Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Rheenen 10.0

Perfect geholpen altijd goed bij Expert in Nederweert, vakmensen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (399)

  • Beoordeling: 10.0

    Perfect geholpen altijd goed bij Expert in Nederweert, vakmensen.
    Geschreven door Klant Van Rheenen uit weert op 26-10-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel in Nederweert en zeer vriendelijke mensen . Kan het iedereen aanbevelen om er te gaan winkelen.
    Geschreven door Klant Maas - Croonen uit maarheeze op 26-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goed behandeld
    Geschreven door Klant uit weert op 25-10-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Super goede service
    Geschreven door Klant uit weert op 25-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Waarin kan een winkel zich nog onderscheiden, koop bij Expert en laat je verrassen door niet alleen lage prijzen maar ook deskundige service en producttoelichting.
    Geschreven door Klant Schreibing uit haelen op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, goede kwaliteit, behulpzaam, klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Beerten uit budel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Alles is goed verlopen zoals afgesproken
    Geschreven door Klant Heeskens uit nederweert op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Ben uiterst tevreden
    Geschreven door Klant uit maarheeze op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Zie eerste vraag
    Geschreven door Klant Creemers uit weert op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg apparatuur.
    Geschreven door Klant Schellekens uit weert op 28-08-2023
  • Beoordeling: 9.8

    TOP zaak zeer goed e service
    Geschreven door Klant uit weert op 27-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nederweert geeft goed advies. Product snel geleverd, nemen oude koelkast/diepvries mee en zijn zelfs bereid dat op een andere dag te doen dan de levering van het nieuwe apparaat. Super service.
    Geschreven door Klant Goriot uit weert op 22-08-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben blij dat ik bij Expert gekocht heb
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 10-08-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Natuurlijk zijn er concurrerende witgoed zaken, maar onze ervaring is dat Expert méér doet dan alléén maar service en advies geven. Eerlijkheid over het product en zelfs het terugbrengen er van, doet men niet moeilijk over. Chapeau!
    Geschreven door Klant Chang Phurk uit nederweert op 07-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel. Direct geholpen en denken mee en hebben ook verstand van de producten. Vriendelijke bediening. Soms door de advertenties goede kortingen mbt de prijs
    Geschreven door Klant Beke uit weert op 02-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en snelle levering, volledig \"ontzorgt\", wat betreft installatie. prima om aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit weert op 18-07-2023
  • Beoordeling: 9.3

    prima advies en deskundig geholpen een winkel waar ze nog de afspraken die gemaakt worden nakomen en een perfecte service
    Geschreven door Klant Houben uit weert op 14-07-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Goed ga er gerust eens heen
    Geschreven door Klant Wiermans uit weert op 13-07-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Super verzorgd bij de Expert !!!
    Geschreven door Klant Akkerman uit nederweert op 06-07-2023
  • Beoordeling: 9.6

    de aangeschafte koelkast snel en correct afgelevert
    Geschreven door Klant Broens uit ospel op 05-07-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Je wordt geholpen door medewerkers die verstand van het product hebben wat jij wilt aanschaffen. Als je het thuis laat installeren komen ook de medewerkers het installeren die weten hoe het moet en geven je nog advies en blijven tot alles werkt zoals het moet.
    Geschreven door Klant Meister uit weert op 30-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ging eerst voor lenova laptop maar ben toen overstag gegaan over de aanbieding van ASUSVivobook zeer mooi goede uitleg en zeer tevreden
    Geschreven door Klant Stoutemans uit weert op 26-06-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Een winkel die vertrouwen waarmaakt
    Geschreven door Klant uit weert op 23-06-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit leveroy op 12-06-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Ik ken deze familie al 30 jsar. Had dringend een airco nodig i.v.m. onze baby. Een uur erna gebracht. Net voor het weekend. Top weer, Kim bedankt weer.
    Geschreven door Klant Meijl uit hamont op 12-06-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Snelle en correcte levering met installatie
    Geschreven door Klant Klaver uit nederweert op 09-06-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Mooie producten goede service Raad ik iedereen aan
    Geschreven door Klant Salmans uit weert op 08-06-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 02-06-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en behulpzaam personeel bij expert Nederweert
    Geschreven door Klant uit weert op 30-05-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne deskundige adviezen.
    Geschreven door Klant uit weert op 26-05-2023