *) uit horst op 27-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    UITSTEKEND GEHOLPEN
    Geschreven door Klant uit horst op 24-08-2018