Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

ik ervaar expert als een zeer prettige winkel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1173)

  • Beoordeling: 8.8

    ik ervaar expert als een zeer prettige winkel.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 11-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    goed geholpen kom nog wel eens terug
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.8

    De bestelling werdt snel en goed afgehandeld!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Fijn; ze doen gewoon de prijsvergelijking in de winkel; zo zijn we toch direct over gegaan tot koop i.p.v. eerst weer verder winkelen. Helemaal tevreden met onze aankopen!
    Geschreven door Klant uit amerongen op 04-06-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Wij zijn niet in de winkel geweest, na bezoek monteur voor een reparatie hebben wij voor een ander product (defect) dezelfde dag, per mail, nog een offerte (met uitgebreide informatie ontvangen), waar wij op in zijn gegaan! Prima
    Geschreven door Klant Kortland uit doorn op 01-06-2015
  • Beoordeling: 9.9

    De zaak waar we altijd goed geholpen worden, mensen zijn vriendelijk en geven een zeer deskundig advies, voor ons voelt het in Leersum altijd een beetje als thuiskomen !
    Geschreven door Klant Blokhuis uit woudenberg op 01-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Even geen zin in
    Geschreven door Klant uit doorn op 28-05-2015
  • Beoordeling: 8.2

    De hulp bij installeren van artikelen is gewoon goed.
    Geschreven door Klant Scherpenzeel uit cothen op 28-05-2015
  • Beoordeling: 7.5

    geen
    Geschreven door Klant uit doorn op 27-05-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Op mijn vraag om of een bepaald product op voorraad was voor de verjaardag van mijn man twee dagen later, werd negatief geantwoord, MAAR - er werd al het mogelijke gedaan om het (stiekem) op tijd in huis te krijgen. Er werd goed meegedacht door sms-berichten te sturen i.p.v. telefonisch contact op te nemen, zodat mijn man niets door had en ik op tijd een geslaagd cadeau had.
    Geschreven door Klant uit doorn op 27-05-2015
  • Beoordeling: 7.2

    lijkt me nu niet nodig
    Geschreven door Klant uit maarn op 24-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    .
    Geschreven door Klant uit leersum op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel ,aardig en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit leersum op 18-05-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Goede ervaring; prettige behandeling; meedenkers.
    Geschreven door Klant uit leersum op 16-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    top service bij Expert Leersum
    Geschreven door Klant uit zeist op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Aanbevelenswaardig!
    Geschreven door Klant uit driebergen op 15-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima service
    Geschreven door Klant uit doorn op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Via internet is er altijd wel een goedkopere winkel te vinden, maar door de eigen reparatieafdeling en het meedenken/meewerken van de verkoop kan er de volgende dag al worden geleverd. Voor een wasmachine is dat heel erg prettig.
    Geschreven door Klant Biesebeek uit woudenberg op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer behulpzame medewerkers, goede selectie van producten en overzichtelijk opgesteld zonder bedolven te worden onder een hoeveelheid keus
    Geschreven door Klant uit leersum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    De werking van het apparaat werd goed uitgelegd en de medewerker nam alle tijd voor mij.
    Geschreven door Klant Huis uit amerongen op 11-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    zie bovenstaande reaktie
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 07-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goed geholpen. Deskundig advies. Bezorging op tijd volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit doorn op 04-05-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en goed advies!
    Geschreven door Klant Bode uit maarsbergen op 04-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Allemaal vriendelijke hulpvaardige personen in de vestiging Leersum Lekkere koffie.
    Geschreven door Klant Van Knijff uit leersum op 30-04-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Goed geholpen, waren op vakantie en moesten een gourmetset hebben. Alleen zaten er geen spatels bij wat volgens de verpakking wel zou moeten.
    Geschreven door Klant op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.6

    mijn ervaring is erg goed zelfs het dopje wat ik miste is verzorgt en op gestuurd. dat stukje aandacht als vrouw alleen is erg belangrijk.
    Geschreven door Klant Van de Bilt op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer prettige ervaring. Vriendelijk personeel en zeker geen doorsnee winkel. Ga zo door!
    Geschreven door Klant uit amerongen op 24-04-2015
  • Beoordeling: 9.4

    WAT U OOK NODIG HEBT: KOOP HET BIJ DOMINENT IN LEERSUM. DOEN DIT ZELF AL 30 JAAR EN STEEDS NAAR VOLLE TEVREDENHEID.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.3

    geen
    Geschreven door Klant Chitoe op 19-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Razendsnel thuisbezorgd, dat vind je nergens anders.
    Geschreven door Klant op 15-04-2015