Navigatie

Beoordelingen Expert Marum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Marum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Marum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Vries 7.5

Prima service en advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (285)

  • Beoordeling: 7.5

    Prima service en advies
    Geschreven door Klant De Vries uit frieschepalen op 03-07-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn zeer tevreden over expert.
    Geschreven door Klant uit tiel op 18-06-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Servicegericht meedenken en uitvoeren! Goede keuze gemaakt!
    Geschreven door Klant Engelsma uit noordwijk op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Service, prijs/kwaliteit verhouding, deskundigheid en montage bij Expert zeer goed. Bij zeer grote bedrijven ervaar ik de deskundigheid en de klantvriendelijkheid nogal eens als neerbuigend en onverschillig.Dit is bij Expert zeker niet het geval.
    Geschreven door Klant Van der Wijk uit opende op 11-04-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer tevreden over de service en producten , leuke en oprechte medewerkers in Marum.
    Geschreven door Klant uit marum op 10-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Top
    Geschreven door Klant uit frieschepalen op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Bij aanschaf wasmaschine zeer deskundig en objectief advies gekregen. Levering was volgens het boekje: Precies op tijdstip afspraak. Maschine werd netjes geinstalleerd waarbij weer zeer goed advies werd gegeven over gebruik. Kan niet beter.
    Geschreven door Klant uit frieschepalen op 22-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kijk nooit op de website maar als ik wat nodig heb ga ik gewoon heen
    Geschreven door Klant Bouwbedrijf Swp B.v. uit groningen op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit marum op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.5

    De service en vriendelijkheid rijden we graag voor naar marum als we op vistie zijn bij vrienden in friesland
    Geschreven door Klant Sluis uit kaatsheuvel op 12-02-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert marum is gewoon goed in alles.
    Geschreven door Klant Thenu uit marum op 26-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Duidelijke uitleg, snelle service
    Geschreven door Klant Wijnalda uit grootegast op 25-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service bij expert Marum!
    Geschreven door Klant uit marum op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima advies, perfect geleverd
    Geschreven door Klant Ploeg uit marum op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goede uitleg over het product en het juiste advies.
    Geschreven door Klant uit roden op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Service staat bovenaan
    Geschreven door Klant Renkema uit oldekerk op 29-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Een droger aangeschaft bij Expert in Marum. Goed advies, kundige mensen, niets is teveel bij het leveren van een uitstekende service.
    Geschreven door Klant Van der Meulen uit marum op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne zaak met vriendelijk personeel en een zeer goede uitleg gekregen over aankoop TV, geend op mijn wensen. Prijs / Kwaliteit verhouding was eveneens zeer goed. Bezorging en plaatsing van de TV heeft ook een heel fijn gevoel opgeleverd door de deskundigheid en vriendelijkheid van de persoon in kwestie.
    Geschreven door Klant Heijden V D uit de wilp op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert in Marum was een geweldige hulp. Begreep wat wij zochten, en was duidelijk in de uitleg. Service was super, afwasmachine werd keurig geplaatst, magnetron was vrijstaand maar er werd wel geholpen met hem plaatsen. Kortom, deze Expert is zeker aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Waijer uit haulerwijk op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Kundige mensen en oprecht
    Geschreven door Klant Westerhof uit haule op 28-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Behulpzaam
    Geschreven door Klant Bakker uit harkema op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit oosterwolde op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    succes
    Geschreven door Klant uit tolbert op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Kramer expert levert goede apparatuur en een goede service tegen heel nette prijzen!
    Geschreven door Dhr Camping Koeksebelt uit ommen op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goed ingelicht en een goede service
    Geschreven door Dhr Buiter uit marum op 31-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Kramer in Marum moet gezien worden als een voorbeeld voor alle vestigingen.
    Geschreven door Klant Boonstra uit tolbert op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ja het is een uitstekende zaak voor mij dan, Als klant ik heb niets te klagen.
    Geschreven door Klant uit opende op 12-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en kwaliteit
    Geschreven door Klant Haring uit leek op 10-08-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Bij Expert Kramer wordt je vriendelijk geholpen en krijg je een eerlijk advies, zodat je met een goed gevoel de winkel verlaat.
    Geschreven door Klant Meulen uit marum op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.0

    ALTIJD MET PLEZIER GEKOCHT
    Geschreven door Klant Bijlsma uit oldekerk op 02-08-2017