Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vonk 7.3

Ik heb een stofzuiger besteld. Op de site stond dat de levertijd langer dan vier dagen zou zijn. Op zich al lang, maar verdedigbaar. Na enkele dagen ontving ik een bericht dat de levering drie weken zou duren. Dat vind ik anno 2016 onacceptabel. Ik heb de bestelling geannuleerd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (656)

  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb een stofzuiger besteld. Op de site stond dat de levertijd langer dan vier dagen zou zijn. Op zich al lang, maar verdedigbaar. Na enkele dagen ontving ik een bericht dat de levering drie weken zou duren. Dat vind ik anno 2016 onacceptabel. Ik heb de bestelling geannuleerd.
    Geschreven door Klant Vonk uit almere op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    goede service van Expert en goede prijs/kwaliteits verhouding
    Geschreven door Klant Veer uit huizen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik heb via de review een scheerapparaat gekocht voor de gevoelige huid en iemand gaf een keuze voor Philips 9000 serie.mijn heeft geen vlekken meer in zijn gezicht.???
    Geschreven door Klant uit almere op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.5

    geen gaat liever naar de winkel
    Geschreven door Klant De Winter uit huizen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 6.5

    Wil ik wel doen, maar wordt geen reclame.
    Geschreven door Klant uit almere op 17-10-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Schitterend TV toestel SUHD Samsung. Maar nogmaals er dient vakkundig personeel bij het inregelen te zijn.
    Geschreven door Klant uit huizen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Recentelijk gekocht een Philips 49PU6561 \"Ultra\" HD TV in combinatie met een Philips Fidelio XS 1/12 soundstage speaker. Messcherp beeld, schitterende kleuren en ongeëvenaard virtual surround geluid. En...door de vele draadloze verbindingen 80% van alle draden weg van mijn eerdere dolby surround systeem.
    Geschreven door Klant Van Dalen uit huizen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 5.5

    Expert Huizen kan ik niet aanbevelen. Een zeer slechte zaak dat een gebruikte (demo) laptop aan mij als nieuw wordt verkocht. Daarna met de tegoedbon twee weken wachten op de nieuwe laptop.
    Geschreven door Klant uit huizen op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goede levering, prijs/kwaliteit goed
    Geschreven door Klant uit almere op 04-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Geen review
    Geschreven door Klant uit huizen op 22-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Ik vind het een prima winkel , ben meerdere keren uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant uit almere-hout op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik kan iedereen Expert aanbevelen mijn broer is ook vaste klant en mijn ouders kwamen vroeger ook altijd bij jullie vestiging in Laren N.H. was vroeger jules de Boer op de nieuwe weg E.C.Lanphen
    Geschreven door Klant Lanphen uit huizen op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    niet gebruikt
    Geschreven door Klant Zijtveld uit huizen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige zaak .
    Geschreven door Klant Heetebrij uit naarden-vesting op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Senseo koffieapparaat gekocht voor een goede prijs en thuis afgeleverd. Wel zo makkelijk!
    Geschreven door Klant Kramer uit almere op 24-08-2016
  • Beoordeling: 6.0

    Normaal zeer tevreden over expert Huizen, echter bij deze aankoop niet. Jammer
    Geschreven door Klant uit huizen op 24-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Bij aankoop van wasdroger zijn we goed geadviseerd. Ook de bezorging is netjes verlopen.
    Geschreven door Klant Weijers uit huizen op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    xxx
    Geschreven door Klant uit almere op 20-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    goede ervaring expert
    Geschreven door Klant uit almere op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Als iets nergens te vinden is, heeft Expert het wel.
    Geschreven door Klant uit almere op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaringen met Expert Huizen
    Geschreven door Klant uit hilversum op 29-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldige service en erg vriendelijke mensen, ik raad het iedereen aan!
    Geschreven door Klant Barneveld uit huizen op 20-07-2016
  • Beoordeling: 5.7

    Nvt
    Geschreven door Klant Vermeulen uit huizen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.2

    -
    Geschreven door Klant uit huizen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goede website. overzichtelijk en snel besteld.
    Geschreven door Klant Verweij uit almere op 07-07-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Alles ging perfect, bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden en het wordt besteld door de dichtbijzijnde Expert winkel in de buurt. Prima, goedkoper en ook snel, maar minder snel dan met PostNL
    Geschreven door Klant uit bussum op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert HUIZEN ben ik als klant behandeld; wat een verademing. Prettig gesprek; in ben niet in de winkel geweest, prettige mailwisseling, en super aflevering; snel en correct. Aanrader!
    Geschreven door Klant uit almere op 16-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Afzuigkap was stuk, kwamen keurig langs om op te nemen maar hij bleek niet meer te repareren. Netjes een offerte gekregen en bij levering kwam een keurige monteur die deze heeft vervangen. Alles werd meegenomen, incl. oud apparaat en verpakking. Zeker een aanrader om hier te kopen!!!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    zeer prettige snelle service
    Geschreven door Klant uit bussum op 08-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit huizen op 03-06-2016