Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Na aankoop van een ultra HD tv werd deze gratis thuisbezorgt en geïnstalleerd. Goede uitleg in de winkel en hulp bij het aanvragen van een actie product. Je wordt hier echt als klant behandeld.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (501)

  • Beoordeling: 9.0

    Na aankoop van een ultra HD tv werd deze gratis thuisbezorgt en geïnstalleerd. Goede uitleg in de winkel en hulp bij het aanvragen van een actie product. Je wordt hier echt als klant behandeld.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Heel vriendelijk en correct geholpen bij 3 verschillende aankopen tegelijk!
    Geschreven door Klant Willems uit nuenen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Ik heb een navigatiesysteem gekocht en wel de Mio spirit 6970 LM. 2 dagen in bezit, kom hier later nog op terug.
    Geschreven door Dhr Moreno uit helmond op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Prettige , kleinschalige winkel met persoonlijke aandacht en advies
    Geschreven door Klant Bos uit eindhoven op 18-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    enthousiast verkoopteam
    Geschreven door Klant uit nuenen op 16-05-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Top winkel, vriendelijk, behulpzaam en komen gemaakte afspraak na.
    Geschreven door Dhr Van der Horst uit eindhoven op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer fijne zaak die altijd met je meedenkt
    Geschreven door Klant op 22-04-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goede service en duidelijke uitleg op vragen. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Sonnemans op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goede sevice, personeel dat met je meedenkt en zeer behulpzaam is en een fijne snelle levering van mijn nieuwe wasmachine!
    Geschreven door Klant Blindenbach op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Een wel tevreden klant
    Geschreven door Klant Steur op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prettig om in het dorp waar je woont een Expert winkel te hebben i.v.b.met service. Prettig om uitleg te krijgen over het product wat je koopt.
    Geschreven door Klant op 01-04-2015
  • Beoordeling: 6.2

    Bij reparatie veel te lange wachttijd. Klant moet zelf reageren??
    Geschreven door Klant Pijs op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Eindelijk weer eens een winkel waar je ouderwets goed en vriendelijk wordt geholpen.
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Enthousiaste medewerkers en een hele prettige winkel die heel goed te bereiken is
    Geschreven door Mevr Verholen op 25-03-2015
  • Beoordeling: 4.8

    mooie actie van AVIA en EXPERT...helaas bijna afgelopen.
    Geschreven door Klant op 19-03-2015
  • Beoordeling: 7.5

    wilde vaatwasser meteen meenemen (stond in winkel opgesteld). geen enkel probleem, werd meteen geregeld zodat ik vaatwasser meteen mee kon nemen. goede en snelle service
    Geschreven door Klant op 16-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    goede ervaringen met expert, goede en prettige bediening
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 8.8

    prima services
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goed adres
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 8.9

    prima zaak, goed technisch advies.
    Geschreven door Klant Bertrams op 15-02-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak met kundig personeel. voorafgaand aan mijn aankoop via internet prijzen vergeleken en Expert kwam hierbij prima uit de bus.
    Geschreven door Klant op 12-02-2015