Navigatie

Beoordelingen Expert Marum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Marum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Marum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Heidinga 9.4

Uistekende service,kunnen concureren met webwinkels

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (285)

  • Beoordeling: 9.4

    Uistekende service,kunnen concureren met webwinkels
    Geschreven door Klant Heidinga uit marum op 17-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Kramer Expert Marum winkelen wij al vele jaren naar volle tevredenheid, zowel deskundigheid als service en garantie is hier uitstekend. Hendrik Renkema.
    Geschreven door Klant Renkema uit siegerswoude op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goeie ervaring, met aankoop en indien nodig service/reparatie.
    Geschreven door Klant Hogewerf uit leek op 05-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wens expert Marum veel succes
    Geschreven door Klant uit westerbork op 29-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Wij komen uit brabant maar als we in de buurt zijn gaan we naar de firma Kramer vanwege de vriendelijkheid en goede service we rijden er eventueel stukje voor om
    Geschreven door Klant Sluis uit kaatsheuvel op 21-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Probeer het ook
    Geschreven door Klant Bijker uit marum op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wij doen het op de camping wel met mond op mond reclame!!!
    Geschreven door Klant uit bovenkarspel op 30-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Als je een goed advies wil en goede service belangrijk vindt.
    Geschreven door Klant uit marum op 21-07-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Expert? Altijd begripvol voor mijn onkunde!
    Geschreven door Klant uit marum op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Expert marum prima service,de zelfde dag wasmachine geleverd en dat op zaterdag na sluitings tijd.
    Geschreven door Klant Wieringa uit tolbert op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit marum op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.0

    wij bevelen een Expert winkel aan voor zijn goede service en klantvriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Heide uit marum op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service!
    Geschreven door Klant uit siegerswoude op 12-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb voor mijn moeder van 86 een wasmachine geselecteerd op internet (vooral eenvoudig bediening en kleine wasjes). Telefonisch contact gezocht met de expert bij haar in de buurt (advies van familielid). Samen bepaald welke machine het moest worden. Deze vestiging (Marum) heeft een eigen servicedienst, erg van belang in dit geval. Ze hebben de betreffende machine besteld eea keurig afgeleverd. Top. Hier kan geen internetwinkel tegen concurreren!
    Geschreven door Klant Dijkstra-vis uit ureterp op 06-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    H.Vlonk
    Geschreven door Klant uit tolbert op 18-05-2016