Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.1

Prima service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (656)

  • Beoordeling: 7.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit almere op 16-03-2017
  • Beoordeling: 6.4

    Levertijd 1 werkdag liep bij mij uit tot een week.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 16-03-2017
  • Beoordeling: 5.5

    geen review
    Geschreven door Klant uit huizen op 16-03-2017
  • Beoordeling: 6.0

    ben niet tevreden over de gang van zaken ben benieuwd of jullie uit je zelf dit probleem gaan oplossen
    Geschreven door Klant Leydes uit almere op 16-03-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Door de jaren heen nog steeds voor ons een fijne winkel met goed personeel die van de producten iets afweten
    Geschreven door Klant uit amersfoort op 02-03-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Liebherr koel/vrieskast 3515-20 . Ruime vrieskast , 3 lades. Ruime koelkast. Makkelijk in te delen. Handig deelplateau. Keuzes voor superkoelen, supervriezen. Ventilator in koelkast voor constante temperatuur in koelgedeelte. Handig afleesbaar temperatuurdisplay. Heel goede verlichting in koelgedeelte. Deuralarm. En No Frost, dus nooooooit meer ontdooien. Wij zijn er super, super blij mee.
    Geschreven door Klant Vries uit huizen op 02-03-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Geweldige service. Dat begon al met snel (telefonisch) reageren op mijn online aanvraag. Andere leveranciers reageerde per mail, niet zo snel en/of konden niet aan mijn wensen voldoen. En ook de aflevering verliep geheel naar wens. Expert maakt haar naam waar.
    Geschreven door Klant uit almere op 23-02-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Al beantwoord!
    Geschreven door Klant uit blaricum op 23-02-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede persoonlijke service, goede prijs in de reclame-actie en uitstekende snelle levering.
    Geschreven door Klant uit almere op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Prima geholpen in de winkel, snel en deskundig. Ben blij met de was machine en werkt goed. Aansluiting verdient wel wat meer aandacht. Niet te snel weg gaan.
    Geschreven door Klant Hanou uit bussum op 01-02-2017
  • Beoordeling: 2.6

    Geen track en trace van de in webshop bestelde artikelen en dan ook nog telefonisch en via mail onbereikbare winkel......Uiteindelijke levering ok maar wel dag later dan op de site vermeld.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Snelle levering. Erg tevreden
    Geschreven door Klant Schaap uit bussum op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Het product is snel en correct geleverd.
    Geschreven door Klant Klaver uit almere op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Een advies en de hulp op maat. Er wordt geluisterd en je krijgt dat waar je naar verlangt. Hele fijne ervaring. Bedankt Pim!
    Geschreven door Klant Legemaat uit amersfoort op 30-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    ...
    Geschreven door Klant uit bussum op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service, snelle levering
    Geschreven door Klant uit huizen op 23-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en een grote mate van klantvriendelijkheid . Een aanrader
    Geschreven door Klant C.v.g. International B.v. uit laren op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    geen
    Geschreven door Klant uit eemnes op 18-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    wil ik niet aan meewerken
    Geschreven door Klant uit naarden op 18-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    -
    Geschreven door Klant uit almere op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    We worden er goed geholpen. Goede service. De bezorging is super.
    Geschreven door Klant Schotte uit huizen op 02-12-2016
  • Beoordeling: 9.5

    ??? ??? expert ???? ????
    Geschreven door Klant Farhoud uit naarden op 30-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben een zeer tevreden klant van Expert in Huizen!
    Geschreven door Klant uit huizen op 28-11-2016
  • Beoordeling: 6.3

    wij gingen voor een Philips koffiezet app de 7462/20waarvan wij in de winkel te horen kregen dat die geen warme koffie gaf na het zetten. Deze hebben wij wel gekocht koffie is warm en na 35 min gaat het app vanzelf uit al zal ik dat niet gebruiken , heeft een druppelstop en lampje dat het app in/uitgeschakeld is wel zo handig . Ik ben tevreden .Het andere app wat geadviseerd werd daar vond ik het filterhouder niet goed van sluiten. Dat was een braun voor 39E Alleen jammer dat het app niet op voorraad in de winkel was om te bekijken.Had ik het zelf wel via internet direct thuis kunnen bestellen. We was er een snelle levering (volgende dag)
    Geschreven door Klant uit huizen op 26-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Gunstige prijzen. Levertijd 4 werkdagen, dus even geduld!
    Geschreven door Klant uit huizen op 23-11-2016
  • Beoordeling: 3.4

    De levertermijn wordt niet gehaald.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    ik was zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen werd. De mogelijkheid tot bezorging was erg goed en de chauffeur belde me voordat hij aan de deur kwam. Goede service.
    Geschreven door Klant uit bussum op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit naarden op 14-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    NVT. We gaan altijd naar de winkel.
    Geschreven door Klant Halverstad uit huizen op 03-11-2016
  • Beoordeling: 5.2

    Helaas kan expert de beloofde levertijd niet waarmaken.
    Geschreven door Klant Kroon uit almere op 27-10-2016