Navigatie

Beoordelingen Expert Nederweert

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nederweert die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nederweert. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Gorp 9.3

uitstekend

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (399)

  • Beoordeling: 9.3

    uitstekend
    Geschreven door Klant Gorp uit weert op 15-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb een heel goede ervaring bij Expert Lambert Nederweert Goed en keurig geholpen en ben blij met de producten die ik daar gekocht hebt en met de geweldige service
    Geschreven door Klant uit weert op 13-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prijs is oké en service ok.
    Geschreven door Klant uit weert op 13-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Ga eens wat vaker kijken als je iets zoekt bij de dealer in de buurt.
    Geschreven door Klant uit weert op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Service goed prijs goed ondanks dat we niet in de winkel mogen komen door covid krijg je toch goede teks en uitladen via de telefoon
    Geschreven door Klant Vasen uit nederweert op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Prima
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 06-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Super geholpen. Zeker gezien de omstandigheden van lockdown.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 06-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijke medewerker en veel keuze.
    Geschreven door Klant Kusters uit weert op 05-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Wij worden altijd goed geholpen zal ook nergens anders naar toe gaan
    Geschreven door Klant Vaes uit nederweert op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goede service. Meerdere artikelen gekocht.
    Geschreven door Klant uit weert op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede en snelle service.
    Geschreven door Klant uit ospel op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle service en zeer belangrijk afspraak nakomen
    Geschreven door Klant Autobedrijf Sjentho uit nederweert op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel met aandacht voor je vragen
    Geschreven door Klant Verhoeven uit maarheeze op 26-11-2020
  • Beoordeling: 7.5

    vriendelijk
    Geschreven door Klant uit grathem op 26-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Super vakkundig en persoonlijk advies op maat !
    Geschreven door Klant @balance Counseling En Coaching uit nederweert op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed advies in de winkel gekregen. Koelkast is op tijd bezorgd en deskundig ingebouwd. Oude koelkast is meegenomen. Heel tevreden over de service van begin tot eind.
    Geschreven door Klant uit weert op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Expert Nederweert is een prettige winkel waar je goed geholpen wordt en men de tijd neemt.
    Geschreven door Klant Beke uit weert op 16-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn goed geadviseerd bij de aankoop van de tv.
    Geschreven door Klant Neijens uit weert op 10-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    bediening is prima, service is top
    Geschreven door Klant uit nederweert op 08-11-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Goede aandacht voor de klant en vakkundig advies.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben heel tevreden over Expert Klant vriendelijk goede uitleg
    Geschreven door Klant uit weert op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    klantvriendelijk en een goede service
    Geschreven door Klant Joosten uit nederweert op 27-10-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Top
    Geschreven door Klant Strick uit weert op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Prima zaak
    Geschreven door Klant De Vries uit weert op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Goede producten voor een aantrekkelijke prijs met een uitstekende service
    Geschreven door Klant uit heythuysen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Wij hebben goed advies gehad bij aankoop van onze laptop. We zijn vriendelijk geholpen en de kortingsactie die vijf dagen later pas inging, gold ook voor onze aankoop. Nette winkel, met ruim assortiment. Niet te duur. En voor de deur parkeren!
    Geschreven door Klant Van Geneijgen uit weert op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Alleen maar uitstekende ervaringen, zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit ospel op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Snel, deskundig en zeer klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Bi-j Siem uit nederweert op 19-09-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede uitleg, goede service en fijn personeel.
    Geschreven door Klant uit weert op 07-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Personeel helpt je zo goed als ze kunnen en denken met je mee bij het maken van een keuze.
    Geschreven door Klant uit nederweert op 03-09-2020