Navigatie

Beoordelingen Expert Kaatsheuvel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Kaatsheuvel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Kaatsheuvel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schenk 8.9

goede voorlichting probleemloze service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (701)

  • Beoordeling: 8.9

    goede voorlichting probleemloze service
    Geschreven door Klant Schenk uit kaatsheuvel op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Kennis van zaken, meedenkend en top service
    Geschreven door Klant Ommen uit kaatsheuvel op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Fijne zaak om je aankopen te doen wordt altijd goed geholpen en is de kwaliteit altijd goed.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 29-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede winkel. Vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit nieuwkuijk op 21-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer klant vriendelijk en vakkennis.
    Geschreven door Klant Van Riet uit sprang capelle op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    goede prijs kwaliteitsverhouding en personeel is kundig en correct
    Geschreven door Klant Leenes uit kaatsheuvel op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert geeft goede service en is klant vriendelijk daarom komen en kopen we al jaren bij Expert.
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies, vriendelijk personeel en mooi assortiment.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Al jaren klant bij expert. vroeger al toen het nog van de velden heette. Altijd goede service gehad en hoop dat deze relatie nog lang mag duren.
    Geschreven door Klant Zijlmans uit kaatsheuvel op 29-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Goed!!
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Geen
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Wat een prettige ervaring hadden wij bij Expert Kaatsheuvel! We werden geholpen door een enthousiaste medewerker, met zeer veel kennis. Fijn dat hij niet opdringerig was.
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 21-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Kaatsheuvel is een topwinkel waar kwaliteit,service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Fam. uit Sprang-Capelle
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 17-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Heel goed en snelle service
    Geschreven door Klant uit waspik op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    De prijs en kwaliteit is altijd goed en de service ook je kunt altijd om korting vragen wat je meestal wel krijgt. Ik hoop dat expert nog lang in kaatsheuvel mag blijven bestaan
    Geschreven door Klant Musters uit kaatsheuvel op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    komt de afspraken na!
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel, goede service. Komt afspraken na
    Geschreven door Klant Laerhoven uit kaatsheuvel op 13-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    een van de weinige winkels waar je goede service krijgt, en goed geholpen wordt met volle aandacht.
    Geschreven door Klant uit vlijmen op 09-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service alle afspraken goed nagekomen
    Geschreven door Klant Roij uit kaatsheuvel op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede uitvoerige uitleg over de mogelijkheden van en verschillen tussen de wasmachines en droogautomaten. Vriendelijke verkopers. Uitgebreid aantal apparaten in de winkel. Leuk en uitnodigend, om ook naar andere artikelen rond te kijken.
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 04-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ik kon al jaren bij ze en wanneer je maar komt altijd nemen ze de tijd en geduld voor je want zoals ze zeggen een tevreden klant is ook reclame voor ons.
    Geschreven door Klant Wanrooij uit kaatsheuvel op 03-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Alles ging vlot en accuraat. Ik had online besteld, en werd een dag daarna gebeld dat mijn bestelde product helaas niet op voorraad was. De volgende dag zou het product binnen komen in de winkel en zouden ze telefonisch contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Dit is ook gebeurd, en dezelfde dag had ik het product nog in huis. Klantvriendelijke en meedenkende mensen. Snelle levering en behulpzame bezorgers.
    Geschreven door Klant uit sprang-capelle op 03-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Goede uitleg en Prettige sfeer
    Geschreven door Klant uit waalwijk op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    goed
    Geschreven door Klant Riel uit waalwijk op 01-06-2016
  • Beoordeling: 8.4

    uitstekende winkel, goede persoonlijke aandacht, goede service
    Geschreven door Klant uit sprang capelle op 31-05-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert Kaatsheuvel is het altijd prettig winkelen en gemaakte afspraken worden keurig nagekomen
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 31-05-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie winkel en deskundig personeel. Personeel denkt met je mee en zorgt voor het oplossen van problemen
    Geschreven door Klant uit kaatsheuvel op 27-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    ik kan iedereen aanraden naar expert te gaan, omreden van altijd de beste service, klantvriendelijk en behulpzaam, ruim in aanbod etc.etc.
    Geschreven door Klant Boapac uit sprang capelle op 27-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    fijne winkel met deskundige en behulpzame medewerkers!
    Geschreven door Klant Rooij uit sprang capelle op 26-05-2016