Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

We hadden hem snel in huis voorlichting goed thuis bezorgen prima.Een minpuntje geen korting terwijl de tv als reclame had gedraaid in de winkel vonden we achteraf niet correct.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (501)

  • Beoordeling: 8.2

    We hadden hem snel in huis voorlichting goed thuis bezorgen prima.Een minpuntje geen korting terwijl de tv als reclame had gedraaid in de winkel vonden we achteraf niet correct.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 03-08-2015
  • Beoordeling: 6.6

    leuke aanbieding, snelle en correcte levering.
    Geschreven door Dhr Tempelaars uit eindhoven op 03-08-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service via internet.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 27-07-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Nuenen is een fijne winkel waar we goed geholpen zijn. Je bent snel aan de beurt, krijgt alle tijd en informatie die je nodig hebt en de prijs is prima.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 27-07-2015
  • Beoordeling: 7.9

    ik ben heel tevreden met de manier waarop expert personeel de klant behandelt
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 26-07-2015
  • Beoordeling: 9.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 24-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Prima service en advies bij Expert, vestiging Nuenen! Deskundig en zorgvuldige aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 23-07-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Prima en snelle service !
    Geschreven door Klant Van Dam uit helmond op 17-07-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Kom er graag
    Geschreven door Klant uit nuenen op 17-07-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Anderen,vrienden,hebben mij geholpen bij mijn keuze,zou ik ook doen als men erna vraagt!
    Geschreven door Mevr Van den Bosch uit nuenen op 16-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Prettige winkel, deskundig personeel en zeer vriendelijk!! Een warme douche waard !
    Geschreven door Klant Vernes uit nuenen op 10-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Ik was voor de eerste keer in de winkel ,na jaren klant te zijn geweest bij Expert van de Broek,en ik voelde mij er direct op mijn gemak.
    Geschreven door Dhr Feijen uit eindhoven op 09-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel met goede service
    Geschreven door Klant uit lieshout op 08-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geadviseerd en snel en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Mevr Van Hoogen uit eindhoven op 06-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    ik vind het belangrijk dat als je in Nuenen woont hier ook je spullen koopt.dus blijft bij je aankopen eerst in Nuenen.en ga dan pas verder kijken.
    Geschreven door Mevr Engelenburg uit nuenen op 04-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Expert Eindhoven kende ik al vanaf 1968. Na de verhuizing naar Geldrop is dit mijn winkel met een groot assortiment en goede service.
    Geschreven door Klant Schulz uit geldrop op 03-07-2015
  • Beoordeling: 6.8

    snelle levering uitstekende kwaliteit
    Geschreven door Dhr Van Maaren uit geldrop op 03-07-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Service is primair
    Geschreven door Klant uit nuenen op 24-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Expert laat zien hoe zorg hoort te zijn. Perfect in orde.
    Geschreven door Dhr Rurup uit eindhoven op 20-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Tijdens de van Gogh markt, geprofiteerd van de extra lage prijzen!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 20-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Een winkel met goed personeel, en vakkundig.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Nee
    Geschreven door Klant uit nuenen op 15-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 08-06-2015
  • Beoordeling: 7.1

    nee
    Geschreven door Klant uit nuenen op 08-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    EXPERT biedt de persoonlijke klantvriendelijke service van de vakhandel en maakt daarmee het grote verschil met de massa-aanbieders zoals BCC en MEDIAMARKT, terwijl EXPERT ook qua prijs blijvend concurrererend is.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Over het algemeen dik tevreden. Zal er in de toekomst zeker terug komen.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.9

    -------------------------------
    Geschreven door Klant uit nuenen op 04-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Expert een aanrader.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    ik ben zeer tevreden over expert en ook het personeel GEWELDIG geholpen niets is te veel
    Geschreven door Klant Wullems uit nuenen op 01-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Nuenen , beveel ik aan omdat je daar nog als klant behandeld wordt. Vriendelijk, en kundige verkopers die niet te opdringerig zijn maar je wel goede adviezen geven Mooie winkel met een ruime keuze
    Geschreven door Klant uit helmond op 21-05-2015