Navigatie

Beoordelingen Expert Ommen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Ommen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Ommen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

Goede service en voldoende keus

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (629)

  • Beoordeling: 7.3

    Goede service en voldoende keus
    Geschreven door Klant uit ommen op 30-08-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Wij vonden de service en het verdere afhandelen erg goed
    Geschreven door Klant Laarveld uit dedemsvaart op 26-08-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Komen afspraken na en denken mee. Goede service
    Geschreven door Klant Van Den Heiligenberg uit heerhugowaard op 23-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    het juiste en eerlijks bedrijf waar wij goed zaken mee doen gr.Jan
    Geschreven door Klant Uit De Bosch uit hoogeveen op 20-08-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Superservice
    Geschreven door Klant Rouwendal uit ommen op 19-08-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Handig lekker lokaal! Goede service.
    Geschreven door Klant uit ommen op 19-08-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Expert zorgt hun klanten!
    Geschreven door Klant uit ommen op 18-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    IK ben al lange tijd klant bij expert, zou het zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden.
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Heel prettig en vakkundig geholpen door Patrick van Expert Ommen. Hij neemt alle tijd voor het geven van advies en hulp bij het kiezen van een zeer fraaie Samsung Neo Qled tv i.c.m. een Samsung soundbar. De twee medewerkers van Expert, hebben e.e.a. vakkundig aan de muur bevestigd en geïnstalleerd. Daarbij hebben zij ook nog geholpen met het regelen van de cashback actie van Samsung. Inmiddels genieten wij van het supermooie beeld en geluid. Door Q-symfonie is het geluid van de tv en de soundbar gesynchroniseerd en dat werkt perfect ! Wij zijn heel blij voor Expert Ommen te hebben gekozen ipv een \"grote mediaketen\": kundigheid, vriendelijkheid, men neemt de tijd, is stipt wat betreft de afspraken, en aftersale is geweldig: als er iets niet goed werkt kan je altijd weer langskomen voor hulp. Kortom: we bevelen Expert Ommen van harte aan !
    Geschreven door Klant Van Amstel uit ommen op 17-08-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben al jaren goede ervaringen met Expert Ommen - bij ons voor levering/ en montage in Ommen en Hardenberg
    Geschreven door Klant uit drachten op 16-08-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Mooie tv en werkt goed , zeker in deze prijsklasse 👍🏼
    Geschreven door Klant Segers uit veldhoven op 15-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Perfecte service. Goed en snel leveren. Vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Knol uit dalfsen op 15-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Je voelt je echt een gewaardeerde klant!!
    Geschreven door Klant Schuurman uit ommen op 14-08-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Betrouwbaar en goed.Aansluitkosten mag wel inclusief zijn bij dure wasmachine
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 13-08-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit nieuwleusen op 11-08-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede voorlichting bij het kiezen van een steelstofzuiger
    Geschreven door Klant uit geerdijk op 11-08-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Medewerker kwam vaatwasser brengen, en heeft hem vakkundig geplaatst!! Prima service van Expert.
    Geschreven door Klant Ramaker uit dedemsvaart op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.4

    geen gebruiksaanwijzing ontvangen
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 06-08-2021
  • Beoordeling: 8.0

    een fijn en deskundige firma
    Geschreven door Klant uit dalfsen op 04-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Geweldige service
    Geschreven door Klant Belt uit slagharen op 04-08-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Westerman in Ommen vertrouwd en altijd dichtbij
    Geschreven door Klant uit ommen op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Prima geinformeerd, verkoper heeft écht verstand van zaken!
    Geschreven door Klant Moolhuizen uit hoogeveen op 02-08-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service!
    Geschreven door Klant Schutte uit ommen op 30-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service scherpe aanbiedingen vertrouwd adres
    Geschreven door Klant Tuin uit dedemsvaart op 30-07-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goede en nette srvice
    Geschreven door Klant uit vilsteren op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.1

    E-reader gekocht bij Expert, zelfde prijs al bij andere winkels. Maar meer service als je het in de winkel koopt
    Geschreven door Klant uit ommen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert, een plaatselijke winkel waar wij vanwege goede ervaringen en service in het verleden al jaren komen.
    Geschreven door Klant Mokkelenkate uit ommen op 28-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ben dik tevreden!
    Geschreven door Klant Winter uit ommen op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Hetzelfde antwoord als één van de vorige vragen: Uitstekende, vriendelijke service. Mijn familie koopt al jaren bij Expert, volgens mij gaat dit ongeveer 50 jaar terug. Dus heel erg tevreden!
    Geschreven door Klant uit ommen op 09-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Super goede zaak.
    Geschreven door Klant uit lemelerveld op 08-07-2021