Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Sarot 6.7

Ik bestelde een artikel om dat cadeau te geven en gaf aan dat ik het op wilde halen in de winkel. Hierbij gaf ik mijn e-mailadres op en ontving daarop een bevestiging. Maar vervolgens ontving een ander gezinslid, dat ook al eens in de Expert winkel was geweest, het e-mailbericht dat het artikel klaarlag. En ik ontving niets. Slordig!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (987)

  • Beoordeling: 6.7

    Ik bestelde een artikel om dat cadeau te geven en gaf aan dat ik het op wilde halen in de winkel. Hierbij gaf ik mijn e-mailadres op en ontving daarop een bevestiging. Maar vervolgens ontving een ander gezinslid, dat ook al eens in de Expert winkel was geweest, het e-mailbericht dat het artikel klaarlag. En ik ontving niets. Slordig!
    Geschreven door Klant Sarot uit leersum op 10-01-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Personeel is deskundig en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Pol uit veenendaal op 02-01-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie en goede eductie kookplaat en oven van Et na.
    Geschreven door Klant Brienesse uit amerongen op 26-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft vriendelijk personeel die met je meedenkt en zij doen hun uiterste best om alles naar tevredenheid te leveren en in te stellen. Wij komen en kopen er graag.
    Geschreven door Klant uit maarn op 22-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert Leersum wordt u goed geholpen. Men neemt tijd voor u en de aangekochte producten kunnen desgewenst bij u thuisgebracht en aangesloten worden. Prima winkel !
    Geschreven door Klant Van Dijk uit leersum op 20-12-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Goede producten en veel k e us
    Geschreven door Klant uit maarn op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Mijn verwachtingen waren hoog van het product, in dit geval een Samsung, the frame, televisie, en die werden meer dan waargemaakt. Niet alleen wat betreft het product, zeker ook de dienstverlening vanuit Expert (Leersum). Alles geheel volgens afspraak en prima geregeld,... heel blij,..👏👏👏
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.4

    nee
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer deskundig bedrijf! Een topper.
    Geschreven door Klant Geitenbeek uit driebergen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Een fijne winkel waar je met persoonlijke aandacht wordt geholpen en goede adviezen krijgt. de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant Bakker uit maarsbergen op 18-12-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Geen review.
    Geschreven door Klant uit bunnik op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Vlotte en vriendelijke behandeling. Afwerking en levering uitstekend.
    Geschreven door Klant uit leersum op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.6

    ik koop al heel wat jaren naar tevredenheid bij expert zeker ook omdat het er vertrouwd is en wij prima geholpen en geadviseerd worden waarvoor onze hartelijke dank!!
    Geschreven door Klant Doornenbal uit elst(utr.) op 05-12-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Ruime sortering en wordt goed geholpen en het advies is ook goed.
    Geschreven door Klant Lagemaat uit leersum op 02-12-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super fijne winkel die altijd bereikt zij. Om je te helpen echt een aanrader
    Geschreven door Klant De Rooij uit wijk bij duurstede op 22-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Leersum, kopen wij al decennia lang onze wasmachine, droogtrommel, TV, vaatwasser. Redelijke prijzen. Steeds keurig bezorgd en gemonteerd. Ook reparaties prima service.
    Geschreven door Klant Beuks uit maarsbergen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    prima zaak, goede service,
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 20-11-2019
  • Beoordeling: 7.0

    Expert geeft doorgaans deskundig en adequaat advies.
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 20-11-2019
  • Beoordeling: 8.7

    wij vinden Expert gewoon een prettige winkel
    Geschreven door Klant Mulder uit wijk bij duurstede op 19-11-2019
  • Beoordeling: 5.2

    Vraag vooral of je een echt nieuw apparaat geleverd krijgt en controleer dat
    Geschreven door Klant uit doorn op 19-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    betrouwbare zaak en goede service
    Geschreven door Klant Smit uit wijk bij duurstede op 18-11-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Fijne winkel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van der Meijden uit veenendaal op 18-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    zie mijn positieve antwoorden op uw vragen
    Geschreven door Klant Van de Vis uit wijk bij duurstede op 15-11-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Prima bedrijf, perfecte service en ze kunnen goed mee met de internet prijzen.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.9

    betrouwbaar en goed
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 15-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    kan niet echt een beter advies geven, het is voor mij allemaal duidelijk!
    Geschreven door Klant uit langbroek op 13-11-2019
  • Beoordeling: 7.4

    Zoals al eerder aangegeven, vind ik het heel irritant dat mijn nieuwe Bosch oven (HMG636N.1)na het ontdooien van mijn vlees 10 minuten koude lucht staat te blazen (ventilator nalooptijd), dit is vervelend en niet goed voor het milieu. Een instellingsfout van de fabrikant, waar veel mensen last van hebben. Dit is geen fout van Expert, maar ik had het wel graag geweten (dan had ik een andere genomen).
    Geschreven door Klant Jaarsma uit cothen op 10-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Snel en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Hagen uit amerongen op 09-11-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Expert in Leersum heeft een geweldige service, paar problemen gehad, maar diverse malen bij mij thuis geweest om dit te verhelpen....helemaal tot tevredenheid opgelost.
    Geschreven door Klant Steenbergen uit maarn op 09-11-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Prima zaak.Goed advies gekregen.
    Geschreven door Klant uit leersum op 08-11-2019