Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Wij wonen in Almere, maar komen graag voor de uitstekende service en kwaliteit van de produkten naar Expert Huizen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (656)

  • Beoordeling: 9.6

    Wij wonen in Almere, maar komen graag voor de uitstekende service en kwaliteit van de produkten naar Expert Huizen.
    Geschreven door Klant uit almere op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Toppie winkel goede service en zeer snel geholpen en spullen gebracht .
    Geschreven door Klant De Block uit huizen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Ben al jaren vaste klant bij Expert en nooit teleurgesteld.
    Geschreven door Klant Brüll uit huizen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    geen bijdrage
    Geschreven door Klant Peters uit blaricum op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig, vriendelijk, accuraat. Dat is de omschrijving die ik heb voor Expert Huizen.
    Geschreven door Klant Dijk uit huizen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Voor die paar tientjes verschil ga ik voor lokaal en fijne service. Internet is leuk hoor maar persoonlijk advies met humor brengen mij steeds weer bij Expert Huizen.
    Geschreven door Klant Wagemaker uit huizen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service
    Geschreven door Klant Voort uit krommenie op 26-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Tv tijdens lockdown telefonisch besteld. Goed advies gekregen en de volgende dag vlak voor kerst bezorgd en geïnstalleerd. Top!
    Geschreven door Klant Westland uit huizen op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service en levering ondanks de drukke kerstperiode.
    Geschreven door Klant uit bussum op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Over mijn aankoop bij Expert kan ik nog geen mededeling doen, ik wacht af hoe zij met mijn klacht omgaan.
    Geschreven door Klant De Boo uit huizen op 22-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    prettige ervaring.
    Geschreven door Klant De Bruin uit naarden op 22-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle hulp, onze inductieplaat was gebarsten en kon dezelfde week nog gemonteerd worden zodat we met de Kerst gewoon kunnen koken! Top service!
    Geschreven door Klant Goeienbier uit blaricum op 21-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    In het voorgaande heb ik al mijn ervaring weergegeven.
    Geschreven door Klant Van Marum uit huizen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Zeer prettige zaak.
    Geschreven door Klant Antonioli uit blaricum op 17-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Expert altijd volkomen te vertrouwen!
    Geschreven door Klant Bronder De Vries uit baarn op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.8

    top product en snel geleverd bezorging en service top
    Geschreven door Klant uit blaricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Ik ben goed geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant Poppers uit naarden op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Beste service in town
    Geschreven door Klant Flips uit huizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    WIJ KOPEN MET VOLLE TEVREDENHEID ALLE ELECTRONISCHE EN HUISHOUDELIJKE APPARATEN BIJ EXPERT HUIZEN, EN ZIJ ZEER TEVREDEN OVER DE VOORLICHTING, AFLEVERING EN SERVICE. WIJ ZULLEN OOK KLANT BLIJVEN LEO EN MARGA van Gastel
    Geschreven door Klant Van Gastel uit huizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service, afspraken worden correct nagekomen , prijsstelling is scherp. Wij zijn zeer tevreden , meerdere aankopen gedaan het laatste jaar bij Expert Huizen
    Geschreven door Klant Vol uit hilversum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.4

    nee dank uw
    Geschreven door Klant uit huizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne nieuwe tablet!
    Geschreven door Klant uit blaricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service en prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant Reversma uit almere op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima winkel voor huishoudelijke apparaten, met persoonlijke service, niet echt duurder dan via internet en nogmaals...goede service
    Geschreven door Klant De Vroom uit huizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Zoals gezegd, altijd top service. Daar kan geen online winkel tegenop
    Geschreven door Klant Kielman uit huizen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Op zoek naar de juiste koptelefoon. Prima advies, snelle levering. En een uitstekende oplossing in deze \'corona-tijd\'.
    Geschreven door Klant uit blaricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Ik raad Expert aan voor de levering van allerlei huishoudelijke apparatuur. Ook in tijden van corona worden artikelen netjes thuisbezorgd en geinstalleerd.
    Geschreven door Klant Pleus uit huizen op 04-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    deskundig advies
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    wie expert niet kent is niets gewend
    Geschreven door Klant Sijl uit huizen op 21-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Bij het aanschaffen van combi Magnetronoven ben ik goed geadviseerd. De levering en installatie keurig uitgevoerd. De mannen gaven ook nog uitleg over eerste gebruik.
    Geschreven door Klant Klomp uit bussum op 13-11-2020