Navigatie

Beoordelingen Expert Huizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Huizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Huizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Bijleveld 9.5

Kopen bij Expert geeft je het gevoel bji experts te kopen. Mensen die weten waarover ze praten en dit ook aan je laten horen. Vertrouwen. En dat is eigenlijk waar het allemaal om gaat in deze wereld.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (656)

  • Beoordeling: 9.5

    Kopen bij Expert geeft je het gevoel bji experts te kopen. Mensen die weten waarover ze praten en dit ook aan je laten horen. Vertrouwen. En dat is eigenlijk waar het allemaal om gaat in deze wereld.
    Geschreven door Klant Van Bijleveld uit blaricum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Huizen is een uitstekende winkel met goede producten en zeer klantvriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Bos uit blaricum op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Betrouwbaar en efficiënt
    Geschreven door Klant uit huizen op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer klantvriendelijk geholpen.. En ook na de levering nog behulpzaam. Wij vinden het een fijne winkel.. Richard en Anna
    Geschreven door Klant Welke uit huizen op 03-02-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit maarssen op 03-02-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen door Expert Huizen. Een van de weinigen die zowel de LG GX en Sonos arc nog konden leveren én netjes kwamen installeren. Scheelde mij een hoop gedoe. Installateurs waren snel en relaxed. Zeer fijne ervaring.
    Geschreven door Klant uit hilversum op 03-02-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Onlangs hebben wij een wasmachine gekocht bij Expert. De informatie die wij kregen alsmede de snelheid van leveren was zeer goed. Ook de aansluiting van de machine werd keurig uitgevoerd. Bij een volgende aankoop zullen wij zeker weer naar Expert gaan.
    Geschreven door Klant Jansen uit kortenhoef op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Ik heb een paar keer bij jullie een nieuwe TV en enkele andere dure zaken gekocht. De after-service is altijd prima geweest, monteur komen bij ons thuis om het toestel in te stellen.
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    ik ben zeer tevreden ,over de winkel ,de informatie ,de uitleg de levering en het personeel.
    Geschreven door Klant Gossen uit huizen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    COROA DAN GAAT ALLES MOEILIJKER .MAAR uit er varing weet ik dat het goed zit als jeer geweest ben
    Geschreven door Klant uit bussum op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    10 is voor onze lieve Heer
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    We zouden een mail of gebeld worden als ze de bestelling zouden brengen helaas was dat niet het geval. Ze stonden voor ik het wist voor de stoep. Gelukkig was ik thuis. Maar verder was het perfect
    Geschreven door Klant uit huizen op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Al jaren ben ik bij expert huizen. Altijd wordt ik prettig te woorde gestaan en de service laat niets te wensen over
    Geschreven door Klant uit blaricum op 29-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Goede kwaliteit/prijs goederen en zeer goede service.
    Geschreven door Klant uit bussum op 28-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Online producten uitverkocht, maar na mailcontact met het filiaal, prima geholpen. Zelfs laat op de avond. Vanuit het filiaal thuis afgeleverd na een bankoverschrijving. Super service! tip: een tijdvak qua bezorging is fijn, of überhaupt communicatie over dag en tijdstip van bezorgen. Dit i.v.m. andere afspraken.
    Geschreven door Klant Houwing uit huizen op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Een hele fijne winkel, betrouwbaar een ruime keus en goede hulp.
    Geschreven door Klant Slokker uit huizen op 26-01-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Uitstekende vakkennnis en prima service bij en na levering van het produkt
    Geschreven door Klant Engels uit blaricum op 26-01-2021
  • Beoordeling: 9.2

    prima service, aardige mensen, goed advies
    Geschreven door Klant uit huizen op 26-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Ik kan Expert bij iedereen aanbevelen
    Geschreven door Klant uit huizen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.4

    In verband met huidige situatie in Nederland de televisie en blu ray speler telefonisch besteld. Er werd tijdens het gesprek meegedacht en na telefonische bestelling was de orderbevestiging direct beschikbaar. Levering binnen 24 uur door Expert Huizen volgens afspraak. Een goede service.
    Geschreven door Klant Pels uit huizen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Ik werd prima geholpen .Maar dat is met alle artikelen die ik heb gekocht bij Expert.
    Geschreven door Klant uit huizen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Een goede service, ondanks de lockdown, alles volgens afspraak geleverd, team van Herman uit Huizen klasse ! Gerrit
    Geschreven door Klant Bertelink uit huizen op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    bij Expert vind je goede kwaliteit aan produkten, hebben ze het niet in de winkel, dan toch op hun website. fantastisch bedrijf !!!
    Geschreven door Klant uit huizen op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden met onze bestelling bij Expert. Zowel tijdens het bestelproces als bij de levering thuis. Zeer vriendelijke en vakkundige bezorgers. Kortom: uitstekend!
    Geschreven door Klant uit bussum op 22-01-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Denken goed mee en tonen deskundigheid, goede ervaring met afleveringsteam. Geen prijsdumper maar ook niet star.
    Geschreven door Klant Meyer uit laren nh op 22-01-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Tijdens de huidige coronacrisis heeft Expert via online verkoop mijn bestelling alsnog bezorgd.
    Geschreven door Klant De Vries uit huizen op 22-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Zo fijn dat we de door ons op het internet gekozen wasdroogcombinatie zo dichtbij hebben kunnen bestellen telefonisch en dan met zo’n mooie korting. Alles verliep heel voorspoedig.
    Geschreven door Klant Smit uit huizen op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ben zeer tevreden over de medewerkers . Kon prima zaken met hen doen. Daarnaast vond ik het belangrijk de lokale winkelier te steunen door mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Van Koersveld uit huizen op 18-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Toppie!
    Geschreven door Klant uit hilversum op 18-01-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Fijne medewerker en goede service
    Geschreven door Klant uit harderwijk op 18-01-2021